ANNONS
PersonuppgifterCookies

Merkurius R in i Jungfrun

/

Merkurius återvänder till Jungfruns tecken idag

Merkurius får ta del av Solens kraftfulla energi när de tu möts på grad 0 i Vågen. Sedan backar Merkurius tillbaka in i Jungfrun. Jupiter och Merkurius befinner sig i opposition.

Idag kan idéer, inspiration och tankar kännas extra laddade med energi.

Kanske känner du att det är dags att gå tillbaka och ta tag i något. Något som var aktuellt under den sista veckan i augusti kan dyka upp igen. Merkurius flyttade in i Vågen den 26 augusti. Minns du vad tänkte, skrev eller kommunicerade kring dagarna innan dess?

Jag känner mig väldigt motiverad att göra det som Jungfrun förespråkar: organisera, strukturera lådor, kartonger och papper. Det kan bli en mycket nyttig helg om energin inte ger vika. Jag vaknade till och med i natt med en vision för hur jag kunde färgkategorisera kläder och ta ett noggrant grepp kring arbete och pengar, det är högst olikt mig 😂

Någon annan som också känner samma sak? Eller som bubblar över av smarta idéer för att bli mer effektiv?

Jag önskar er alla en fortsatt härlig fredag och kommande fin helg!

Kramar

Helena

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00