ANNONS
PersonuppgifterCookies

All denna Pluto-energi

/

Förnyelse på djupet

Kära läsare,

Gårdagens nymåne ägde rum i Vågen. Med en trigon mellan Venus, Vågens styrare, samt Pluto. Men också trigon till Merkurius och Pluto, rörs det onekligen upp känslor och hemligheter just nu.

Plutos förändrande kraft är positiv men den kan också upplevas som väldigt intensiv.

Arbetsmässigt är det ett superplus att Merkurius och Pluto möts (exakt trigon imorgon). Tankemässigt (hej- jag-ligger-vaken-hela-natten-och-funderar-över-relationer-lögner-hemligheter-förändringar-avslut-och rädslor) kan det bli riktigt svettigt.

Flera läsare skriver till mig om en känsla av lite för mycket eller för intensivt. Andra älskar de här starka krafterna.

Det kan vara en väldigt givande tid för att meditera, praktisera yoga och lyssna inåt.

För egen del tillbringade jag en del av lördagskvällen med att se Marie Kondo´s serie på Netflix. Städ- och organisationsdrottningen från Japan. Jag som tycker att jag är svag på att rensa såg hur vuxna män satt i hav av basebollkort och sneakers- uppenbart utmanade i hur de skulle göra för att släppa ting som de satt känslomässigt värde på.

Det gav mig perspektiv och det inspirerade mig.

Jag noterade i kalendern att jag tog ett stort seriöst grepp om rensning här hemma i samband med nymånen i Fiskarna för ett drygt halvår sedan. Jag såg sedan att hela städprocessen gick in i en ny fas i samband med fullmånen i Fiskarna för några veckor sedan. Det är lustigt hur väl det stämmer med stjärnorna ändå.

Jag kör en långsam process. Det passar mig bra. Men, jag har länge sökt efter en bra tjänst som man kan använda när man har samlat på sig mycket (särskilt kläder) och vill bli av med allt på en gång. Pengar direkt och ut med grejerna. Finns det sånt? Som är bra?

Ni brukar ha smarta tips. Dela!

Jag ser fram emot att läsa era kommentarer :-)

Jag önskar er alla en fortsatt fin måndag!

Kramar

Helena

5

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00