ANNONS
PersonuppgifterCookies

Inlägget innehåller annonslänkar

Horoskop 12-18 september, 2022

/

Veckohoroskop för alla stjärntecken, vecka 37, 2022

TAROTKORTENS budskap för dagen- det här väntar dig idag

Astroboken- lär dig tolka dina stjärnor och se in i framtiden med astrologi- i butik nu!

Härlig astroserie på TV

Jupiters tur för stjärntecknen 2022 och 2023/2024

Flerveckorshoroskop 23 augusti-12 september

Planethändelserna denna vecka- full koll på stjärnhimlens energier

Manifestera med lagen om attraktion- min bästsäljande onlinekurs. ”Hon manifesterade arbete och kontantbetalning av lägenhet i Stockholm bara 68 dagar efter att ha gått kursen- Läs berättelsen HÄR”

Få ett ja eller nej-svar på din fråga från andevärlden- kul knep som verkligen fungerar

Extramaterial till nya Astroboken:  55 minuters Onlineföreläsningen  ”Prediktiv astrologi- hur du ser in i framtiden med stjärnorna”.

Lyssna till samtal mellan mig och min bokredaktör när vi pratar om min nya astrologibok.

Är du här för ett särskilt syfte? Guds finger i det personliga horoskopet.

Merkurius retrograd- stormdatumen- så här hanterar du dem

Septembers nymåne och fullmåne

Drottning Elizabeth II- astrologin och monarken

Väduren 21/3- 20/4

Venus reser genom Jungfrun och kärlekslivet handlar om att hjälpa och ta hand om din och din partner.

Fullmånen i lördags aktiverade din zon för andlighet och känslomässiga avslut. Kanske vill du dra dig tillbaka från världen när veckan startar. Mot slutet av veckan tänds gnistan i romantiken igen. Det ser passionerat och sexigt ut. Hållbarheten i det hela kanske inte är det mest långvariga. Nyheter och nya idéer ger dig en händelserik helg. Tankeverksamheten kickar igång rejält. Du tänker på ett affärssamarbete, eller kanske hör från en tidigare kärlekspartner.

Oxen 21/4-21/5

Ditt sociala liv och vänskapsband stod i centrum för lördagens fullmåne. Rensar du i din kontaktlista eller tar du ett nytt grepp kring en kreativ livsdröm? Ditt kärleksliv blir flirtigt och möjligheterna till att gå på fest, teater eller konserter ökar under de kommande veckorna. Här kan en tidigare flirt komma in i ditt liv också. Lite hemlighet och oväntat lockande dyker något upp på fredagen. Vad är det här egentligen? Skoj eller passionerat allvar? I början av vecka 38 vet du bättre.

Tvillingarna 22/5-21/6

Din styrare, Merkurius, backar. Nu gäller det att tänka över vad du säger och hur du säger det. Risken för att omvärlden missuppfattar vad du verkligen vill ha sagt, är stor under kommande veckor. Det här kan särskilt stämma gällande familjen och samtal om ditt hem eller känslor. Vänskap och kärlek- är det en bra blandning? Tja, på torsdagen kan du verkligen känna dig lockad. En attraktion som startar online kan också vara det som får dig att fundera över kärleken.  På söndagen kan en tidigare idé bli starten för ytterligare nya visioner för din framtid. Det kan vara en innovativ vinkling som sätter igång så mycket tankar. Du kan också få chansen att återkoppla till en tidigare kärlekspartner.

Kräftan 22/6-23/7

Det är fokus på ditt hem och din familj. Men det kanske inte alltid går helt enligt planerna. Under kommande veckor är det lättare för dig att återuppta kontakten med en släkting du inte sett, eller göra en satsning på att få ordning på minnesalbum och foton från förr, än det är att upprätthålla en klar och tydlig kommunikation med dina närmaste.

Var beredd på att samtal med familjen inte alltid är helt lätt att tolka.  En fråga om din hälsa eller kropp kan bli aktuell att ta ställning till på fredagen. Här gäller det att bena ut fakta från önskningar. Inte helt lätt. Det är dock en bra dag för att ge kreativ talang, såsom att måla eller skriva, fritt utlopp. En fest, middag med grannar eller kärleksmeddelande ser härligt ut på veckans sista dag.

Lejonet 24/7-23/8

Din karriärplanet besöker ditt andra hus för inkomster. Samtidigt backar din inkomstplanet. Zonen för delad ekonomi, skulder och lån, aktiverades av lördagens fullmånen. Något är definitivt på gång gällande dina pengar. När Merkurius backar- t o m den 2 oktober, gör du klokast i att bygga vidare på projekt som redan är startade. Avvakta dock med viktiga ekonomiska beslut. Grandiosa planer, eller förhoppningar, i karriären, kan behöva mer tid. Du kanske tänder till på en idé på fredagen. Men, avvakta tills du ser om detta verkligen kommer hålla för längre tid. Använd helgen till att plocka upp en tidigare idé eller projekt inom skrivande eller kommunikation. Studier rent av.

Jungfrun 24/8-23/9

Merkurius är din styrare. Sedan i lördags backar planeten. Under kommande tre veckor kan du uppleva att du inte är riktigt säker på livsval. De klarnar när Merkurius vänder framåt i början av oktober. Tills dess, avvakta, notera det du ser och hör men agera inte gällande någon nysatsning.  Ditt kärleksliv nådde en viktig punkt i samband med fullmånen i lördags. Det var dags för ett skifte i hur du agerar med en partner, i kärlek eller affärer. På söndagen uppstår ett fint möte mellan din styrare och Jupiter i ditt åttonde hus för passion och åtrå. En kontakt med en person från dåtiden kan vara det som får dig att tänka extra mycket på kärlek eller skicka massor av sms.

Vågen 24/9-23/10

Solen reser genom ditt tolfte hus. Du kan uppleva att det är en tid för att summera och avsluta processer i ditt liv. När Solen träder in i ditt eget tecken, den 23 september, förändras energin. Du får mer kraft och lust att delta socialt. Fram tills dess gör du rätt i att fokusera på strategier för att klara av allt du behöver bli klar med just nu. Innan du kan gå vidare till nya projekt. Din styrare, Venus, möter kärleksplaneten Mars, på fredagen. Stämningen blir flirtig men också full av tvetydiga signaler. Men, lite flirt och kul lyfter starten på helgen. Det verkar som du kommer träffa en grupp av personer och kanske talar de ett annat språk. Det möjligt att det är du som beger dig på en resa som kan rymma passion och nöje.

Skorpionen 24/10-22/11 

Din kärleksplanet reser genom ditt elfte hus för vänner och teknologi. En dejtingapp kan ge singeln framgång i kärleksdjungeln. En romans med en person som du hittills bara sett som en vän, är också möjlig. Med en fullmåne i ditt femte hus för romantik, i lördags, tycks en kärleksfråga vara något som upptar mycket av dina tankar i början av veckan. När Venus och Mars möts i en kvadratur på fredagen, är det kanske inte helt lätt för dig att veta vad sjutton du vill i kärlekslivet. Du dras med i starka känslor men vet samtidigt inte om du är redo att löpa linan ut.  Med en underbar aspekt i början av vecka 38, kan ditt kärleksliv ta en oväntat positiv vändning. Kärlek vid första ögonkastet eller ett viktigt genombrott väntar.

Skytten 23/11-22/12

Karriären och framtidsplanering står i fokus för dig. En tidigare affärspartner eller företrädare kan ge dig en ny chans framåt under de kommande veckorna. Ett projekt som kräver öga för detaljer och stor noggrannhet står i centrum.

Din kärleksplanet backar under kommande veckor. Det ger dig mer framgång och flöde gällande dåtida vänner och kärlekspartner. Personer som du inte sett på länge, kan plötsligt korsa gatan när du är ute och går. Om det är någon som du har saknat och vill välkomna tillbaka in i ditt liv igen, får du en chans att utvärdera det ni hade och tänka över om det är vad du vill ha igen. Om fredagen präglas mest av flirt och passion, kommer söndagen med mer begripliga budskap och kontakter. Kanske får du en helt ny vision för hur ditt framtida kärleksliv skulle kunna se ut.

Stenbocken  23/12-20/1

Nya tankar och idéer kan ha strömmat från en inre eller andlig källa när fullmånen i lördags ägde rum. Vill du kanske ägna mer tid åt att kommunicera eller uttrycka dig via måleri, andekontakt eller lära dig mer om healing? Tankarna spretar och inspirerar på samma gång. Merkurius backar i ditt hus för nya intryck och kunskap. Ta de kommande veckorna till att utvärdera dina vägar framåt, snarare än att initiera nya grandiosa planer. En resa till en favoritplats i utlandet, som du kanske inte sett på väldigt länge, kan bli aktuell under september. Till helgen kan du får en stor idé kring hur du vill hitta den där eftertraktade balansen mellan karriäraspiration och känslomässigt välmående och inre balans.

Vattumannen 21/1-18/2

Lördagens fullmåne aktiverade ditt andra hus för tillgångar och talang. En stor dos inspiration och intuition kan ha uppmärksammat dig på att du står inför ett viktigt skifte i livet. Kanske tänker du att livet är för kort för att inte göra…. Ja, vad då? Merkurius backar genom din zon för livstransformation. Under de kommande tre veckorna gör du klokt i att reflektera och fundera kring hur du kanske vill förändra ett delat ägande, hantera dina skulder eller göra dig fri från rädslor och energitjuvar.

I början av oktober är en bättre tid för att agera. Ett syskon eller vänner, som möjligen befinner sig i utlandet, ger dig en glad avslutning på veckan. Kanske är det dags att samlas för en återträff eller gå på en rolig fest med många gamla bekanta ansikten.

Fiskarna 19/2-20/3

Fullmånen som ägde rum i lördags lös upp ditt stjärntecken. Du, ditt och dina, allt stod i centrum för månens blekblå ljus. Du är en spirituell person, vid denna fullmåne kan du ha känt av det än mer. Med en stark koppling mellan din hälsa och din andlighet kan du ha letts till en insikt på ett djupare plan. Kanske har du till och med svårt att prata med någon annan om det, för att det är för svårt att sätta ord på din upplevelse eller förnimmelse. Tankarna kring ditt hem och dina minnen kanske för sig mer bakåt i tiden, och känns nostalgiska, än något annat. Solen rör sig genom ditt sjunde hus för sociala händelser och romantik men också företrädare och affärspartners. En person som du har valt att lita på för att föra din talan, eller agera i din sak, såsom en läkare eller advokat kan vara någon som du pratar om, eller med, ofta just nu. Det är möjligt att en före detta kärlekspartner, kommer in i ditt liv igen under kommande tre veckor. Till helgen kan en känslomässig vision kring kärlek och framtiden, ta dig med storm.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00