ANNONS
PersonuppgifterCookies

Årshoroskop 2023

/

Årshoroskop för det kommande året

Kära läsare,

Några av er har redan ställt mig frågan när årshoroskopet för 2023 publiceras. Enligt sedvana från tidigare år siktar jag på publicering av årshoroskopet 2023, senast den 13 december.

Tills dess kan ni läsa om turhoroskopen för alla stjärntecken för det kommande året och ända in i maj 2024 HÄR. Jupiter visar var man har flöde och möjligheter att komma lyckas. Det är en mycket bra ledstjärna.

Under 2023 kommer både Pluto och Saturnus att byta tecken. Vi kan få se ålderdomliga maktstrukturer förändras och en ekonomi i gungning och transformation. Processen har redan startar men kulminerar under våren 2023.

Just nu befinner sig Mars i en ovanligt lång transit i Tvillingarnas tecken. Något som kommer pågå under det första kvartalet under 2023 och som kommer påverka hur och om vad vi kommunicerar. Genom att ta fram sitt personliga horoskop och se vilket livsområde som berörs, kan man förutse var det blir liv och rörelser. HÄR visar jag dig hur du tar fram ditt horoskop och ser in i framtiden genom att tolka dina stjärnor.

Kram

Helena

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00