ANNONS
PersonuppgifterCookies

Dagens horoskop, fredag 19 augusti, 2022

/

Dagens astro för alla stjärntecken

Veckohoroskop för den 15-21 augusti

Denna veckas planetenergier- planera med stjärnorna

Flerveckorshoroskop 2-22 augusti

Kärlekshoroskop 11 augusti- 5 september

Dagens Tarot- ledtrådar till vad som väntar dig under tisdagen

*NYTT* Extramerialet till nya Astroboken:  55 minuters Onlineföreläsningen  ”Prediktiv astrologi- hur du ser in i framtiden med stjärnorna”.

Väduren 21/3- 20/4

Obeslutsamhet kan prägla din dag. Ta inga för hastiga beslut på rent infall. Utvärdera och informera dig mer om detaljerna innan du bestämmer dig.

Oxen 21/4-21/5

Sikta på att landa i beslut som ger dig en god känsla. Om magkänslan säger nej, eller ja, lita till den.

Tvillingarna 22/5-21/6

Tankar på förändring kan pocka på uppmärksamhet. Det börjar som en inre känsla men har alla chanser att bli till verklighet. Idag utstrålar du framgång.

Kräftan 22/6-23/7

Din omvårdande energi får alla möjligheter till användning. Antingen du hjälper en vän eller bestämmer dig för att satsa på egen läkning så har du kraften med dig.

Lejonet 24/7-23/8

Det bubblar av idéer och nya möjligheter. Du kan upptäcka dem på egen hand, genom att stänga ute världen och läsa eller planera, eller genom inspirerande kommunikation med vänner eller kontakter.

Jungfrun 24/8-23/9

Du kan vilja klara av mycket i karriären idag. Nyckeln till att lämna kontoret nöjd och belåten är att se till att inte avledas av detaljer eller samtal med kollegor. Håll fokus!

Vågen 24/9-23/10

Du uppskattar alltid en chans att få vidga dina vyer och möta nya människor. Idag kan du använda det i karriären. Använd din sociala förmåga och boka in dig på en lunch eller AW med kollegorna. Ett ställe där namnen på drinkarna klingar av andra språk eller maten som serveras har en internationell koppling.

Skorpionen 24/10-22/11

Känsloläget går upp i hett och intensivt idag. En person, eller tankar på livsförändringar, kan trigga igång nya idéer och känslor hos dig. Du är också duktig på att utreda och göra research- utforska det nya lite mer.

Skytten 23/11-22/12

Tvåsamhet är dagens ledord för din del. Detta kan gälla antingen i kärlek eller affärer. Istället för att tänka att du ska klara allt själv, eller arbeta ensam, var redo att slå samman dina krafter med en annan.

Stenbocken 23/12-20/1

Din kärleksplanet besöker din zon för dagligt arbete, ärenden och hälsosamma satsningar. Känslor kan spira med en kollega eller en person som är involverad i din hälsa, såsom en personlig tränare eller läkare. Där arbete och hälsa finns, är miljöer där kärleken växer idag. En workout med vänner eller partner kan bli en mysig upplevelse.

Vattumannen 21/1-18/2

Om du känt dig lite trött kan månens, din hälsoplanet, besök i ditt femte hus vara det utmärkta tillfället att ladda batterierna genom en kul kväll med vänner eller barn. Nöje, flirt och skratt kan visa sig vara den bästa medicinen.

Fiskarna 19/2-20/3

En hemmakväll tillbringad med barn/barnbarn, dejt eller med din favoritbok eller senaste filmen på Netflix ger dig en mysig kväll. Du tar in nöje och kärleksmys i ditt hem hellre än att springa iväg ut.

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00