ANNONS
PersonuppgifterCookies

Flerveckorshoroskop 13 september- 4 oktober, 2022

/

Stjärntecknens horoskop för de kommande tre veckorna

Denna veckas horoskop 

Dagens tarot- ledtrådar till vad som väntar dig idag

Horoskop för perioden 13/9–4/10

Väduren 21/3–20/4

Dina sätt att kommunicera med andra förbättras. Du håller många bollar i luften på ett skickligt sätt. Fram till den 23/9 är dagliga upptar de dagliga detaljerna i arbete det mesta av din tid. Du lägger tid på att tidseffektivisera dina dagar för att uppfylla dina plikter.

Kärlek: Solen reser in i ditt sjunde hus för seriös kärlek och romantik den 23/9. Du startar en månad som kommer bjuda på härligt nöjesliv och chansen att uppleva vackra ting i kärlekslivet. Singlar får flera möjligheter att träffa en ny person. Stadgade känner mer harmoni i sin relation.

Bäst just nu: Kärlekslivet överraskar dig på ett positivt sätt den 19–21/9. Helgen 30/9–2/10 ger dig underbara förutsättningar för att gå på fest, resa, unna dig något vackert och njuta av kärleken.

Oxen 21/4–21/5

När det känns som världen saktar ned, passa på att njuta av livet. Boka in en höstresa eller ägna dig åt kreativitet innan den 23/9.

Din hälsa och energi är förbättrad. Du är effektiv i ditt sätt att hantera dina plikter. En nystart väntar i arbete och hälsa, den 25/9.

Kärlek: Du får fantastiska dagar i kärlek den 25–27/9. Passion, sex och intensiva känslor. Din kärleksplanet är retrograd. Skynda långsamt. En person från det förgångna kan dyka upp i dina tankar eller liv igen.

Bäst just nu: En kreativ hobby hjälper ditt välmående. Prioritera att ha kul om du behöver höja hälsoenergierna. Samvaron med familjen och i ditt hem är mysig och kul den 25–26/9. Kanske bjuder du in till fest.

Tvillingarna 22/5–21/6

Du kan känna dig en aning tveksam gällande personliga val för framtiden. Det klarnar efter den 2/10. Vid nymånen den 25/9 öppnas nya möjligheter i kärlek och nöjesliv. Kanske gör du en resa, ordnar en fest eller planerar för att åka i väg med vänner.

Kärlek: Det kan vänta lite knepigare tider i kärlek, efter den 23/10. Romantiken flyter inte friktionsfritt och du kan behöva mer tid för att känna efter vad du vill ha i en relation. Din kärleksplanet skapar fina aspekter till Venus den 30/19–2/10. Det kan ge dig en avslappnad inställning till romantik. Du njuter av det som är.

Bäst just nu: Passa på att boka in en återträff med familjemedlemmar eller vänner som du inte har sett på ett tag. Den 23/9 kan du höra ifrån en tidigare flirt eller kärlekspartner.

Kräftan 22/6–23/7

Sätt dig i lotusställning och meditera över hur du vill använda dina energier framöver. Vad vill du prioritera och vad vill du släppa? Visualisera dina mål och arbeta på ett inre plan för att nå dem. Se upp med stress. Praktisera mindfulness om du känner dig trött eller utmattad.

Kärlek: Din kärleksplanet får fin stimulans av Solen den 18–20/9. Kärlekslivet känner mer intensivt och lyckligt. Under dagarna den 25–27/9 kan det slå gnistor av passion och sexuell kemi mellan dig och en vän. Singlar har tur med onlinedating.

Bäst just nu: Använd olika sätt av kommunikation för att förbättra din ekonomi. Annonskampanjer, vänner och kontakter hjälper dig med tips och råd till och med den 23/9. Ett nytt steg i ditt hem- och familjeliv startar den 25/9. Renovering eller familjebildning prioriteras.

Lejonet 24/7–23/8

Solen reser genom ditt andra hus för inkomster till och med den 23/9. Du befinner dig i en årlig ekonomisk topp. Samtidigt backar din ekonomiska planet. Avvakta med viktiga beslut om pengar tills efter den 2/10.

Kärlek: Kärlekslivet är lyckligt. Singlar får flera chanser att gå på dejt. Stadgade roar sig och kan uppleva en känsla av nyförälskelse i relationen. Oväntade händelser förgyller dina dagar 19–21/9. Den 25–26/9 samt den 30/9–2/10 är optimism och flirtiga vibbar särskilt höga.

Bäst just nu: Du har verkligen spenderbyxorna på den 25–26/9. Du njuter och har det kul. Den 23/9 startar en månad med full fokus på kommunikation och mental aktivitet. Gör dig redo att uppdatera en hemsida eller blogg eller gå en kurs för att bättra på dina kreativa förmågor.

Jungfrun 24/8–23/9

Hösten 2022 händer det mycket i din karriär. Det är både stressigt och spännande. Du behöver fokusera och vara beredd att agera hela tiden.

Kärlek: Du och din kärlekspartner verkar obeslutsamma gällande vad ni båda vill. Avvakta med viktiga kärleksbeslut tills i början av oktober. Se istället perioden som en chans att utvärdera läget. Det råder ingen brist på uppmärksamhet för dig. Din utstrålning är attraktiv och tilldragande.

Bäst just nu: Du befinner dig i en positiv ekonomisk period. Lyckosamma ekonomiska möjligheter väntar. Nyheter om ekonomi väntar den 25/9 och dagarna direkt efter. Du har en aura av att det flyter. Du är elegantare än vanligt. Kärleken dras till dig.

Vågen 24/9–23/10

Du prioriterar lugn och ensamtid. Det spirituella kan locka dig mer till och med den 23/9.

När Solen då flyttar in i ditt tecken är det din tid på året. Nymånen den 25/9 ger dig chansen att påbörja ett nytt kapitel i livet. Något som känns personligen viktigt för dig, vad det än må vara, satsa på det.

Kärlek: Din kärleksattityd är annorlunda sedan i slutet av augusti. Du söker efter någon som du kan tala med om allt. Någon som kan få dig att växa, genom att dela sina livserfarenheter och kunskap med dig. Kärleksmöjligheter kan äga rum med en person som är berest eller högt utbildad. En kärleksresa med en stadgad partner, kan bli rena rama lyckopillret för relationen.

Bäst just nu: Prioritera att sätta dig själv först och se till att ordna upp livet på ett sätt som får dig att må bra och känna dig lycklig. Lyckosamma ekonomiska dagar väntar den 17–18/9 samt den 25–26/10.

Skorpionen 24/10–22/11

Tiden fram till och med den 23/9 är en social tid. Du kan träffa flera nya bekanta och vilja engagera dig i en grupp eller förening för att lära dig mer om något som känns viktigt för dig. En viktig process för avslut eller förlåtelse kan ta fart den 25/9. Vänd dig inåt och notera vad i livet som ger dig glädje och vad som, motsatsvis, inte längre fungerar för dig.

Kärlek: Det är förnuftiga vibbar i kärlekslivet. Det är inte den mest sexiga energin, den som du vanligen älskar. Se upp med att vara för kritisk mot din partner. Härliga romantiska vibbar, som är mer i din stil avseende passion, är nedtonad. Singel? Testa onlinedating och att våga gå ut med en helt ny cirkel av vänner. När du njuter av dina intressen och hobbies, kan du trilla in i kärleksmöjligheter också.

Bäst just nu:  Det kan slå gnistor i ditt kärleksliv den 25–27/9. Passion och sexuell kemi, i sann Skorpionenanda, är på topp.

Skytten 23/11–22/12

Du befinner dig i en årlig karriärtopp som pågår till och med den 23/9. Du prioriterar dina långsiktiga mål och ambitioner. Vid nymånen den 25/9 kickar du igång en ny era i ditt sociala liv. Ett samarbete eller en ny vänkrets kan komma in i ditt liv.

Kärlek: Ditt kärleksliv kanske går mer bakåt, än framåt. Ja, här kan det faktiskt komma tillbaka en gammal kärlek. Stadgade Skyttar kan känna ett behov av att fundera över en relation, snarare än att ta steg framåt. Avvakta med viktiga kärleksbeslut.

Bäst just nu: Överdrifternas dagar kan kännas av i din plånbok men du har det riktigt härligt, och flirtig, den 25–26/9 samt den 30/9-2/10.

Stenbocken 23/12–20/1

Du är på väg in i din stora karriärtidpunkt på året. Det startar den 23/9. I samband med nymånen, den 25/9, vänder du blad avseende dina ambitioner. Nyheter om ett nytt arbete kan dyka upp.

Kärlek: Du tycks inte särskilt motiverad, eller intresserad, i kärlek. Du skakar på axlarna och fokuserar på annat. De dagar som är mest sexiga och flirtiga är 25–27/9 samt den 30/9–2/10.

Bäst just nu: Du gör en kraftansträngning på jobbet den 27–29/9. Du kan vinna en rekryteringsprocess eller få en befordran. Kärleksmöjligheter kan dyka upp med en chef eller äldre person från och med den 29/9.

Vattumannen 21/1–18/2

Frågor kring delat ägande, lån och skulder är aktiverat. Använd tiden till och med den 23/9 för att se över din budget, ränteförhandla eller betala av skulder. Tiden efter den 23/9 aktiverar törsten efter att uppleva nya ting i livet. Den 25/9 kanske du bokar en resa eller bestämmer dig för att läsa en språkkurs eller uppdatera tidigare kunskaper.

Kärlek: Erotik och sexlust ökar till och med den 23/9. Stadgade har mer sex med sin partner. Sex och fysisk kemi är det som avgör om singeln är intresserad eller inte. Efter den 23/9 blir du mer romantiskt lagd och uppskattar uppvaktning och mental kompatibilitet.

Bäst just nu: Ett glittrande socialt event kan vänta den 25–27/9. Du spenderar kanske mer än du tänkt på kläder eller för att resa på fest utomlands, men du har skoj!

Fiskarna 19/2–20/3

Romantik, träffar med dina närmaste och drinkar med vänner- det är full fart i din sociala agenda. Personer som du inte sett på länge, dyker upp i ditt liv igen. Efter den 23/9 går du in i en djuplodande period. Psykologiska processer och transformation tar över energierna. Vill du ansöka om ett banklån kan nymånen den 25/9 hjälpa dig att lyckas.

Kärlek: Du är obeslutsam och vet inte riktigt vad du vill i kärlek. Chansen finns att du tänker på en tidigare partner och kanske också får kontakt med hen. Du behöver ha mer tålamod innan du vet hur du vill ha det. Sexlivet blir aktivt efter den 23/9. I början av oktober kommer du ha utvärderat läget och kan fatta kärleksbeslut.

Bäst just nu: Trots att du kan behöva praktisera tålamod gällande många delar av livet kan denna lugnare period hjälpa dig att kläcka smarta idéer, få stor inspiration och nya perspektiv på livet.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00