ANNONS
PersonuppgifterCookies

Kärlekshoroskop 29 september- 23 oktober

/

Venus i Vågen

Väduren 21/3- 20/4

Venus befinner sig i ditt seriösa kärlekshus och kommer hjälpa dig att stärka din kärleksrelation. Ni blir mer sammansvetsade och får en varm, härlig känsla i relationen. Det kan bli som en bekräftelse på att du är i rätt relation, om du har haft funderingar på annat… Singlar kan under denna period träffa någon som har allt det som du önskar av en framtida partner. Någon som vill förbinda sig och satsa precis som du. Personen kan ha ett mycket aktivt socialt liv med mycket vänner och saker på gång. Kul!

Oxen 21/4-21/5

Kärlek kommer handla mycket om att må bra och att känna att du och din partner har ”koll på läget”. Det låter kanske inte som den mest sexiga upplevelsen, men för dig, här och nu, är det rätt. Det är en stor trygghet att veta att ni kan jobba som ett team och hjälpa varandra i vardagen. Det är också mycket möjligt att du och din kärlek lägger upp en plan för hur ni ska må bra fysiskt.

Nu kanske ni startar på gym tillsammans eller bestämmer er för att börja laga vegetariskt några gånger i veckan. Singel? Då kan den här perioden föra med sig ett möte med en person som möjligen finns i din arbetsmiljö eller på ditt gym eller annan plats där du tar hand om din hälsa och din kropp.

Tvillingarna 22/5-21/6

Perioden kan mycket väl bli en av de härligaste och mest flirtiga du upplever under året. Venus i ditt kärlekshus är kittlande! Nu kan du hitta tillbaka till nyförälskekänslan med din partner och ha mer sex och närhet med varandra igen. Det kanske är en resa som gör att ni hamnar i rätt, avslappnat tillstånd för att SE varandra på nytt. Om du är singel kan det blir flirtigt med fler än en person. One-night-stands eller bara låta dig svepas med. En seriös relation kan inledas, även om den till en början kan verka mer som en härlig flirt eller något som bara känns som vansinnesattraktion. Härligt!

Kräftan 22/6-23/7

Dina åsikter och värderingar i livet hamnar främst när du och din partner talar med varandra. Du vill ha en säker plats och ordning och reda. Men också guldkant på tillvaron. Nu kan det bli mer hemmakvällar och pyssel. En kärlekskväll på soffan eller i trädgården snarare än att ge er iväg ut eller på kalas. Konversationerna kommer bli öppna, känslosamma och gå ut på att skapa trygghet. Om ni dejtat ett tag kanske det är nu som ni börjar tala om att flytta ihop eller bilda familj. För singlar som söker efter kärleken så kan familjen och hemmet visa sig vara den bästa datingzonen. Familjehändelser såsom bröllop, dop eller inflyttningsfester kan ge dig en chans att flirta och kanske träffa någon ny. Lyssna också till kärleksråd från din familj, särskilt din mamma eller mamma-figurer i ditt liv.

Lejonet 24/7-23/8

Lejonen är bra på att flirta! Ni kan träda in i ett rum på ett nästan filmiskt sätt och få alla att vända er efter er. Med Venus i ert kommunikativa hus kan era ord, både i tal och skrift, fatta eld: Flirtiga sms, mail och samtal! Stadgade kan bestämma sig för en weekendresa och få en underbar upplevelse. Ett känsla av mentalt utbyte som ger dig glädje i din relation, är en annan variant av hur du kan uppleva Venus inverkan i ditt liv. Om du är singel backar du inte för att börja prata med någon du aldrig sett förut och du får andra att öppna sig och prata tillbaka också. Journalister, lärare, författare, grannar och föreläsare kan finnas bland de personer som du har intressanta, och flirtiga, samtal eller chattkonversationer med under de kommande veckorna.

Jungfrun 24/8-23/9

Du kommer känna dig säker och trygg i att be om det du vill. Med Venus i ditt andra hus för dina personliga värderingar handlar de kommande veckorna om att låta dina önskemål få utrymme i relationen. På samma sätt som din partner kan visa sig öppen för att tillmötesgå dina önskemål så kommer du också vara generös mot din älskling. Nu kanske du köper en vacker present till din partner, bara för att du älskar honom/henne så mycket. Om du är singel attraheras du av tryggheten i ett ordnat liv där allt är under kontroll. En fastighetsmäklare eller någon som hanterar pengar, investeringar eller mark kan få ditt hjärta att slå lite snabbare.

Vågen 24/9-23/10

Grattis! Nu är det din tur att ha Venus i ditt eget tecken. Det kommer kännas underbart med mer flirt och tur i ditt liv. Nu kommer du troligen att spendera lite mer på dig själv. Dags för nya höstkläder eller besök hos frisören?

All denna självkärlek kommer naturligtvis att märkas utåt och både singlar och stadgade kommer få uppskattande blickar. Stadgade kan få bekräftelse på att din partner är redo att göra allt för att du ska må bra och känna dig sedd. För singlar kan perioden bjuda på ett möte med den som kanske blir din nya partner. Venus i Vågen är ett klassiskt tecken på att kärleken träder in i livet för Vågenfödda.

Skorpionen 24/10-22/11

Under den här tiden kan du känna dig lite drömsk, nostalgisk och ”naken”. Du kanske funderar mycket kring kärlek och lite osäkert blickar framåt. Samtidigt är detta en period då kärleken kan storma in i ditt liv med en känsla av att ni känt varandra i ett tidigare liv eller att det ni upplever står skrivet i stjärnorna. Det ligger något magiskt i situationen. Och kommer kanske med en dos hemligheter. Kanske är det för att ni håller relationen hemlig för omvärlden? Stadgade drar sig undan världen och njuter av kärleken på tu man hand. Samtal om spiritualitet eller konsten att återhämta livskrafterna kan förena er.

Skytten 23/11-22/12

Kärleken finns där du minglar med andra! Med Venus i ditt nätverkande hus kan det pirra till i magen när du går på ett socialt event och träffar personer som delar dina intressen. Kurser, seminarier och onlinevärlden kan ge dig en kärlekschans, även om du inte från början hade en tanke på att träffa någon ny. Skyttar som lever i en fast relation kan önska sig lite mer frihet än vanligt. En klok partner till Skytten kan inse att det bästa sättet att öka närhet och attraktion är att låta Skytten ge sig iväg på sina äventyr, givetvis under ansvar. När Skytten sedan kommer hem med massor av nya intryck och upplevelser kan det skapa en ny attraktionskänsla i relationen.

Stenbocken 23/12-20/1

Du och din partner kan visa upp en enad front av att vara paret som har livet under kontroll: livsstruktur som fungerar, planer för framtiden och lycka. Om du arbetar med din partner kanske ni går på fler jobbevent tillsammans. Likaså kan du, oavsett om ni arbetar ihop eller inte, ta med din partner på konferenser eller liknande. Kärlek och karriär går hand i hand nu. Singlar kan möta kärleken i samband med jobbet. En äldre person som andra ser upp till för hans/hennes framgång kan träda in i ditt liv. Det finns stor respekt för vad personen har åstadkommit och för hens expertis.

Vattumannen 21/1-18/2

Du kommer bli enormt optimistisk och öppna dig för nya erfarenheter under den här perioden. Om du lever i en relation är en utlandsresa eller tal om att förändra ert liv i en ny riktning möjliga varianter på det som sker under de kommande veckorna. Detta är en kul tid då livet kan kännas lite som ett äventyr. Med Venus i ditt internationella hus så kan en ny kärlekspartner komma från ett annat land eller vara någon som du möter på en resa. Du kan känna dig väldigt attraherad och nyfiken då denna nya person tycks ha gjort och rest så mycket i sitt liv. Det finns så mycket du kan lära dig av honom/henne. Möjligen är personen någon som talar flera språk, undervisar, arbetar inom resebranschen, när en författardröm eller arbetar som coach, advokat eller företrädare för rättvisa.

Fiskarna 19/2-20/3

Intensiva tider väntar! Venus i ditt passionerade åttonde hus kan ge dig mycket mer sex, utlopp för hemliga begär och en känsla av att totalt hänge dig åt din partner. Den här trenden kan också ta sig uttryck på ett mer ”praktiskt” sätt så att du samlar allt ditt mod och bestämmer dig för att slänga dina rädslor för att lita på en person du träffat ett tag.

Nu kan det bli tal om att byta nycklar, flytta ihop, skaffa barn eller köpa gemensam egendom. Om du är singel kan en kirurg, psykolog, polis, självhjälpscoach, spirituell vägledare eller utredare få ditt hjärta att slå fortare. Kanske känns ditt kärleksliv som en virvelvind som du inte kan värja dig mot.

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00