ANNONS
PersonuppgifterCookies

Asteoriden Amor i Vågen

/

Amor i Vågen 25 september- 25 oktober

Det finns tusentals asteorider. En av dem är Amor. Precis som namnet låter kan Amor visa oss var vi får mer kärlek och harmoniska relationer.

Amor stannar i Vågens tecken i en månads tid. Venus, kärlekens planet, kommer att befinna sig samtidigt.

Torsdagens Dagens horoskop (publiceras i ottan imorgon) handlar om hur stjärntecknens romantiska liv påverkas av att Vågen aktiveras får besök av Venus från och med torsdagen den 29 september. Det är samma område som Amor alltså aktiverar. Dubbelt upp av astrologisk vägledning för lycka och kärleksharmoni.

Amor visar hur vi agerar i kärlek och hur vi uttrycker omtanke och förälskelse för den vi älskar.

Om du vill ta fram ditt personliga horoskop och se exakt var Amor transiterar när den besöker Vågens tecken, knappa in Amors asteroidnummer ”1221” som tillägg under Manual Entry på astro.com. Man kan också söka fram namnet i den alfabetiska listan. Se nedan:

Igår skrev jag om hur du kan få vägledning av asteroiden Ceres för att öka ditt välmående. Testa att ta fram ditt horoskop och se efter var du har Ceres och Amor för vägledning gällande både kärlek och omtanke om dig själv.

Jag önskar er en fortsatt glad onsdag!

Helena

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@helenashoroskop
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00