ANNONS
PersonuppgifterCookies

Horoskop vecka 32, 2022

/

Planethändelser den 8-14 augusti

Kommande planetaspekter

Jupiters tur i Väduren, Fiskarna och Oxens tecken- 2022-2024

Flerveckorshoroskop 2-22 augusti

Dagens budskap från TAROT- ledtrådar till vad som väntar dig idag

Få ett ”ja” eller ”nej”- svar på din fråga från andevärlden- enkelt trick som alla kan använda

På stjärnhimlen vecka 32, 2022:

Tisdag 9 augusti

Venus (Kräftan) opposition Pluto (Stenbocken), grad 27

Är det uppriktig kärlek eller en passionerad lek? Balansen mellan romantik och på gränsen till manipulerande beteende kan vara hårfin denna dag. I bästa fall känns kärlekslivet komplett, underbart och äkta på ett mycket starkt sätt. I sämsta fall letar sig svartsjuka, hemligheter och kontroll in i relationen. Försök att hålla dina vibbar och agerande på en så hög och ärlig nivå som möjligt. Fall inte för lockelsen att spionera i mobiler eller snoka efter information om exet till din kärlekspartner eller flirt.

Torsdag 11 juli

Venus in i Lejonet

Vackra Venus styr över rättvisa, romantik, skönhet, balans, elegans och pengar. När Venus reser in i stolte, flirtige, uppmärksamhetssökande och nöjeslystne Lejonet kan vi bli mer i behov av att få kärleken bekräftade. Venus ger chansen för kreativ talang att få blomma ut. Positiva förväntningar och glad energi ökar.

För personer som är födda i Lejonets tecken, eller med ascendenten i Lejonet, är detta en särskilt härlig tid. Venus för med sig skönhet och flöde.  I kärlekslivet kan Lejonen märka av att de får mer uppmärksamhet och uppskattning från omvärlden. Singlar kan träffa en ny person. I stadgade relationer blir Lejonets partner ofta mer uppmärksam och vill att Lejonet ska vara nöjd och lycklig. Det är på Lejonets villkor.

Venus stannar i Lejonet till och med den 5 september.

Fredag 12 augusti

Fullmåne i Vattumannen, grad 19

Solen (Lejonet) kvadratur Uranus (Oxen), grad 19

Ser du vad jag ser? En fullmåne i en hård aspekt till Uranus. Dagarna kring fullmånen, +/- 4 dagar, kan nyheter dyka upp och det kan verkligen kännas som en prövning när oväntade vändningar kräver att vi agera på ett väldigt flexibelt sätt. Här gäller det att smidigt parera det som dyker upp.

Vattumannen styr över vänner, internet, samarbeten och sammanslutningar med likasinnade i grupper av olika slag. I Vattumannens tecken befinner sig Saturnus på grad 19. Det ger oss en fullmåne i konjunktion med dystre Saturnus. Solen befinner sig i opposition till Solen. Det är som att lägga en våt filt på glädje, beröm och partykänsla.

Lejonets glada tid kan kännas en, ehum, aningen mer allvarsamt. Vissa dagar är bara så. Då kan det vara skönt att veta att energierna på stjärnhimlen är lite låga. Tunga rent av.

Söndag 14 augusti

Saturnus (Vattumannen) opposition Solen (Lejonet), grad 22

Mars (Oxen) trigon Pluto (Stenbocken), grad 27

Saturnus styr över äldre, chefer, högt uppsatta och fadersgestalter. Med oppositionen till Solen kan en sådan personlighetstyp bete sig på ett krävande eller nedlåtande sätt. Personlig kritik kan riktas mot dig. Det är aldrig kul men, samtidigt, den här personen är värd att lyssnas på. Saturnus styr över de livserfarna, de kloka och de organiserade.

Har du saknat lite av den energin på sistone kan det vara precis därför du nu upplever att du får kritik eller når ett stopp. Ta in kommentarer om ditt arbete eller livsstruktur. Vänd kritiken från att kännas som om den trycker ned dig, till att istället vara värdefull vägledning framåt.

Även om energin kan uppfattas som dyster under veckan så finns en chans till stor vändning, till det bättre, när veckan tar slut. När det uppstår en positiv aspekt mellan handlingskraftige Mars och transformative Pluto kan goda ting ske. Det här tänder ”jäklar anamma” inom oss. Ja, livet kanske inte har varit toppen men ”det är baske mig i min egen kraft att ordna upp allt så att livet blir som jag vill.”

Den energin. Och den är riktigt bra. Ilska och envishet fungerar som en katapult för att ta oss vidare, bort från gråa färger och status quo.

I början på vecka 33 väntar aspekter som skvallrar om positiva nyheter- helt oväntat, samt ett stort firande av kärlek eller något annat kul. Så, du ser, vackra saker är på ingång snart igen.

Håll tankarna på en så hög och positiv nivå som möjligt denna vecka.

Jag önskar er alla en fin kommande vecka!

Kramar

Helena

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00