ANNONS
PersonuppgifterCookies

Horoskop vecka 40, 2022

/

Planethändelserna den 3-9 oktober, 2022

Dagens tarot- ledtrådar till vad som väntar dig idag

Kärlekshoroskop den 29 september- 23 oktober

På stjärnhimlen vecka 40, 2022:

Fredag 7 oktober

Merkurius (Jungfrun) trigon Pluto (Stenbocken), grad 26

Det var bara en dryg vecka sedan vi hade detta planetmöte mellan Merkurius och Pluto. Skillnaden nu är att Merkurius har vänt framåt. Om det förra mötet, den 27 september, gynnade att backa i tiden, ger trigonen den 7 oktober chansen att ta kliv framåt.

Vi tänker praktiskt och strukturerat. Vi är smarta med ord och kan lyckas väl i en budgivning eller gällande att få det vi önskar.  Vi är listiga och smarta. Övertalningsförmågan är god!

Har du ett budskap du vill nå ut med, något du vill köpa eller kunskap du behöver få ett kvickt grepp om? Då är torsdagen och fredagen dina bästa dagar att agera och få som du vill.

Lördag 8 oktober

Pluto framåt i Stenbocken, grad 26

Djuplodande Pluto har varit retrograd sedan den 29 april. Pluto rör sig långsamt och har inte hunnit backa mer än 3 grader i Stenbockens tecken sedan dess.

Skorpionen, som styrs av Pluto, kan ha märkt att beslut kring livsriktning eller egna initiativ, kan ha känts knepigare eller oklarare. Det förändras när styraren rör sig framåt.

Pluto styr över psyket och inre utveckling. När planeten backar kan man uppleva det som att man djupdyker extra mycket i det förgångna eller i mentala mönster. Detta kan givetvis vara på gott eller ont. Ibland är det effektivt att gå rakt in i det man upplever som obekvämt eller smärtsamt. Ibland är det jobbigt.

Pluto styr även över ekonomi som man delar med någon annan. Det kan vara ett delat ägande med en partner men även tillgångar som man delar med andra dödsbodelägare eller en lånegivare, såsom en bank. Likaså kan det handla om pengar och ersättning som kommer via försäkringar, utdelning från aktier, underhållsbidrag eller ekonomiska uppgörelser efter skilsmässor, gåvor och testamenten.

Passionerade kärleksrelationer styrs också av Pluto.

När Pluto vänder framåt får planeten mer kraft och ärenden som berör något av dessa, får mer fart och tydlig riktning, framåt.

Söndag 9 oktober

Fullmåne i Väduren, grad 17

Detta är en positiv fullmåne! Styraren av fullmånen, Mars, befinner sig i en positiv aspekt till Solen och till Saturnus. Stabilitet, kraft och framåtrörelse för framtiden är på ingång!

Venus rör sig nära Solen, vilket bådar gott för kärleksrelationer men även för harmonin i sociala relationer.

Pluto och Merkurius befinner sig i en trigon. Se vad jag skrev ovan.

Det finns mycket att glädjas över det som fullmånen för med sig. Eftersom det är en fullmåne handlar det om att en fas som startade för ett halvår sedan (1 april), vid nymånen i Väduren, når en tid för resultat eller dags för nästa steg.

Väduren styr över de personliga projekten och önskningarna men även över egenföretagande och allt man gör mer kraft.

Väduren är krigarens tecken. Ett bråk eller en krigisk attityd som tog fart i början av april, kan nå en tid då man når en lösning eller då diskussioner går in i nästa nivå.

Minns du vad du startade kring Vädurens ämnen den 1 april?

Jag önskar er alla en kommande fin och positiv vecka!

Kramar

Helena

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00