ANNONS
PersonuppgifterCookies

Inlägget innehåller annonslänkar

Dagens horoskop, torsdag 6 oktober, 2022

/

Dagens astro för alla stjärntecken

Köp Astroboken- jag visar dig hur du tolkar dina stjärnor och ser in i framtiden med astrologi

Jupiters tur för stjärntecknen 2022 och 2023/2024

Planethändelserna denna vecka- full koll på stjärnhimlens energier. Planera med stjärnorna!

Meddelanden från djurvärlden- ser du vissa djur eller insekter mer än vanligt?

Extramaterial till nya Astroboken:  55 minuters Onlineföreläsningen  ”Prediktiv astrologi- hur du ser in i framtiden med stjärnorna”.

Det avslöjar din planetålder om ditt liv

***NYTT- Flerveckorshoroskop 3-23 oktober***

Veckohoroskop 3-9 oktober

Kärlekshoroskop 29 september- 23 oktober

Dagens tarot- ledtrådar till vad som väntar dig idag

Väduren 21/3- 20/4

Drick en stor kopp kaffe idag. Idag är ditt schema proppfullt av mängder av detaljer och arbetsuppgifter att hålla koll på. Kanske får du upp ögonen för något som måste åtgärdas omedelbart.

Oxen 21/4-21/5

Har du haft lite för lite tid till kärlek och nöje på sistone? Idag får kärlek och romantik kraft. Prioritera att boka en dejt med din älskling eller unna dig något som höjer dina må-bra-vibbar.

Tvillingarna 22/5-21/6

Känslorna svämmar över och kan känna ”lite överallt”.

Innan du lättar ditt hjärta och delar dina tankar med någon annan, ta en vända till i ensamhet. Du kanske har detta under kontroll, utan någon annans hjälp. Kraft- och genombrottskänsla!

Kräftan 22/6-23/7

En kommentar, eller ett beteende, kan trigga dig. En partner i kärlek eller affärer kan vara den som sätter igång känslan av att ”nu får det vara nog”. Ett ärligt och öppet samtal kan förändra allt, innan det är för sent. Ge det en chans och öppna upp om hur du känner.

Lejonet 24/7-23/8

Arbetsmaskin? Du? Ja, verkligen! Under dagens stjärnor får du ett dagsverke gjort på nolltid. Du organiserar och följer upp alla detaljer som behöver ett avslut. Kanske hanterar du också ägodelar, din ekonomi och saker på samma effektiva sätt. Till kvällen kan du ge dig själv en stor klapp på axeln för väl utfört arbete.

Jungfrun 24/8-23/9

Lite nya idéer, för att förnya livet, det vore grejen! Idag kan du känna dig sugen på att fokusera på och tala om dina stora visioner, hur du känner innerst inne och hur du vill leva. In med mer flirt, nöje och skoj i livet!

Vågen 24/9-23/10

Tankar, eller planering, för att göra en förändring i ditt hem eller i familjerelationer bubblar bakom inom dig. Satsa på samtal med familjemedlemmar eller banken, goda råd och stöd hjälper dig att ta dig till nästa steg.

Skorpionen 24/10-22/11

Kalla in ditt supportteam- vänner, bekanta och syskon eller nätverk som du tillhör- de hjälper dig om något behöver hanteras eller luftas snabbt. Du behöver inte göra, eller tänka ut, allt själv när det finns folk omkring dig som står redo att hjälpa till och ge dig råd.

Skytten 23/11-22/12

Du kan känna dig sugen att köpa dig något riktigt fint och dyrt idag. Men, stopp, innan du gör slag i saken, se om du kan göra dig av med något motsvarande värde. Det håller din ekonomi i balans.

Stenbocken 23/12-20/1

Storslagna idéer och nya vindar blåser in i ditt liv. Du kan kläcka en riktigt smart affärsidé eller hur du kan skapa mer inkomster. Låt tankarna komma till dig och notera dem för kommande brainstormsmöten eller satsningar.

Vattumannen 21/1-18/2

En smygande känsla signalerar att en viktig detalj kanske inte stämmer. Är det någon som undanhåller något från dig, för egen vinnings skull? Efter lite research och bekräftelse på att din intuition stämmer, kan du ta bättre hand om dina egna intressen.

Fiskarna 19/2-20/3

En företrädare, såsom en läkare eller advokat, kan hjälpa dig via teknikens under. En medicinsk specialmaskin kan åtgärda ett fysiskt problem. En onlinelogg kan reda ut detaljer och fakta. Söker du kärlek eller en partner i affärer så är du stjärnorna med dig idag. Skriv ett inlägg i sociala medier eller testa en dejtingsite- du kan få napp!

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00