ANNONS
PersonuppgifterCookies

Flerveckorshoroskop 2-22 augusti, 2022

/

Horoskop för de kommande tre veckorna

Dagens tarot

Veckans horoskop

Jupiters tur 2022 och 2023

Sommarhoroskop (juni, juli, augusti)

Väduren 21/3–20/4

Du har alltid mycket energi. Nu blir det ännu mer. Hitta ett sätt att få utlopp för all din kraft genom att träna eller kanske fokusera på en kärleksaffär eller kreativ hobby. Var lite försiktig den 2/8. Risken finns att du tar i för hårt när du tränar eller stressar. Du tar ett viktigt beslut gällande ett samarbete eller en vän den 12/8.

Kärlek: Du är en aning nostalgisk. Kanske känner du dig till och med lite deppig eller lättrörd. Efter den 11/8 lyfter känslan och du blir mer lekfull och flirtig. Du får aspekterna för en kärleksaffär eller någon som ställer in sig på nöje och fest framför annat.

Bäst just nu:  Din ekonomi går som tåget. Du kan få fler än ett arbetserbjudande under perioden.

Oxen 21/4–21/5

Det kan ske snabba ting dagarna kring den 2/8. Oväntade vändningar. Undvik stress och kroppsliga utmaningar. Använde augusti till att vända blicken mot din framtidsplanering och karriär. Framgång startar med en effektiv handlingsplan. En avgörande vändning i karriären väntar den 12/8.

Kärlek: En person från ditt förflutna dyker upp i dina tankar eller i din väg. Dagarna kring den 9/8 kan kännas både härligt passionerade eller intensiva och påfrestande. Undvik att glida in på svartsjuka tankar. En i grunden väldigt fin relation kan ta stryk av kontrollerande beteende. Den 18/8 är passionerad.

Bäst just nu: Du får chansen att titta tillbaka och läka vissa minnen eller sår. Du har hjälp från din familj gällande ekonomi. Faktum är att området som rör dina inkomster är där det rör på sig som mest just nu. Du kan tjäna pengar på ett intresse eller något som du verkligen älskar att göra. Lätta pengar. Boende och pengar glittrar för dig den 17–18/8

Tvillingarna 22/5–21/6

Sakta ned och ägna dig åt din familj och dina innersta känslor.  Frågor i karriären behöver mer tid. Du är redo för ett nytt tankesätt och tar ett avgörande beslut, aningen oväntat, den 12/8. Kanske berör ärendet studier eller en utlandsresa.

Kärlek: Din kärleksplanet möter Venus den 18/8. Dagarna kring detta datum är välsignade för att resa iväg med din älskling, gå på dejt eller slappna av och njuta av livets goda. Det finns en lyxig känsla kring det som sker, antingen det är en fest eller upplevelse i socialt liv. Singlar kan finna kärleken på ett party hos vänner eller en lokal restaurang eller nattklubb.

Bäst just nu: Du mår bra och känner dig kraftfull. Livet känns lätt. Du satsar på det du älskar att göra mest: du reser, studerar, läser och har underbart stimulerande samtal med vänner och bekanta.

Kräftan 22/6–23/7

Takten i livet trappas ned. Beslut kring din karriär och framtidsplanering behöver mer tid. Istället för att frustreras, vänd fokus mot ditt privatliv och känslomässiga välmående. Vid fullmånen den 12/8 aktiveras ditt transformativa hus och livet kan ta en oväntad vändning gällande delad ekonomi eller banklån.

Kärlek: Den 9/8 kan närhetskänslan med din partner kännas särskilt stark, eller tyngd av svartsjuka eller hemligheter. Fokusera på det positiva. Du behöver odla tålamod med din älskling eller i kärlekslivet. Detta är särskilt bra att ha i åtanke dagarna kring den 14/8.

Bäst just nu: Du har de allra bästa av möjligheter för att få ett riktigt bra arbete eller nytt frilansuppdrag dagarna kring den 18/8. Dubbelkolla dock det finstilta om du ska skriva under ett avtal eller viktigt papper.

Lejonet 24/7–23/8

Din utstrålning är närmast magisk. Ännu bättre blir det efter den 11/8. Livet är på dina villkor och det flödar framgång och lycka i din riktning. Vid tiden för fullmånen den 12/8 fattar du ett viktigt beslut rörande ett samarbete eller i karriären. Det som sker är oväntat och du behöver agera flexibelt.

Kärlek: Augusti kan bli årets finaste kärleksmånad för dig. Kärleken söker upp dig. Är du singel kan fler än en person visa sitt intresse för dig. Lever du i en relation visar din partner att hen är redo att göra allt för att du ska vara nöjd och lycklig.

Bäst just nu: Din ekonomi har varit bra den senaste månaden men får ett ännu större lyft efter den 4/8. Omvärlden ser på dig som en riktigt stjärna. Du har framgång och tur med dig i livet. Ditt självförtroende är enormt och du mår toppen av all uppmärksamhet och beröm.

Jungfrun 24/8–23/9

Du befinner dig i en läkande period då spiritualitet och återhämtning är viktigt för dig. Takten i livet saktar ned en aning-till din fördel. I samband med fullmånen den 12/8 tar du ett viktigt beslut gällande din hälsa eller arbetsliv.

Kärlek: Det ser komplicerat ut. Du och din älskling ser inte ut att vara inne på samma linje. Ni kommer inte överens. Romantiken behöver mer tid för att utvecklas. Utmaningen ligger i att mötas i samförstånd. Den 18/8 kan känslorna blir stora och vackra.

Bäst just nu: Din ekonomi är välsignad under perioden. Du har fint stöd av både vänner och får flera möjligheter att öka storleken på kontot. Efter den 11/8 är din intuition gällande pengar särskilt stark. Den 18/8 är en riktig turdag för pengar och hem och familjeliv.

Vågen 24/9–23/10

Ditt sociala liv är otroligt aktivt. Du träffar antagligen mycket folk och har kalendern uppbokad med fester, middagar och hobbyaktiviteter. En kreativ hobby, fertilitetsresa eller en kärleksaffär når en avgörande tidpunkt den 12/8.

Kärlek: Turplaneten Jupiter välsignar ditt kärleksliv. Detta är ett av dina största kärleksår på tolv år. Sex och passion styr nästan hela perioden. Du ger dig hän och mår toppen. Efter den 20/8 kanske du börjar bli lite mer sugen på mer än kroppsliga begär. Singlar vill ha en person som är intellektuell och inspirerande. Ett oväntat kärleksmöte är möjligt den 2/8. Det är mer spännande än seriöst.

Bäst just nu:  Stanna gärna upp och ta en koll med dig själv: är du lycklig i livet eller finns det något du vill ändra på? Du befinner dig i en bra tid för att göra de ändringar du önskar.

Skorpionen 24/10–22/11

Trots att det är sommartider, befinner du dig mitt i en framgångsrik period i karriären. Du behöver fokusera på mål och framtid. När du lyckas, stärks ditt välmående så satsa på att klara av dina plikter. Du tar ett viktigt känslomässigt beslut, kopplat till familj och hem, den 12/8.

Kärlek: En härlig kärleksaffär är möjlig den 6–7/8. Det är troligen mest för skojs skull. Efter den 11/8 attraheras singlar av personer som är lyckade och framgångsrika. En person inom den egna branschen eller någon som är avsevärt äldre än Skorpionen kan dyka upp. Den 17–19/8 är kärlek och romantik rent magiskt.

Bäst just nu: Du får ett turdatum för både pengar och kärlek den 18/8. Planera in en dejt, en särskilt speciell fest eller ett viktigt möte. Du lyckas väl!

Skytten 23/11–22/12

Ekonomin kan vara något som får dig att lägga pannan i djupa veck. Ha tillit till att det som sker är för ditt bästa. Nyheter den 12/8 för med sig ett avgörande beslut för dig. Det kan ha att göra med ett kontrakt eller studier.

Kärlek:  Du startar en ovanligt lång period av nöjen och romantik den 20/8. Den kommer pågå resten av året och ger dig massor av chanser att njuta av livet. Ditt kärleksliv ger dig fördelar i karriären. En chef kan attrahera singeln och öppna dörrar för dig. Perioden 4–22/8 är din utstrålning särskilt stark. Du kommer märka av ett underbart flöde i socialt liv och med din partner.

Bäst just nu:  En internationell resa för arbetets skull, eller chansen att dela dina unika kunskaper med andra väntar dig denna tid.

Stenbocken 23/12–20/1

Dina gåvor och kunskaper uppmärksammas av omvärlden. Den 6–7/8 behöver du ha tålamod med en släkting. Vid fullmånen den 12/8 aktiveras din zon för pengar och personliga värderingar. Du tar ett viktigt beslut vid denna tid.

Kärlek: Ditt sexliv är mer aktivt men relationsmässigt sker ingen större förändring. Du verkar ha tankarna på annat håll. Dina bästa perioder för kärlek och socialt umgänge väntar den 2–7/8, 18/8 samt den 22/8.

Bäst just nu:  Ju mer du prioriterar att ta hand om din familj och dina närmastes välmående, desto bättre mår du. Detta är en energi som kommer vara med dig under resten av året. Du befinner dig i en perfekt tid för att bygga en vältonad kropp och bli riktigt tidseffektiv på arbetet.

Vattumannen 21/1–18/2

Du når en djupare och mer nära relation till ett syskon. Din förmåga att uttrycka dig är fantastisk och det öppnar dörrar för dig på många plan. Du står i centrum för fullmånen den 12/8. En viktig förändring står inför dörren.

Kärlek: Du befinner dig i din årliga topp för kärlek och socialt umgänge. Din utmaning är att hålla tankarna inriktade på kärlek och positivitet, i stället för kritik. Den 20/8 blir ditt liv flirtigare och antalet kärleksaffärer kan bli flera till antalet för singeln. Du slappnar av. Denna glada och festliga energi stannar kvar i ditt horoskop resten av året. Boka in resor, nöjen och umgänge med barn.

Bäst just nu: Dagarna den 17–18/8 är särskilt upplyftande. En rolig fest eller familjeträff väntar.

Fiskarna 19/2–20/3

Ditt hem och familjeliv blir extra aktivt den 20/8. Många nyheter och händelser är att vänta. Denna energi kommer följa med dig resten av året. Ett nytt boende eller förändringar för barn eller dina närmaste, är att vänta. Ett viktigt beslut eller känslomässig målstolpe dyker upp den 12/8. Något kommer till ett avgörande avslut.

Kärlek: Om du och din kärlek kan hitta en gyllene medelväg- ni tycks ah starka åsikter som går isär- kan romantiken blomstra. Ditt kärleksliv kommer ta raketfart i slutet av augusti. Till dess njut av det som är utan att dra för stora växlar. De härligaste dagarna för kärlek väntar den 17–19/8.

Bäst just nu: Framtidsplanering står i fokus den 18/8. Nyheter om ditt boende, ekonomi eller en karriärfråga får flöde och tur med sig.

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00