ANNONS
PersonuppgifterCookies

Inlägget innehåller annonslänkar

Flerveckorshoroskop 3-23 oktober, 2022

/

Horoskop för de kommande tre veckorna

Kärlekshoroskop 29 september- 23 oktober

Denna veckas horoskop

Förmörkelsesäsong i oktober- vad du kan förvänta dig och hur du bäst hanterar dramatiken 

Dagens tarot- ledtrådar till vad som väntar dig idag

Köp nya Astro-boken- hur du kan tyda framtiden i stjärnorna

Om årshoroskop 2023

Flerveckorshoroskop för perioden 3–23/10

Väduren 21/3–20/4

Periodens fullmåne sätter dig i centrum. Det du startade för ett halvår sedan, når ett avslut den 9/10. Nyheterna som väntar är väldigt positiva.

Kärlek: Du befinner dig i din årliga topp för kärlek och socialt liv. Med din kärleksplanet i goda aspekter till andra planeter, den 14/10 och 21/10, har du mycket härligt att vänta. Din bästa dag för kärlek kan vara den 19/10. Ett sms eller ett gammaldags handskrivet brev kan göra din dag.

Bäst just nu:  Löften som ges i arbete, eller kärlek, den 14/10 ger dig en stabil grund för framtiden. Här kan det ringas i bröllopsklockor eller signeras ett lukrativt kontrakt. Om du vill starta något nytt projekt är månadens bästa datum den 17/10.

Oxen 21/4–21/5

En fullmåne lyser den 9/10 upp ditt område för vila och återhämtning. Har du kört på lite för hårt och behöver samla dig får du chansen att ta ett steg tillbaka för att lägga upp en plan för hur du använder dina krafter framöver.

Kärlek:  Din kärleksplanet börjar röra sig framåt den 8/10. Det kommer leda till att du känner dig mer säker på vilka val du ska ta i kärleksbeslut. Du träder in i din årliga kärlekstopp den 23/10. Därefter blir det romantiska livet mer balanserat eftersom du fokuserar på kärlek. Det kommer hjälpa dig vid avslutningen på oktober som kan bjuda på oväntad utveckling i kärlek.

Bäst just nu:  Det flödar i din riktning den 19–22/10. Ett arbete eller uppdrag, om du är egenföretagare, kan dyka upp. Satsningar på att ta hand om dig och uppfylla dina personliga önskningar går din väg.

Tvillingarna 22/5–21/6

Vid tiden för fullmånen den 9/10 väntar ett viktigt avslut gällande vilka du interagerar och byter idéer med. Ett samarbete, en grupp av bekanta eller en välgörenhetssatsning som startade för ett halvår sedan, når en avgörande punkt.

Kärlek: Du stannar upp och funderar över kärlekslivet under perioden fram till och med den 16/10. Det ger dig chansen att vidga perspektivet och ta ett beslut i en ny riktning. Mycket stress eller motstånd försvinner till från och med den 23/10. En flirtigare och mer lättsam period tar sin början.

Bäst just nu:  En hemlig kärleksaffär med en kollega kan få fart, alternativt är det strategiplanering på hög nivå som gäller i arbete den 17–22/10. Kommunikation flyter perfekt den 19/10.

Kräftan 22/6–23/7

Fokus är på ditt hem och din familj. Det rör sig långsamt på arbetsfronten vilket gör att du i lugn och ro kan ta hand om privatlivet. Detta kan göra dig aningen nostalgisk också. Efter den 23/10 blir livet mer lustfyllt. Nöje personlig uttrycksfullhet får mer utrymme. Du njuter mer av livet.

Kärlek: Med både Solen och kärleksplaneten, Venus, i ditt flirtiga hus väntar dig en underbar tid efter den 23/10. Chansen till kärleksaffärer är möjliga för singeln. Stadgade upplever en möjlighet till att ha roligt med sin partner som om det vore nyförälskelsens tid. Det är också mycket bra för sexlivet.

Bäst just nu: Du kan nå en viktig spirituell insikt eller på annat sätt ta dig förbi en mental blockering som du burit med dig sedan barndomen. Kommunikation och löften i kärlekslivet den 23/10 håller för lång tid framöver. Kanske för alltid.

Lejonet 24/7–23/8

Mycket fokus och energi läggs på kommunikation och det intellektuella. Det är en bra tid för studenter eller de som vill lära sig ett nytt ämne. Efter den 23/10 skiftar inriktningen mot hemmet och familjelivet. Du kan bli mer nostalgisk.

Kärlek: Vackra löften inför framtiden kan avges den 13–15/10. Det som sker i kärlekslivet har potential att hålla för en lång tid framöver. Möjligen för alltid. Den 21/10 är också en riktig kärleksdag men fokus ligger mer på att njuta, ha skoj och roligt tillsammans. En ny flirt kan komma in i singelns liv.

Bäst just nu: Kärlekslivet är det bästa för dig under denna period. De ord och den kommunikation som finns mellan dig och en kärlekspartner den 19/10 är genomtänkta och vackra.

Jungfrun 24/8–23/9

Du är beslutsam och engagerad när det gäller hur du använder dina pengar och hur du värdesätter ditt eget arbete. En ny inkomstkälla eller en ny månadsbudget hjälper dig att göra det bästa möjliga av det äger. Vid fullmånen den 9/10 tar du ett viktigt beslut som gäller delad ekonomi, lån eller samägande med en partner.

Kärlek: Kommunikation med en kärlekspartner blir gladare och mer balanserad. Fina dagar för att skicka iväg, eller ta emot, ett meddelande är den 19–23/10.  Du står trygg i dina värderingar i en relation vilket underlättar romantiska samtal.

Bäst just nu: Nyheter om karriär och arbete är positiva den 17/10. Du har ett givande samtal om kärlek, eller kreativ hobby, den 23/10. Det som bestäms görs på ett seriöst sätt. Planen mot något som du känner starkt för blir synlig. Det ser lovande ut för framtiden.

Vågen 24/9–23/10

Perioden handlar mycket om att avverka sådant som du redan har tagit på dig men också att landa i en summering av det senaste årets händelser och utveckling. Efter den 23/10 är det dags för dig att visa världen vad du har arbetat för och sikta mot nya mål för det kommande året.

Kärlek: Den romantiska delen av ditt horoskop lyses upp av en fullmåne den 9/10. Det är en positiv fullmåne som lovar positiva nyheter. En romans som startade ett halvår tidigare når en avgörande punkt. Bröllop, förlovning eller samboskap kan bli det självklara steget.

Bäst just nu:  Du glittrar och strålar den 17–22/10. En kärleksromans kan vara anledning till att du mår så bra. Flirtiga meddelande över nätet eller på telefonen kan bli starten för en ny relation, om du är singel. Undvik dock svartsjuka den 20/10.

Skorpionen 24/10–22/11

Du skiftar inriktning avseende din ekonomi under oktober månad. Du ser på dina pengar eller ägande på ett nytt sätt och gör förändringar därefter. I samband med fullmånen den 9/10 tar du ett viktigt beslut kring ditt arbete eller hälsa. Det är ett positivt steg.

Kärlek: Din kärleksplanet skapar underbara aspekter den 14/10, 19/10 samt den 21/10. För din del kommer du märka av ett uppsving kring socialt liv, lyckad nätdejting eller kommunikation med den du är kär i. Efter den 23/10 är kärleken helt och hållet på dina villkor. En klassisk tid för kärleksmöjligheter för singlar eller bekräftelse från en stadgad partner.

Bäst just nu: Du kröns till snyggast i zodiaken när Solen och Venus träder in i ditt tecken den 23/10. Det är din tid på året. Den stundande solförmörkelsen i ditt tecken den 25/10 tyder på att en personlig livsförändring som väntar.

Skytten 23/11–22/12

Du träffar mycket nya människor och kan utöka din kontaktlista baserat på intressen och nya miljöer som du vistas i. Efter den 23/10 börjar du få en ny klarhet kring din ekonomi och din budget. Du kan ha funderat och förberett dig för en ekonomisk förändring sedan i början av juni, nu kan den ta plats.

Kärlek:  Dina önskemål i kärlek klarnar efter en tid av osäkerhet. I oktober blir kommunikationen i kärlek varmare och tydligare. Ett viktigt beslut i en kärleksaffär eller gällande barn eller fertilitet väntar den 9/10. Den 14/10, 19/10 samt den 21/10 är kärlekslivet som härligast.

Bäst just nu:  Chanserna att vidga din värld genom ny kunskap och nya kontakter. Ett kommunikationsprojekt eller onlinesatsning ger dig goda nyheter den 12/10. Du kan känna dig sugen att göra upp grandiosa planer i samma veva. Dubbelkolla att det verkligen går att genomföra allt i praktiken. Du är superoptimist vid denna tidpunkt.

Stenbocken 23/12–20/1

Det är full fart i din karriärzon. Det passar dig för du tycker om att sätta höga mål och arbeta mot dem. Du kan få fin bekräftelse från din chef eller din bransch den 12/10.

Kärlek: Du får chansen att mingla och gå på roliga events eller nöjesställen den 19–22/10. Singel? En person som är högt uppsatt eller känd för allmänheten kan fånga ditt hjärta. För stadgade finns samma härliga chans att gå ut och roa sig. Ta med din partner och fira er union.

Bäst just nu:  Nyheterna vid fullmånen den 9/10 berör ditt privatliv. Det är en positiv fullmånen då du kan få chansen att göra en förändring kring ditt boende eller ta din relation med en familjemedlem till en ny nivå. Processen mot detta startade redan för ett halvår sedan.

Vattumannen 21/1–18/2

Det är möjligt att du reser utomlands under perioden.

Du har ett behov av att se nya delar av livet och ta in nya erfarenheter. Det är en positiv tid för studenter eller sökare. Den fullmåne som äger rum den 9/10 äger rum i din kommunikativa del av horoskopet. Studier eller en period full av korta resor eller mer interaktion med vänner och bekanta, når en avgörande tid. Du avslutar en era och går vidare mot en ny.

Kärlek: Solen är din kärleksplanet. Det ger dig underbara dagar för kärlekslivet den 20–22/10. Efter den 23/10 kan du attraheras av en person som innehar en hög position inom sin bransch. En framgångsrik och kunnig person med gott rykte.  Flirtiga meddelanden eller samtal den 23/10 kan bli startskottet för en romans.

Bäst just nu: Framtiden börjar kännas med spännande och intensiv. En förändring är på ingång i slutet av oktober. Din bästa tid för karriär och livsstrategisk planering startar den 23/10.

Fiskarna 19/2–20/3

Livet stannar upp, för att senare kunna utvecklas i en ny riktning och ny takt. Du kommer märka att allt från karriären till kärlekslivet behöver lite mer tid. Fullmånen den 9/10 aktiverar din inkomstzon. Nyheter och besked berör ditt ägande och hur du hanterar dina pengar. Det ser positivt ut. Det som du har arbetar för det senaste halvåret, ger dig ett resultat.

Kärlek: Ett fint samtal om gemensamma värderingar och avsikter inför framtiden är möjligt den 18–20/10. Fredagen den 21/10 är superhet. Singlar kan falla pladask för någon som det bara gnistrar om. Sexiga vibbar med en stadgad partner kan kännas otroliga. Löften i kärlek är starka och seriösa den 23/10.

Bäst just nu: Du befinner dig i en årlig transformationsfas. Det inre livet kan vara väldigt aktivt. Skuggor, såväl som möjligheter till mental befrielse, är närvarande i dina tankar. Du får en chans att skapa en ny balans i livet. I slutet av oktober är det möjligt att du gör en viktig förändring gällande din hälsa eller dagligt arbete.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00