ANNONS
PersonuppgifterCookies

Dagens horoskop, fredag 5 augusti, 2022

/

Dagens astro för alla stjärntecken på fredagen

Dagenshoroskop

Veckohoroskop 1-7 augusti

Denna veckas energier- unikt planetmöte på stjärnhimlen

Flerveckorshoroskop för perioden 2-22 augusti

Dagens TAROT- det här väntar dig idag

KÄRLEKSHOROSKOP för stjärntecknen den 18 JULI- 11 augusti

Datum som kan skaka världen, sommaren 2022

Restips för stjärntecknen- resedestinationerna där stjärntecknen trivs extra bra

Stjärnorna- då tar kriget slut

Vill du få mail från mig? Mitt astrologiska nyhetsbrev

Jupiters tur i Väduren, Fiskarna och Oxen, så här påverkas stjärntecknen under 2022/2023/2024

🔥🔥🔥 NYTT * Tjuvkik in i nya Astro-boken

Väduren 21/3- 20/4

Du kan ta ett nytt grepp kring din ekonomi genom att våga tänka i nya banor. Mars och Uranus i ditt inkomsthus befinner sig i opposition till månen i Skorpionen i ditt transformationshus. En talang som du kanske inte alltid visar för omvärlden kan visa sig bli en lukrativ sidoinkomst för dig.

Oxen 21/4-21/5

Massor av nya idéer och förändringsvindar blåser genom ditt liv. Viktigaste saken att komma ihåg nu är att inte låta de negativa nej-sägarna få sista ordet.

Tvillingarna 22/5-21/6

Din magkänsla leder dig väl.

Om något säger dig att du ska söka ett arbete, börja ett visst gym eller starta en ny diet, kan det leda dig till det som ditt undermedvetna strävar efter.

Kräftan 22/6-23/7

Ibland behövs ett nytt grepp för att föra in mer kul i livet. Varför inte gå utanför din bekvämlighetszon och test en ny restaurang eller bar idag? Ett ställe med en helt annan publik än den du vanligen besöker. Din kreativitet blomstrar när du visar upp den online eller i sociala medier.

Lejonet 24/7-23/8

Karriären och det privata livet där hemma eller med familjen. De är just nu som två skilda världar som kräver din uppmärksamhet. Svart eller vitt. Varför inte dela upp dagen på samma sätt, för att få mer balans och harmoni? Delegera, eller sortera bort, det som inte måste göras precis idag. Prioritera mysig tid för återhämtning.

Jungfrun 24/8-23/9

Säga den absoluta sanningen, eller putsa den aning? Du kan känna dig manad att sprida dina åsikter oavsett om någon bett om dem. Eller finna dig mitt i intensiva samtal. Dela dina åsikter med vänner och närmaste på ett diplomatiskt sätt. Inte alla tycker likadant som du. Inte alla vill höra vad du tycker.

Vågen 24/9-23/10

Vibbarna med någon på arbetet kan bli riktigt heta. Uppmärksamheten är härlig. Ska du ta det vidare, eller bara känna dig glad över bekräftelsen? Du kan alternativt få en magkänsla som säger dig att du ska kontakta en viss person avseende din karriär. Lyssna till din intuition, det kan visa sig att dörrar kan öppnas för dig.

Skorpionen 24/10-22/11

Känslorna mellan dig och en flirt eller romantisk partner kan få dig att känna sig om om du åker berg-och-dalbana. Det är upp och ner. Härligt och läskigt. Det går på djupet. Är det här rätt, eller helt fel? Idag kanske du faktiskt inte riktigt vet. Ge det mer tid.

Skytten 23/11-22/12

Splittrad avseende dagens schema eller bara i stort behov av ensamhet? Med ditt tolfte och sjätte hus aktiverade av en Mars/måne-opposition kan du ha ett större behov än vanligt av att få sakta ned takten och stressa ned. En praktisk handlingsplan för göromålen kan, alternativt, vara det som får dig helt lugn.

Stenbocken 23/12-20/1

Idag kan du känna dig lockad att stiga fram i strålkastarskenet och leva ut den där drömmen du har om att arbeta framför kameran, sjunga eller dansa. Möten eller kanske en onlinevideo med andra som lever på ”sitt sätt, efter egna villkor” kan inspirera dig.

Vattumannen 21/1-18/2

En chans att göra en spännande förändring i ditt boende kan svepa över dig som en gigantisk våg. Men vänta lite, håller den här planen för framtiden? Fungerar den med jobbet? Med livstrukturen du har byggt upp? Sakta ned lite och utvärdera saken lite till.

Fiskarna 19/2-20/3

Att säga sanningen utan att låta som du mässar för en vän eller familjemedlem om vad som är rätt och fel, kan vara lite knepigt. Du vet vad du vill säga, eller fråga om, men var går gränsen för att lägga sig i andras liv? Vid osäkerhet: Välj den mest diplomatiska vägen. Peppa hellre folk i ”rätt riktning”, än att försöka tala dem tillrätta.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00