ANNONS
PersonuppgifterCookies

Inlägget innehåller annonslänkar

Horoskop 3-9 oktober, 2022

/

Veckohoroskop för alla stjärntecken, vecka 40, 2022

TAROTKORTENS budskap för dagen- det här väntar dig idag

Astroboken- lär dig tolka dina stjärnor och se in i framtiden med astrologi

Härlig astroserie på TV

Jupiters tur för stjärntecknen 2022 och 2023/2024

Planethändelserna denna vecka- full koll på stjärnhimlens energier. Planera med stjärnorna!

Manifestera med lagen om attraktion- min bästsäljande onlinekurs. ”Hon manifesterade arbete och kontantbetalning av lägenhet i Stockholm bara 68 dagar efter att ha gått kursen- Läs berättelsen HÄR”

Få ett ja eller nej-svar på din fråga från andevärlden- kul knep som verkligen fungerar

Meddelanden från djurvärlden- ser du vissa djur eller insekter mer än vanligt?

Extramaterial till nya Astroboken:  55 minuters Onlineföreläsningen  ”Prediktiv astrologi- hur du ser in i framtiden med stjärnorna”.

Lyssna till samtal mellan mig och min bokredaktör när vi pratar om min nya astrologibok.

Är du här för ett särskilt syfte? Guds finger i det personliga horoskopet.

Drottning Elizabeth II- astrologin och monarken

Det avslöjar din planetålder om ditt liv

***NYTT- Flerveckorshoroskop 3-23 oktober***

Väduren 21/3- 20/4

Både Solen och Venus reser genom den del av horoskopet som styr över seriösa kärleksrelationer och affärssamarbeten.

Chanserna för att det ska gå din väg, är stora. Venus är känd för att föra med sig tur och härliga upplevelser. På torsdagen och fredagen är du extra vass i förhandlingar och i hantering av fakta och kunskap. Det här gynnar dig i kontraktsfrågor och arbete. Om du har haft fundering kring hur du kan ta kontrollen över ekorrhjulet, kan idéerna klarna för hur du blir lika effektivt som innan, fast på kortare tid. Söndagens fullmåne sätter dig i centrum. Minns du vad du inledde den 1 april i år? En personlig önskan eller satsning som startade vid den tiden når sitt avslut i samband med söndagens fullmåne. Det är en tursam och positiv fullmåne- goda ting väntar. Fullmånen signalerar vacker till både din styrare och din kärleksplanet. Mer harmoni, glädje, romantik och avslappning väntar.

Oxen 21/4-21/5

Du har troligen mycket på ditt bord. Solen och Venus reser genom ditt plikttrogna sjätte hus. Du pusslar troligen med tid för planering av träning eller andra hälsoärenden. Det är mycket som ska få plats mellan dina arbetspass och möten men det går bra. Ett flirtigt meddelande kan göra din torsdag och fredag extra spännande. Merkurius signalerar då från ditt femte hus, till Pluto i ditt nionde hus. En kreativ satsning, något som ligger dig varmt om hjärtat, kan få en chans inom mediavärlden. Kanske kan du till och med nå ut i världen. Söndagens fullmåne äger rum i ditt tolfte hus för enskildhet och avslut. De händelser som väntar är kulminationen av det du startade för ett halvår sedan, vid nymånen den 1 april. Minns du vad du startade då? Under helgen kan du behöva lite mer tid för privatliv eller fokus på att läka och återhämta dig.

Tvillingarna 22/5-21/6

Din styrare vänder framåt på söndagen den 2 oktober. Goda nyheter för dig som kanske känt dig lite kluven i personliga frågor de senaste veckorna.

Med Merkurius i framåtläge kommer du snart känna igen dig själv och det kommer bli lättare att utvärdera information och fatta beslut. På torsdagen och fredagen möter Merkurius din styrarplanet för hälsa och arbete. Är du motiverad att finna ett svar gällande en hälsofråga, eller klura ut en tidsbesparande rutin på jobbet? Kanske till och med förhandla i en jobbfråga? Använd dig av torsdagen och fredagen för att få din vilja igenom. Söndagens fullmåne ger dig chansen att nå en avgörande punkt kring ett samarbete eller i ditt umgänge med bekanta och nätverk som du tillhör. Det som sker är avslutet på det som startade den 1 april i år. En livsdröm som du börjad agera för i april, kan vara det som ger resultat och nu är redo för nästa steg i utvecklingen.

Kräftan 22/6-23/7

Din kommunikationsplanet, Merkurius, vänder framåt och ger dig mer flöde och snabbhet kring kontakten med vänner, syskon och grannar. Om tekniken har trasslat under de senaste veckorna, kommer du märka att saker och ting börjar ordna upp sig så att ljusen går från röda till gröna på dina apparater. Härlig och flirtig kommunikation väntar på torsdagen och fredagen. Nyheter kan också dyka upp om barn eller något som du skapar av din talang, såsom tavlor, konst eller artistförmåga.  Söndagens fullmåne aktiverar din zon för framtida ambitioner och karriär. Din status i din bransch kan nå nya nivåer. Om du minns tillbaka till vad du gjorde den 1 april kan du kanske se en röd tråd kring det som sker vid fullmånen. Ett viktigt projekt kan gå i hamn eller ett avgörande steg i din framtidsplanering kan klicka så att du kommer vidare. En positiv fullmånen med fina möjligheter för stabilitet inför framtiden.

Lejonet 24/7-23/8

Har du de senaste veckorna stått som en åsna mellan två hötappar och inte vetat hur du ska hantera pengar eller saker du äger?

Kanske känt det som att du tillfälligt tappat kontrollen kring din ekonomi och hur du bäst tar hand om dina saker? Lugn. Merkurius, din inkomstplanet, har backat och det kan onekligen ha lett till lite ekonomiska tvivel i Lejonets domäner. Nu rör sig Merkurius framåt igen (from den 2 oktober) och din klarsynthet gällande dina pengar kommer återgå till sitt vanliga. Du kommer kunna ta ägande- och inkomstbeslut utan att ifrågasätta dem. På torsdagen och fredagen möts Merkurius och Pluto i en möjligheternas trigon. Då kan du göra något som känns väldigt bra för just pengar och ditt hem. Kanske säljer du av saker eller gör något praktiskt där hemma som renar stämningen i Casa Leo. Söndagens fullmåne för med sig avslutet av ett ärende som kan beröra publishing, högre studier eller en juridisk fråga. Det som sker är målgången av det som du startade den 1 april i år. Minns du vad som skedde då? Väduren styr över det internationella i ditt horoskop. Nyheter om frågor kring resor eller resedokumentation kan, alternativt, vara det som hamnar i centrum kring denna fullmåne. Solen och din karriärplanet, Venus, reser tillsammans. En karriärfråga som påbörjades i april, kan utvecklas till nästa steg. Nya spännande saker, expansion av livet, är på ingång.

Jungfrun 24/8-23/9

Visst är det härligt när din styrare, Merkurius, vänder framåt. Hej-då tvivel och knas i kommunikationer! På torsdagen och fredagen kan du känna att det verkligen rör på sig när nyheter och information flödar fritt som i en flod. Du kan hitta svaret på något som du har undrat över eller inte varit medveten om tidigare. Med ditt femte hus aktivt av Pluto kanske det berör en kärleksaffär eller ett hobbyprojekt som du är innerligt mån om. På söndagen väntar en fullmåne i ditt åttonde hus för delat ägande, personlig utveckling och passionerad kärlek.

En fullmåne signalerar att något gällande de områden den berör, kulminerar och når en ny punkt. Det kan vara dags att fatta ett viktigt beslut kring pengar och lån, kring en relation eller i hur du hanterar dina pengar. Fullmånen markerar att ett nytt kapitel i det du startade gällande dessa områden, den 1 april i år, väntar. Minns du vad som skedde dig då?

 Vågen 24/9-23/10

Med Solen i ditt stjärntecken och din styrare tätt intill är det en tid på året då din utstrålning är starkare och vackrare än vanligt. Singel som stadgad kan märka av att uppskattning från omvärlden är det nya normala. Det som är spännande är att fullmånen i slutet av veckan sätter kärlek i centrum för utvecklingen som sker den här veckan. En fullmånen kan leverera sina nyheter +/- 4 dagar från det datum som den äger rum. Mot slutet av veckan kan du alltså känna av att en hjärtefråga, eller ett samarbete i affärer, som inleddes eller på något sätt fick fart kring den 1 april eller en kort tid därefter, är redo för nästa steg i utvecklingen. Det ser lyckligt ut- Solen och Venus reser tillsammans. Din kärleksplanet, Mars, signalerar till fullmånen. Det kan ske snabba, positiva saker i både kärlek och i relation till de som du har en nära relation till. Däri inbegripet ett affärspartnerskap eller dina närmaste vänner. Ett nytt kapitel i livet, där stabilitet och trygghet finns, väntar runt hörnet.

Skorpionen 24/10-22/11 

Det kanske inte är din mest utåtriktade period. Solen reser genom ditt tolfte hus och snart, snart är du redo för att stiga fram i ljuset så att alla kan se dig. Men just nu har du saker att ta hand om som kräver ensamhet och fokus inåt. Det är din årliga avslut- och summeringsperiod som pågår.

Bakom dina lyckta dörrar kan det dock ske mer än omvärlden anar. Kanske blomstrar en kärleksrelation i hemlighet… Merkurius styr över transformationsprocesser och delat ägande, liv och död, i ditt horoskop. Tankar och händelser under de senaste veckorna kan ha tagit dig tillbaka dåtiden eller lett till mycket funderingar kring ditt inre mående. Merkurius får upp farten under veckan och processen blir lättare att hantera. Information blir klarare och tydligare för att du ska kunna fatta beslut kring ett samarbete eller cirklar av bekanta. Söndagen fullmånen aktiverar ditt sjätte hus för hälsa och renlevnad. Minns du vad du gjorde för något nytt avseende dessa två områden, den 1 april i år? Det som sker vid fullmånen är kulminationen av det som startade då. Ett arbetsprojekt som påbörjades kan exempelvis gå i mål eller gå in i en ny fas. En satsning din hälsa, såsom träning eller medicinering, kan ge dig resultat som visar dig vilket ditt nästa steg är.

Skytten 23/11-22/12

Det sociala livet kanske har känts lite, eh, annorlunda, de senaste veckorna. Kommunikationen med vännerna, eller en kärlekspartner, kan ha avtagit i kraft eller på annat sätt inte flutit som den brukar. Samtidigt kan en tidigare kärlekspartner, eller gamla vänner, dykt upp i livet. Under veckan börjar Merkurius få upp farten igen och allt kommer börja återgå till det normala i det sociala livet men även i kärleksrelationer. Pluto vänder framåt på lördagen. Inre processer, såsom hantering av rädslor eller strategisk planering för din ekonomi, kan ha fått dig att reflektera några extra varv sedan i slutet av april. Nu börjar du gå i mål och är redo att göra slag i saken gällande vissa förändringar. I samband med en nymåne den 1 april i år satte du fart med något som kan ha berör ett kreativt projekt, en fertilitetsfråga, barnfrågor eller en kärleksaffär.

Minns du vad du gjorde då? Eller kanske har du noterat något som hände i din kalender? I samband med fullmånen på söndagen väntar en kulminering av denna sexmånadersprocess. En fertilitetsresa kan gå in i nästa steg, ett barn kan födas eller bli till, en kreativ satsning kan få en chans att utvecklas till något större eller en kärleksaffär ta ett viktigt steg framåt. Fullmånens nyheter är positiva och öppnar för sätt att gå utanför din bekvämlighetszon, leva ut din inre glöd och önskningar från hjärtat, på ett positivt sätt. Du kan verkligen stråla och transformeras vid denna fullmåne.

Stenbocken  23/12-20/1

Med Solen och Venus i ditt tionde hus lägger du din uppmärksamhet på att planera framåt, för dina ambitioner och för att skapa trygghet. På lördagen vänder Pluto framåt i ditt eget tecken. Djupare funderingar som kan ha upptagit din tid sedan i slutet av april, börjar bli mogna för att du ska fatta vissa beslut. Pluto står för transformation och pånyttfödelse. Kanske har du funderat över hur du kan förändra ditt liv på ett sätt som får dig att känna dig starkare eller friare. Merkurius vänder framåt i din zon för möjligheter att expandera och ta in nya livsintryck, kanske resa mer eller möta nya människor. Sammantaget med en fullmåne i ditt känslosamma och privata fjärde hus väntar en chans att ta ett viktigt kliv framåt när det gäller ditt hem och din familj, men även avseende dina känslomässiga rötter och band till dåtiden. Fullmånen äger rum på söndagen men kan kännas av redan några dagar innan dess. På torsdagen och fredagen kan kommunikation, förhandling eller ny information kring arbete och hälsa bli aktuellt.

Vattumannen 21/1-18/2

Merkurius börjar röra nu sig framåt i ditt åttonde hus för personlig transformation och delat ägande. Tankar och funderingar kring lån, bidrag eller skatter kan ha gäckat dig på sistone men kommer sakta men säkert att börja klaras ut.

På torsdagen och fredagen kan händelser kring barn, pengar och förändring antyda att något nytt och stabilt för framtiden är nära att gå i lås. Söndagens fullmåne äger rum i ditt tredje hus för nyheter och information. Det kommer ge dig en intensiv avslutning på veckan då kontrakt, papper, telefonsamtal och kortare resor kan dyka upp snabbare än du anar. Vänner, syskon och grannar- här kan det också vara något på gång som sker i all hast. Det är positiva förändringar på gång så häng med i flödet!

Fiskarna 19/2-20/3

Ditt åttonde hus är aktivt. Solen reser där. Venus reser där. Solen styr över din livsglädje och kul händelser. Men även dina barn och/eller fertilitet och sådant som ligger dig varmt om hjärtat. Något kring dessa områden står inför en förändring. Det åttonde huset antyder att det kan pågå en process av förändring för barn men även vänner och syskon. Det behöver inte vara dåligt men kan vara intensivt om det är flytt eller livsförändringar, som pågår i deras liv. En passionerad kärleksaffär kan ta dig med storm. Mot slutet av veckan aktiveras en fullmåne i ditt inkomst- och ägandehus. Frågor kring din budget, ditt ägande eller hur du ställer dig rent moraliskt i vissa frågor hamnar i centrum för utvecklingen vid söndagens fullmånen. Om du tänker tillbaka till vad som hände gällande dessa ämnen vid den 1 april och tiden därefter kan du få ledtrådar till det som nu når en avgörande punkt. Kanske kulminerar en fråga avseende en inkomst, ett beslut kring att sälja mark eller en fastighet eller som på annat sätt har att göra med hur du värderar materiella tillgångar. En fullmåne signalerar att du är redo för nästa steg i det som du påbörjade vid nymånen den 1 april.

5

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@helenashoroskop
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00