ANNONS
PersonuppgifterCookies

Dagens horoskop, torsdag 27 oktober, 2022

/

Dagens astro för alla stjärntecken

FÖRMÖRKELSETIDER- vad du kan förvänta dig och hur du bäst hanterar förmörkelserna i oktober och november

Dagens tarot- ledtrådar till vad som väntar dig idag

Flerveckorshoroskop 24 oktober- 13 november

Veckans horoskop 24-30 oktober

Väduren 21/3- 20/4

Vem försöker du överlista? Du kan göra motstånd mot en chef eller en partner idag. Visa dina mentala muskler på ett lättsammare sätt än att drivas av begär, ilska eller svartsjuka. Kanske genom att ta fram material eller fakta som inte någon annan kan motbevisa.

Oxen 21/4-21/5

Detaljer och inre press på att ”ha allt under kontroll” kan utmana dig idag. Befria dig själv med att säga: ”Detta är min gräns. Jag har gjort mitt bästa och det räcker gott och väl.”

Tvillingarna 22/5-21/6

En person kan locka dig men något håller dig tyst tillbaka. Är det rädsla för att släppa kontrollen eller minnen från en tidigare kärleksrelation?

Kräftan 22/6-23/7

Det som sker i en kärleksrelation kan trigga gamla minnen från din barndom eller relation till familjen. Se vad sak för vad det är och försök att inte blanda ihop dem. Ta hjälp av en vän för att tänka högt tillsammans med någon annan.

Lejonet 24/7-23/8

Hur är det med balansen i vardagen? Får du vila tillräckligt i förhållande till hur mycket du arbetar? Om du känner dig på gränsen till utmattad kan det vara dags att hitta vägar att delegera både hemma och på jobbet.

Jungfrun 24/8-23/9

Idag kan du försöka krydda livet med någon form av upplevelse som ger dig intensitet. Kanske är det impulsiv shopping eller kickarna av att hoppa över, eller slarva med, vissa arbetsuppgifter för att få saker och ting att gå snabbare. Sakta ned. Tänk om.

Vågen 24/9-23/10

En konversation i familjen kan få dig att vilja ryta ifrån och diktera vad som gäller. Enligt dig. Men ni är flera och du gör smartast i att låta alla få komma till tals. Behovet av att rena luften i privatlivet kan också spilla över på ditt hem. Kanske rensar du äntligen ut de där sakerna som du vet att aldrig mer kommer att använda.

Skorpionen 24/10-22/11

Ditt sinne är observant på dina känslor. Om något kryper upp inom dig, se det som en chans att hantera roten till varför du känner ilska, rädsla eller oro. Kraften i att förlåta och släppa kan släppa dig fri idag.

Skytten 23/11-22/12

Du kan vilja ta kommandot i en vänskap eller samarbete. Anledningen kan vara ekonomisk. Det finns positiva, alternativa vägar framåt, som du kan bli väldigt nöjd med. Kalla till ett möte, eller lägg korten på bordet med dina vänner, och se var ni kan mötas.

Stenbocken 23/12-20/1

Du har kommit så långt. Du har arbetat dig igenom rädslor och blockeringar. Idag kan du se det klart och känna dig trygg i känslan att du duger precis som du är. Du är en person som andra ser upp till och som inspirerar andra. Grattis till din framgång!

Vattumannen 21/1-18/2

Du är redo för att dra dig tillbaka och snickra på nya grandiosa livsplaner.

Tankarna på livstransformation är härliga. Och kanske lite läskiga också. Du kan behöva se några mentala spöken i ögonen och släppa emotionellt bagage, för att genomföra det du vill. Men du kan absolut klara det!

Fiskarna 19/2-20/3

En vän eller grupp av bekanta som brukade kännas som ”ditt team”, kanske inte alls känns så längre. Det är helt okej och ingen synd i att ta ett steg tillbaka. Erkänn för dig själv vad du behöver i en vänskap eller samvaro med andra så kan du gå ut och hitta de rätta personerna eller omgivningarna sedan.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00