ANNONS
PersonuppgifterCookies

Septembers nymåne samt fullmåne

/

Datum, stjärntecken och gradtal

Kära läsare,

För den astrologiskt intresserade är nymånar och fullmånar ett enkelt steg för att förutse sin kommande månad.

Nymånar visar oss var vi får en chans till nystart och nyheter (Lördagens nymåne erbjöd oss en chans att få koll på detaljer och ansvar- här nystartar stjärntecknen just nu)

Fullmånar visar oss vad vi avslutar eller var en fullbordan har skett. Vi är redo för nästa steg.

HÄR kan du läsa mer om månens faser och vad som gynnas att göra under dem.

I september väntar följande:

10 september: Fullmåne i Fiskarnas tecken, grad 18

Känslornas vatten aktiveras av fullmånen. Empati och omtankar om andra förstoras vid fullmånen. Fiskarna styr också över läkemedel, vatten, vätskor, substanser som kan ge hallucinationer, vaccin, kreativitet.

Fiskarna är det sista stjärntecknet i zodiaken. Vi kan få se ett viktigt avslut när grupper samlas för ett högre gemensamt gott. Uranus (folkmassor) befinner sig i en trigon till fullmånen.

Denna fullmåne sammanfaller med riksdagsvalet. HÄR har jag skrivit om aspekterna vid fullmånen/riksdagsvalet

Att göra: Fokusera på omtänksamhet och självläkning för att ta oss från en fas i livet, till en annan, via ett avslut.

25 september:Nymåne i Vågen, grad 3

Med en nymåne i balanserade Vågens tecken hamnar vår förmåga att arbeta för andra i fokus. Samverkan eller insatser som grundas i tankar på tvåsamhet eller gemenskap gynnas. Merkurius retrograd lämnar Vågen, två dagar tidigare, på fredagen den 23 september. Med nymånens nystartande kraft med fokus på tvåsamhet i kärlek och arbete, kan en chans för att sluta fred och gå vidare framåt tillsammans, uppenbara sig. Venus, styraren av Vågen, befinner sig nära Solen och månen. En mycket hjälpsam energi som antyder positiv utveckling vid nymånen. Venus är den planet som styr över denna nymåne och det är Venus aspekter som avslöjar mycket om utvecklingen.

Att göra: Nya åtagande, nya relationer, ny gemenskap. Allt med fokus på balans, harmoni och rättvisa.

Genom att ha koll på vilket livsområde som aktiveras av månen kan man förutsäga en viktig nystart samt ett avslut som väntar under den kommande månaden.

Mer om fullmånen samt nymånen när det närmar sig.

Kramar

Helena

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@helenashoroskop
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00