ANNONS
PersonuppgifterCookies

Inlägget innehåller annonslänkar

Horoskop 5-11 september, 2022

/

Horoskop för vecka 36, 2022

Kärleksråd för stjärntecknen

Romantisk astromatchning

Tips för att lyckas på första dejten med de olika stjärntecknen

TAROTKORTENS budskap för dagen- det här väntar dig idag

Astroboken- lär dig tolka dina stjärnor och se in i framtiden med astrologi- i butik nu!

Härlig astroserie på TV

Jupiters tur för stjärntecknen 2022 och 2023/2024

Flerveckorshoroskop 23 augusti-12 september

Planethändelserna denna vecka- full koll på stjärnhimlens energier

Manifestera med lagen om attraktion- min bästsäljande onlinekurs. ”Hon manifesterade arbete och kontantbetalning av lägenhet i Stockholm bara 68 dagar efter att ha gått kursen- Läs berättelsen HÄR”

Få ett ja eller nej-svar på din fråga från andevärlden- kul knep som verkligen fungerar

Extramaterial till nya Astroboken:  55 minuters Onlineföreläsningen  ”Prediktiv astrologi- hur du ser in i framtiden med stjärnorna”.

Lyssna till samtal mellan mig och min bokredaktör när vi pratar om min nya astrologibok.

Är du här för ett särskilt syfte? Guds finger i det personliga horoskopet.

Merkurius retrograd- stormdatumen- så här hanterar du dem

Septembers nymåne och fullmåne

Väduren 21/3- 20/4

Kärlekslivet förändras när Venus på måndagen flyttar in i ditt sjätte hus.

Praktisk hjälpsamhet är kärlek för dig. För singlar kan detta innebära möjligheterna till en romans med en kollega eller person från gym-eller träningsmiljö. Merkurius börjar backa i ditt relationsområde på lördagen. Under kommande tre veckor behöver kommunikationen med en kärleks-eller affärspartner lite extra tålamod. Risken är stor för missförstånd. Avvakta med alla former av formella beslut och avtal. Vänta också med inköp av mjukvara eller system som du tänkt använda för arbetets skull. Tekniken kommer inte vara med oss när Merkurius backar.  Kommunikationsteknik (mobil/tv/datorn/bil)  kommer inte fungerar som du hade tänkt eller hoppats. Här behövs mer tålamod, särskilt när du ska ta dig till arbete och under arbetsdagarna. Fullmånen på lördagen leder fram till ett viktigt avslut. Hemligheterna kan komma fram i ljuset. Återhämtning och förlåtelseprocesser aktiveras.

Oxen 21/4-21/5

Venus rör sig genom ditt femte hus för kreativt uttryck, hobbies och kärleksaffärer. Det kan bli spännande kommande veckor med möjligheter till en flirtig stämning och många möjligheter till socialt umgänge. Underhållningsindustrin, teater, konserter eller skapande work-hops är där du trivs som fisken i vattnet. Fullmånen på lördagen aktiverar ditt elfte hus för sociala cirklar, vänner och bekanta. En vänskapsrelation eller engagemang för andras rättigheter, når ett viktigt avslut. En cirkel fullbordas och det är dags att gå vidare. Kommunikation med kollegor och anställda behöver lite extra tålamod under tiden från och med lördagen och tre veckor framöver.

Tvillingarna 22/5-21/6

Venus styr över harmoni och balans. På måndagen flyttar Venus in i ditt fjärde hus för hem och familj. Dina närmaste relationer och ditt boende kan bli vackrare, mjukare och präglat av mer harmoni. Satsa på mysiga hemmamiddagar med din kärlekspartner. Kärleken frodas i varma och familjära miljöer. Singel? Lyssna till familjens råd i kärlek och låt dem gärna arrangera en blinddate åt dig. Din styrare, Merkurius, vänder retrograd på lördagen.

Under de efterföljande tre veckorna kanske du inte känner dig riktigt lika säker gällande riktning och personliga livsval. Avvakta och utvärdera och ha lite extra tålamod gällande samtal med en flirt eller det som rör barn/fertilitet eller ett kreativt projekt. Lördagens fullmånen aktiverar din karriärzon. Du når ett viktigt avslut gällande ditt arbete. Det som sker är resultatet av det som du satte igång för ett halvår sedan.

Kräftan 22/6-23/7

Venus för med sig harmoni och flöde in i din kommunikationszon. Ditt sociala liv med vänner och bekanta blir festligare. Samtalen mjukare och tonen inställd på balans. En flirt med en vän eller någon som redan finns i din vänkrets eller närmaste kvarter är möjlig för singeln. Lördagens fullmånen äger rum i ditt nionde hus för nya insikter och vidgade perspektiv. Det nionde huset styr över högre utbildning, sökande av kunskap som ger livet mer djup men även juridiska frågor. Det avslut som väntar vid fullmånen är resultatet på en process som startade för ett halvår sedan. En examen, en resa eller planerna på att starta ett nytt livsäventyr är några exempel på vad som blir aktuellt vid denna fullmåne. En gammal bekant eller släkting, någon från din barndom, kan dyka upp under september. Du får en chans att återknyta kontakten.

Lejonet 24/7-23/8

Din karriärplanet, Venus, flyttar in i din zon för inkomster, på måndagen. Detta bådar gott både för din ekonomi samt för ditt kärleksliv. Du kommer troligen känna dig redo att gå ut och använda pengarna som kommer till dig. Men, ta det varligt, du kan göra av med alldeles för mycket i september. Merkurius, din inkomstplanet beger sig retrograd på lördagen. Större inköp är värda att vänta på tills i början av oktober. Risken finns att du annars gör ett felköp och inte blir nöjd. Avvakta särskilt med att köpa en ny mobil, datorn eller bil.

Fullmånen på lördagen äger rum i ditt åttonde hus för ägande som du delar med en partner, gåvor, arv, skulder och skatter. En fråga kring lån eller din budget når en avslutande punkt. Du påbörjade den här processen för ett halvår sedan. En ansökan om ett lån eller samtal om att köpa ett boende med din partner, är redo för nästa steg i processen. Utvecklingen kring pengar och framtidsplanering kan gå oväntat snabbt dagarna kring fullmånen. Ge den +/- 4 dagar för att leverera sina nyheter till dig. Med tanke på Merkurius retrograd gör du klokt i att utvärdera alla fakta innan du tar formella beslut och praktiskt agerar, i början av oktober.

Jungfrun 24/8-23/9

Du befinner dig i din tid på året. Nymånen i förra veckan, den 27 augusti, gav dig en chans att starta om på nytt gällande det som du känner är viktigt för dig. Denna vecka flyttar Venus in i ditt eget stjärntecken. Detta är ett tecken på att kärlek kommer till dig, på dina villkor. Din utstrålning kommer bli varmare. Detta kommer attrahera flirtiga och uppskattande blickar. Singlar kan finna en ny kärlekspartner under de kommande veckorna. Lördagens fullmånen äger rum i ditt sjunde hus för seriös kärlek. Något är på väg att förändras i ditt kärleksliv. Fullmånen signalerar att sanningen kommer fram i ljuset gällande dina relationer, både i kärlek och samarbeten. Det som sker är kulminationen på det som du inledde för ett halvår sedan. Merkurius, din styrare, börjar backa på lördagen. Du behöver mer tid för att utvärdera frågor kring pengar och ägande, men även personliga ståndpunkter. Notera och reflektera men avvakta med större beslut tills i början av oktober.

Vågen 24/9-23/10

En hemlig kärleksaffär? Tja, det är möjligt att du sköter ditt romantiska liv i ridåerna. Med Venus i ditt tolfte hus för avskildhet kan en romans spira i ditt liv utan att världen känner till det.

Det är också möjligt att du väljer att lägga ned all din kraft på att avsluta projekt som du redan har tagit på dig. Du går troligen i mål den sista veckan i september. Sedan är du redo att visa världen vad du har gjort och åstadkommit. Lördagens fullmånen äger rum i ditt hus för dagliga arbetsrutiner och din hälsa och välmående. Ett projekt som du tog dig an för ett halvår sedan, kan avslutas. En satsning på att träna och äta bättre, kan ge dig ett resultat. Merkurius börjar backa i ditt tecken på lördagen. Under kommande tre veckor behöver du vara lite extra noggrann i hur du uttrycker dig. Det kan bespara dig tid om du kan undvika missförstånd.

Skorpionen 24/10-22/11 

Din kärleksplanet, Venus, flyttar in i ditt elfte hus för vänner och internet, på måndagen. Under september kan en romans inledas genom en dejtingapp eller sociala medier. Chattar, sms och mail kan utgöra en viktig grund i relationen. Någon som du hittills bara har tänkt på som en vän, kan visa sig vara den du faller för. Ni har så mycket gemensamt och är redan vänner så, varför inte? Lördagens fullmånen äger rum i huset för flirt, sex och kärleksaffärer. Det som startade för ett halvår sedan når en viktig punkt. Det kan ske en snabb och hastig utveckling i både kärlek och/eller tvåsamhet i affärer vid tiden för fullmånen. Fullmånen signalerar att sanningen blottas. En cirkel sluts. De områden som berörs är, förutom kärlekslivet, kreativitet, fertilitet, en satsning på en hobby eller en nöjesresa. Merkurius befinner sig retrograd från och med lördagen. Något värt att ha i minnet om ett kontrakt eller avtal läggs på ditt bord. Det är klokt att avvakta med att skriva under tills i början av oktober.

Skytten 23/11-22/12

Solen lyser upp ditt tionde hus för karriär och rykte inom din bransch.

Det är en tid för att skörda framgångarna av dina ansträngningar. Med Venus i samma del av ditt horoskop kan du möta en person som attraherar dig. Personen kan vara känd som en expert eller väldigt erfaren inom sitt område. Det kan vara en högt uppsatt person och han/hon kan vara avsevärt äldre än du. På lördagen börjar din kärleksplanet, Merkurius, att backa. När din kärleksplanet reser bakåt finns det möjligheter för ditt romantiska liv att utvecklas när du gör detsamma. En person från dåtiden kan dyka upp igen. Kanske är det en tidigare kärlekspartner som får ditt hjärta att klappa under september. Ge saken tid. I början av oktober kommer du veta vad du ska göra. Merkurius backar i ditt elfte hus för vänner och teknik. Det är möjligt att personen hör av sig via nätet eller att den vänskap du har haft med en tidigare flirt, utvecklas till något mer. Fullmånen i Fiskarna äger rum på lördagen. Det aktiverar din zon för ditt hem och ditt familjeliv. En viktig fråga kring ditt hem, såsom en flytt eller chansen att renovera eller hyra ut ett rum, kulminerar vid fullmånen. Det som sker är avslutet på den process som du påbörjade gällande ditt familjeliv och boende, för ett halvår sedan. Minns du vad det var?

Stenbocken  23/12-20/1

Kärleksplaneten, Venus, flyttar på måndagen in i din zon för det internationella, resor, mediabranschen och akademisk utbildning. För singeln kan dessa miljöer ge en chans att finna kärleken. Det är också en chans att blomma ut och visa upp dig i ett mediaprojekt eller glänsa med dina kunskaper. När kommunikationsplaneten, Merkurius, vänder bakåt på lördagen, sker det i ditt tionde hus för karriären. Tankar kring hur du kommunicerar på arbete eller kring dina framtida mål och ambitioner, kräver lite mer tålamod. Använd de efterföljande tre veckorna för att utvärdera om det finns något du vill ändra i hur du lägger upp ditt arbete eller hur du relaterar till och kommunicerar med dina kollegor och chefer.

Fullmånen på lördagen äger rum i ditt tredje hus för kommunikation. Du når en avgörande punkt kring och kan ta ett viktigt beslut som berör vänner, grannar eller syskon. Studier eller ditt sätt att använda dig av sociala medier, når en målstolpe i sin utveckling. Du kan ge uttryck för en ny kommunikationsstil. Det som sker är avslutet av det du startade för ett halvår sedan. Tänk tillbaka på vad du startade då och du kan få en ledtråd till vad som är redo för ett nytt steg i samband med fullmånen.

Vattumannen 21/1-18/2

Med Mars i ditt femte hus för kärlek, barn och nöjen kommer dessa områden i ditt liv bli viktiga för dig under många månader framöver. På måndagen flyttar Venus in i ditt åttonde hus för delad ekonomi. Pengar som du delar med någon annan, ger bort eller får i gåva, har en koppling till din familj och ditt boende. Ett delat ägande med ett barn eller med din kärlekspartner kan komma på tal under september. Samtidigt backar Merkurius från och med lördagen i samma del av ditt horoskop. Utvärdera all information du får och avvakta helst tills i början av oktober innan du tar formella beslut, skriver på lån eller andra viktiga papper såsom testamente eller gåvobrev. Lördagens fullmåne äger rum i ditt andra hus för inkomster, ägande och moraliska värderingar. Det som når ett avslut är frågor relaterade till dina pengar och det du äger. Du startade en process gällande dessa frågor för ett halvår sedan. Nu sluts cirkeln och du är redo för nästa steg. Vid tiden för fullmånen har du inte alla fakta du behöver, eller information kan vara förvirrande. Var noga med att reda ut alla frågetecken innan du tar viktiga beslut om pengar. Avvakta helst till i början av oktober.

Fiskarna 19/2-20/3

Kärleksplaneten, Venus, flyttar på måndagen in i ditt sjunde hus för seriös kärlek och socialt liv.

Det här kommer bidra till umgänget med dina närmaste blir aktivt. Du kommer få många inbjudningar till fester och firande. Det kan vara bröllop eller fester för att fira arbetsframgångar eller jubileum. De som bjuder in vill dela glädjens stund med dig. Singel? En ny person kan komma in i ditt liv i september. Personen ifråga kan arbeta inom sjukvården eller hälsa och träning. Och kanske är det så ni möts. Det är du som står i centrum för veckans fullmåne i slutet av veckan.. Den äger rum i ditt stjärntecken och markerar slutdestinationen för den resa som du startade för ett halvår sedan. Fullmånen äger rum på lördagen och sker i konjunktion till din styrare. Viss fakta kan vara oklar och din förmåga att ta ett beslut kan tillfälligt grusas av förvirring. En av dina närmaste, såsom en kärlekspartner, eller någon som du har valt att lita på i dina frågor, såsom en läkare eller advokat, kommer vara viktig för det som sker. Ett oväntat genombrott väntar när du får nyheter och det leder dig till något nytt och bättre.

6

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00