ANNONS
PersonuppgifterCookies

Tarot för lördagen 6 augusti, 2022

/

Vad väntar dig på lördagen?

Veckohoroskop

Asteroiden Talent avslöjar var du har din livstalang- så träffande!

6 aug 2022

Välj ditt kort och scolla ned för rättvända kort och ditt budskap från tarotkorten:

>>>

>>>

>>>

6 augu 2022

Från vänster:

3 i Stavar:

Du har satt nya planer i verket och har lämnat din trygghetszon.

Tack vare god planering så flyter det du har startat. Idag kan du få ytterligare möjligheter eller alternativ att ta ställning till. Det kan exempelvis handla om att resa, studera eller företagsmässigt komma vidare. Du kan bli medveten om att det finns fler möjligheter för dig, än du kanske tidigare hade trott. Mannen på kortet står vid en utsiktsplats över vatten och man kan ana mark i horisonten. Kortet kan därför också betyda att en resa eller en internationell koppling eller möjligheter gör sig synlig för dig idag.

6 i Stavar:

Grattis! Du nått en viktig milstolpe och skördar du frukten av ditt arbete. Framgång på arbetet, med pengar eller en personlig satsning som du har gjort, belönar dig. Omgivningen ger dig bekräftelse på att du har nått en seger och ett genombrott. Du kan få ett pris eller en utmärkelse, eller vinna en tävling. Du utstrålar styrka och talang. Använd den här dagen till att ge dig själv ytterligare chanser. Håll dig framme. Visa upp dig och dina förmågor. Var stolt och tacksam för allt som du har uppnått och, framförallt, känn tillit till att du idag och framöver kan lyckas med vad som helst om du bara bestämmer dig för det!

Page i Bägare:

Idag kan du få en ny idé. Den kan ha poppat upp ur ditt inre. En magkänsla som du har haft kan blomma ut i din vision. Page i Bägare gynnar allt som har att göra med intuition och känslor och kreativitet. Med en Page handlar det alltid om att ett nytt frö planteras. Vägen mot målet ligger framför dig men du får chansen att starta. Och det är det viktigaste! För inget är värre än att inte veta i vilken riktning man ska gå. Idag kan du bli medveten om nya aspekter av dig själv och dina emotionella behov.

En intressant känslomässig resa kan ta sin början. Du utforskar det som du verkligen mår bra av. Ge dig tid att djupdyka och lära dig mer om ditt inre och om intuitionens kraft. Pager kommer ofta med nyheter och meddelanden. Idag kan du få ett kärleksbudskap eller höra härliga, känslomässiga nyheter såsom om ett barns födelse/graviditet eller en förlovning/inbjudan till bröllop.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00