ANNONS
PersonuppgifterCookies

Inlägget innehåller annonslänkar

Förmörkelser- vad du kan förvänta dig och hur du bäst hanterar dem

/

Något av det mest dramatiska som stjärnhimlen kan bjuda på

Kära läsare,

Vi går mot förmörkelsesäsong. I slutet av oktober inträffar en solförmörkelse i Skorpionen. Två veckor senare väntar en månförmörkelse i Oxens tecken. Datum är dessa:

  • 25 oktober (solförmörkelser i Skorpionen, grad 2)
  • 8 november (månförmörkelse i Oxen, grad 16)

Av de två är förmörkelsen i november den mer knepiga av dem båda. Månförmörkelsen i Oxen är total och Uranus befinner sig i konjunktion till förmörkelsen. Det som sker är något helt oväntat och kanske till och med chockartat. Förmörkelser i sig är fulla av överraskningar. Med Uranus med i leken blir det ännu mer av den energin. Månförmörkelser innebär avslut så något kommer till ett abrubt slut. Det ekonomiska läget är helt klart högaktuellt då Skorpionen och Oxen styr över finanssystem, lån, skulder, pengar och ägande.

Förmörkelser har en förmåga att vrida upp tidens takt. Sådant som man planerat till senare, sker plötsligt. Nyheter och okänd information kommer fram. Livet kan kännas spännande och dramatiskt.

Jag fick en fråga om vad som kan väntas ske vid en förmörkelse. I samband med förmörkelserna i våras så skrev jag en liten guide. Den gäller fortfarande. HÄR finner ni den.

När det närmar sig återkommer jag med mer information om aspekter m m gällande oktobers/novembers förmörkelser.

I min nya astrobok ägnar jag ett helt avsnitt åt förmörkelser och hur man ser vilket livsområde de berör. Med tanke på att vi varje år får 4-6 förmörkelser är det ett av knepen man kan använda för att astrologisk förutse sitt år. Förmörkelser visar på snabb förändring i livet. Det finns också ett knep för att se vid vilket datum den sist ägde rum på samma plats i horoskopet: Genom att titta 19 år tillbaka i tiden. Här kan du köpa nya Astro-boken om du vill lära dig mer.

Kram

Helena

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00