ANNONS
PersonuppgifterCookies

Inlägget innehåller annonslänkar

Tarot för fredag 23 september 2022

/

Tarotkortens budskap för fredagen

Välj ditt kort och få ett meddelande för dagen. Scrolla ned för rättvända kort och budskapet från tarotkorten:

>>>

>>>

>>>

Köp nya Astro-boken

Merkurius retrograd- pågår just nu-så här agerar du bäst

Septembers nymåne och fullmåne

Om årshoroskop 2023

Flerveckorshoroskop 13 september- 4 oktober

Planetåldrarna visar vad som händer i ditt liv

Från vänster:

Tarotkortleken jag använder

Expectation:

Du väntar, som kvinnan på bilden.

Det du väntar och hoppas på, behöver tid för att förverkligas. Generellt förknippas väntetiden med 3 månader. Du behöver idka tålamod och invänta att andra, utomstående, agerar. Du är beroende av att andra gör något. Först då kan du nå ditt mål. Idag ska du sakta ned och tänka över det du önskar. Du kan inte tvinga fram händelser. Släpp och begrunda livssituationen istället. Din önskan kommer uppfyllas tids nog.

Concern:

Mannen på kortet har svårt att slappna av. Något oroar honom och ger honom inget lugn. Det finns en tendens att bara tänka i ”grå färger”. En tanke, ett beslut, kan uppta all din tid. Det kan handla om en relation, ett beslut i arbete eller svårigheter att fokusera på det som är viktigt. Om du har valt det här kortet är rådet att försöka vända på tankarna, se det positiva. Det finns hopp för frågan du tänker på. Men du måste komma ut ur den deppiga känslan.

False Person:

Se upp för någon som inte vill dig helt väl. Det är smusslande och hemligheter kring en person som kanske arbetar för att du inte ska lyckas med något som är viktigt för dig. Kvinnan och mannen på bilden är förklädda. Det kan, alternativt, vara du som väljer att dölja en intention eller plan som du har, för att den ska få växa och blomstra ifred.

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@helenashoroskop
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00