ANNONS
PersonuppgifterCookies

Dagens horoskop, torsdag 11 augusti, 2022

/

Dagens astro för alla stjärntecken

Veckohoroskop för perioden 8-14 augusti

Denna veckas energier- fullmåne med extra allt på stjärnhimlen

Flerveckorshoroskop för perioden 2-22 augusti

Dagens TAROT- det här väntar dig idag

Restips för stjärntecknen- resedestinationerna där stjärntecknen trivs extra bra

Stjärnorna- då tar kriget slut

Vill du få mail från mig? Mitt astrologiska nyhetsbrev

Jupiters tur i Väduren, Fiskarna och Oxen, så här påverkas stjärntecknen under 2022/2023/2024

🔥🔥🔥 NYTT :

Tjuvkik in i nya Astro-boken

FULLMÅNEHOROSKOP 12 augusti

Kärlekshoroskop 11 augusti- 5 september

Väduren 21/3- 20/4

Din zon för samarbeten, vänner och livsdrömmar aktiveras av morgondagens fullmåne. Energierna är under uppbyggnad. Under de kommande två veckorna kan en chans att ingå i ett team för att lyckas för ett gemensamt mål dyka upp.

Oxen 21/4-21/5

Venus, din styrarplanet, flyttar in i Lejonets tecken idag. I ditt fjärde hus för hem och familj. Om du vill ge ditt kärleksliv en extra knuff så ska du prioritera möten i hemmamiljö, lyssna till kärleksråd från din mamma eller kanske låta dina närmaste familjemedlemmar få arrangera en blinddate åt dig.

Tvillingarna 22/5-21/6

Inom de kommande två veckorna kan du få en chans att starta en ny modig väg i livet. Du är redo att bryta dig loss från ”det trygga och invanda”.  Det ser ut att dyka upp två lyckosamma chanser att påbörja ett livsäventyr som kommer ge dig mer resor eller akademiska poäng.

Kräftan 22/6-23/7

Ditt åttonde, passionerade hus är elektriskt inför fredagens fullmåne. Singeln kan träffa en ny person på ett oväntat sätt. Stadgade kan känna att relationen till sin partner blir mer fördjupad och intensiv. Hemligheter och åtrå dominerar energierna under de kommande två veckorna.

Lejonet 24/7-23/8

I samband med veckans fullmåne, kan det ske stora saker avseende Lejonens kärleksliv eller i partnerskap med andra företagare. Under de kommande veckorna är tvåsamhet på dina villkor. Du är trygg i att sätta ned tassarna och markera vad du vill ha. Njut av att se att din önskan tycks vara andras lag.

Jungfrun 24/8-23/9

Morgondagens fullmåne är redan kännbar. Ett avslut gällande ett arbetsprojekt eller en anställning som du inledde för ett halvår sedan, väntar. Under de kommande två veckorna kan du också nå en avgörande punkt för en hälsoresa som du påbörjade i februari i år.

Vågen 24/9-23/10

En kärleksaffär når en avgörande punkt den här veckan. Ditt femte hus aktiveras av morgondagens fullmåne och lyser upp zonen för kärlek, barn och fertilitet. Tips för singeln: våga testa onlinedating under de kommande veckorna.

Skorpionen 24/10-22/11

Du är känslosammare än vanligt. Morgondagens fullmåne i din zon för nostalgi, familj och hem aktiveras. Det pågår en form av avslut eller kulmination av energier och hela ditt väsen tycks notera vibbarna, som om du hade antenner på huvudet. En underlig kontrast mot att du under kommande veckor kommer kryssa mellan offentliga event och företagstillställningar. Om omvärlden bara visste vad som pågår i ditt privatliv…

Skytten 23/11-22/12

Möjligheter och nyheter tyder på att nya dörrar inom media- och kommunikation öppnas för dig inom kort. En blogg, podd eller kanal inom sociala medier kan ge dig genombrottet du väntat på. Du har siktat mot detta det senaste halvåret. Väl förtjänat. Under de kommande veckorna kan du möta kärleken, eller en stor livsmöjlighet, i utlandet eller i en akademisk miljö.

Stenbocken 23/12-20/1

Se morgondagens fullmåne i ditt inkomsthus som en chans att agera för att öka inflödet på ditt bankkonto. En investeringsmöjlighet kan kännas vågad men du har tur och möjligheter med dig. Det här är en tid för att agera.

Vattumannen 21/1-18/2

Morgondagens fullmåne äger rum i ditt eget tecken. Du och din unika personliga stil hamnar i centrum. Vad har du åstadkommit det senaste halvåret? Och hur vill du gå vidare framåt? Radikala beslut för framtiden kan krävas.

Fiskarna 19/2-20/3

Denna veckas fullmåne, som äger rum imorgon, aktiverar ditt tolfte hus för återhämtning och förlåtelse. Energierna är redan under uppbyggnad. Finns det något eller någon som du bör släppa taget om för att må bättre? Din hälsa kan behöva mer uppmärksamhet. Samvaro med andra, såsom dina barn, barnbarn, eller då du besöker nöjesevenmang, konserter eller teatrar, höjer dina må-bra-vibbar enormt under de kommande veckorna. Bästa sättet att höja ditt välmående är att ha så roligt som du kan, så ofta du kan.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00