ANNONS
PersonuppgifterCookies

Inlägget innehåller annonslänkar

Dagens horoskop, fredag 23 september, 2022

/

Dagens astro för alla stjärntecken

Denna veckas planetenergier- planera med stjärnorna

Veckans horoskop för den 19-25 september 

Köp nya Astro-boken

Merkurius retrograd- pågår just nu-så här agerar du bäst

Septembers nymåne och fullmåne

Om årshoroskop 2023

Flerveckorshoroskop 13 september- 4 oktober

Planetåldrarna visar vad som händer i ditt liv

Dagens tarot- ledtrådar till vad som väntar dig idag

Vill du få mitt astrologiska nyhetsbrev?

Väduren 21/3- 20/4

Merkurius backar in i ditt sjätte hus för effektivitet och ordning och reda. Du kan drabbas av en enorm lust att rensa ut lådor och skåp, hemma eller på kontoret, eller ta dig an din hälsa på ett nytt detaljerat sätt. Har du någon surdeg som blivit liggande på jobbet? Nu är tiden för att arbeta bort rapporter eller projekt som inte blivit färdiga.

Oxen 21/4-21/5

Hade du en plan för en ny stil, inköp till garderoben eller tankar på att ringa en tidigare kärleksplanet? Ta det varsamt med besluten. Merkurius backar i din zon för kärlek, lyxkonsumtion och utstrålning. Dåtida kärleksrelationer kan kännas lockande men ge det lite tid för utvärdering innan du tackar ja till en nystart.

Tvillingarna 22/5-21/6

Din styrare besöker ditt fjärde hus för hem och familj. Det här kan bjuda på chansen att resa nedför minnenas allé eller återse släktingar som du inte sett på ett tag. Om du letar bostad kan din nya bostad finnas i ett hus som du redan har bott i eller dyka upp genom en familjär koppling från dåtiden.

Kräftan 22/6-23/7

När Merkurius backar in i ditt tredje hus för kommunikation kan mail och informationstexter på jobbet ge dig lite extra utmaningar. (Håll alltid koll på var du kan hitta en digital kopia eller skriv ut en papperskopia för säkerhets skull). Studenter får en chans att backa bandet och ta igen en resttenta eller läsa in tidigare material, igen. Vänner som du inte har sett på länge kan höra av sig till dig igen.

Lejonet 24/7-23/8

Merkurius är din inkomstplanet. Det kan ha varit aningen oklart hur din ekonomi utvecklar sig. Går det i rätt riktning eller vad väntar? När Merkurius vänder framåt kommer det frågetecknen reda ut sig. Idag backar Merkurius in i ditt inkomsthus. En tidigare källa till inkomst, eller en ägodel från dåtiden, kan få din uppmärksamhet under de kommande veckorna. Se över eventuella förändringar du vill göra i din budget under de rådande ekonomiska tiderna. Vad kan du spara in på onödiga utgifter?

Jungfrun 24/8-23/9

Merkurius besöker ditt tecken från och med idag. Efter att ha gett dig flyt (eller inte) gällande ekonomi under de senaste veckorna, är det nu dina egna mål eller önskningar som hamnar i fokus för dina tankar. Pengafrågor kommer börja reda ut sig. Ge dig själv tiden att fundera över dina kommande prioriteringar. En idé från förr kan kanske vara något som du borde titta närmare på. Var noga med allt du sätter i skrift eller säger- risken finns att omvärlden missuppfattar dig.

När Merkurius vänder framåt (den 2 oktober) blir det mycket lättare att förklara din vision eller vad du menar.

Vågen 24/9-23/10

Mentale Merkurius återvänder till ditt tolfte hus för ensamtid och läkning. Under de kommande veckorna kan ett känslomässigt avsked eller avslutande av ett detaljrikt arbetsprojekt ta upp din tid. Efter flera veckor av Merkurius retrograd genom ditt tecken- vilket utmanat din förmåga att få andra att förstå vad du menar- kommer du nu få ta dig tiden du behöver för att vända dig mer inåt eller för att arbeta utan att bli störd.

Skorpionen 24/10-22/11

Merkurius retrograd i ditt tolfte hus kan ha gett dig några veckor då du agerat mer under radarn eller varit mindre synlig. Idag återvänder Merkurius till ditt sociala elfte hus. Med kraft kan du kastas ut i gruppkonversationer eller på annat sätt befinna dig i hetluften kring ett samarbete eller drivandet av ett välgörenhetsprojekt. En teknikuppdatering kan bli uppenbart nödvändig.

Skytten 23/11-22/12

Som om det inte redan varit fart i din karriär så återvänder Merkurius idag till din zon för ambitioner och framtidsplaner. Under de kommande veckorna kan det bli dags att återknyta till ett tidigare projekt eller kontrakt. En chef från ett tidigare arbete kan höra av sig med ett nytt förslag. Ett förnyat samarbete i affärer kan vara det som väntar. Det verkar vara ett prestigefyllt uppdrag som diskuteras. Avvakta med att former av formella ”JA” eller signering av kontrakt tills efter den 2 oktober. Lyssna, utvärdera och ta dig tid- allra helst tills du passerat den 11 oktober. Då har du all fakta klar för dig.

Stenbocken 23/12-20/1

Idag backar Merkurius in i ditt nionde hus för nya vyer och upplevelser. En planerad resa till utlandet kan åter bli aktuell. Möjligheten att återse vänner och bekanta i utlandet kan vara en av anledningar till att dina tankar går till att resa.

Om du befinner dig på resande fot under tiden fram tills att Merkurius vänder framåt- den 2 oktober, var noga med att ha en plan B för det fall att du drabbas av förseningar. Se också till att ha en papperskopia på pass, vaccin och övriga dokument för det fall de digitala versionerna inte går att komma åt.

Vattumannen 21/1-18/2

När Merkurius idag återvänder till ditt åttonde hus för delad ekonomi, personlig utveckling och passion kan det föra med sig att personer eller frågor kring dessa områden återkommer till dig under de kommande veckorna. Kanske behöver du se över upplägg kring skatter, skulder eller lån eller underhållsbidrag och försäkringar. En intensiv romans kan ha kräva att du tar en liten time-out för att reflektera över allt och känna efter var du står. Efter den 2 oktober kommer allt att börja klarna.

Fiskarna 19/2-20/3

Chansen att mötas i en meningsfull konversation med din kärlekspartner, eller en samarbetspartner eller företrädare (ex läkare/advokat/agent) blir lättare när Merkurius återvänder till ditt sjunde hus. De senaste veckorna kan du ha svalt ilska, svartsjuka eller begär. Nu kommer allt fram och ut istället. Även om det kan innebära lite utmaningar till känslorna luftats och hanterats finns också chansen att återknyta till din kärlek eller affärspartner. Möjligheterna att återse vänner eller besöka en vacker plats på landet som för tankarna till dåtiden kan dyka upp under de kommande veckorna.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00