ANNONS
PersonuppgifterCookies

Horoskop 1-7 augusti, 2022

/

Veckohoroskop för alla stjärntecken, vecka 31, 2022

horoskop_1_7_augusti_2022

Kärleksråd för stjärntecknen

Romantisk astromatchning

Tips för att lyckas på första dejten med de olika stjärntecknen

Sommarhoroskop för alla stjärntecken- det här väntar dig i juni, juli och augusti

TAROTKORTENS budskap för dagen- det här väntar dig idag

Astroboken- lär dig tolka dina stjärnor och se in i framtiden med astrologi- nu kan du förboka ditt ex HÄR

Dagar under sommaren 2022 då världen kan skaka- håll koll på 1-2 augusti!

Härlig astroserie på TV

Jupiters tur för stjärntecknen 2022 och 2023

Flerveckorshoroskop

Planethändelserna 1-7 augusti-full koll på de mycket speciella energierna på stjärnhimlen

Väduren 21/3- 20/4

Din styrare, Mars, befinner sig i ditt inkomsthus. Den stora händelsen den här veckan är att Mars möts med Uranus och den norra noden i Oxens tecken. Ta lite extra hand om dig under dagarna kring tisdagen. Effekten av ett möte mellan impulsive Mars och de oväntade händelsernas planet, Uranus, kan bli explosivt. Se upp för humörsvängningar som tycks ”utom kontroll”. Undvik att tävla eller träna hårt. Uranus styr över vänner, nätverk och samarbeten i ditt horoskop.

Goda nyheter eller kul händelser kan bekräfta för dig vilka som verkligen är dina vänner och var du gör rätt i att lägga din kraft. Planera för en kärlekshelg, eller för att möta nära och kära. Aspekterna är vackra och luften fylld av härliga känslor.

Oxen 21/4-21/5

Det sker en högst ovanlig aspekt på tisdagen. För dig är det extra speciellt då den äger rum på grad 19 i ditt eget stjärntecken. Mars, planeten som styr över ditt tolfte hus för återhämtning och vila, reser tillsammans med Uranus. Var lite extra försiktig med stress eller att hasta fram utan att tänka dig för. Mars i ditt eget tecken ger dig jäklar anamma och en lust att ta för dig i livet. Du har mål som du är redo att agera för. Under denna vecka kan det ske stora ting i karriären och gällande en ny struktur som du bygger upp för framtiden. Positiv romantisk utveckling, såsom att du springer på någon helt oväntat eller spontangår på en middag eller bjudning som blir väldigt rolig, är möjligt. Passa på att utvidga dina sociala cirklar under helgen. Ett intresse kan föra dig samman med nytt spännande folk. Likaså kan du få en chans att umgås med personer som är skickliga på astrologi, nätverkande eller att tänka utanför ramarna. Inspirerande och nästan lite magisk känsla i luften!

Tvillingarna 22/5-21/6

Ditt tredje hus för kommunikation, kortare resor och studier är aktiverar. Du lägger tid och intresse på att kommunicera och interagera med andra.  Läsa, skriva eller föra intressanta diskussioner med vänner är extra roligt. Mars reser genom ditt tolfte hus. På tisdagen äger en viktig planethändelse rum då Mars möts med Uranus och den norra noden i denna del av ditt horoskop. Detta kan trigga en läkande resa eller ett behov av att dra dig tillbaka för att arbeta på något i enskildhet.

Mars och Uranus styr över ditt kunskapstörstande nionde hus samt ditt sociala, nätverkande hus. Kanske uppdaterar du dina kontakter eller planerar för att göra en ny form av livsresa, baserat på en dröm du har haft länge. På torsdagen flyttar din styrare, Merkurius, in i ditt hus för familj, hem och känslomässiga minnen. Du befinner dig i en bra tid för att göra helande förlåtelsearbete gällande det förflutna.

Kräftan 22/6-23/7

Dina vänner och personer som är skickliga med teknik eller som är flinka på att nätverka eller interagera online och i sociala medier, är hjälpsamma.  Det är genom kontakt med dessa personer som du kan ta stora kliv i karriären. På tisdagen äger ett speciellt planet möte rum. Det aktiverar området som styr över dina livsdrömmar och att våga tänka i nya banor. Ta fram din egen unika förmåga och briljera med den. Venus reser genom ditt stjärntecken denna vecka också. Planeten av skönhet för med sig en stil och en utstrålning till dig som ger dig det där lilla extra. Du går på en fest och strålar vackrast av alla. Kärleken tycks dras till dig. Låt kärleken utvecklas i sin egen tid. Din kärleksplanet backar just nu. Men det betyder inte att du inte kan njuta få en väldigt fint vecka och helg. En utlandsresa, umgänge med gäster från utlandet eller på platser med globala vibbar såsom en poppis fransk restaurang eller liknande, är helt rätt till veckoslutet.

Lejonet 24/7-23/8

Du är envis som sjutton i karriären. Trots sommaren arbetar du hårt för att uppnå dina mål. Nymånen i ditt eget tecken i förra veckan gav dig en guldchans att prioritera vad det än är du drömmer om. Nu är det bara att lägga manken till. Du har stjärnorna med dig. På tisdagen äger ett möte rum mellan Mars, Uranus och den norra noden, alias ödets vingslag.

Det hela sker i ditt tionde hus för karriär och rykte inom din bransch. Något stort kan ske. Du kan få ett oväntat erbjudande om att verkligen ta ett stort kliv uppåt och framåt. Du kan få fin publicitet för ditt arbete eller vara den som tar hem drömjobbet för ett ett prestigefyllt företag. En resa tillsammans med en älskling kan oväntat komma på tal också.  Din ekonomiska planet, Merkurius, flyttar in i ditt inkomsthus på torsdagen. Detta är en transit som anses varar väldigt lyckosam för pengar och ägande. Helgen är fantastisk för att ge dig själv en stor dos spiritualitet eller satsa på romantik.

Jungfrun 24/8-23/9

Du arbetar på ett inre plan. Det är inte synligt för omvärlden ännu men du känner att mycket äger rum. I samband med mötet mellan plötslige Uranus och energiske Mars, på tisdagen, aktiveras ditt nionde hus för nya livserfarenheter och äventyr. En lust att resa, studera eller kanske till och med en inleda en juridisk process kan bli det som sätter fart på en stor förändring i ditt liv. På torsdagen flyttar din styrare, Merkurius, in i ditt eget stjärntecken. Du fokuserar på dina mål och önskningar och blir också skicklig i att förmedla det du vill till omvärlden. Kommunikationen är rak och tydlig. Till helgen möts Venus i ditt elfte hus för träffar och mingel, med planeten som styr över ditt kärleksliv och nöjeskalender. Kärlekslivet kan kännas särskilt inspirerande och kanske attraheras singeln av någon som hittills bara känts som en vän. Onlinedating är också gynnsamt.

Vågen 24/9-23/10

Ditt sexliv och din sexlust är högre än normalt. Du tycks gå på djuriska krafter där attraktionen är enbart fysisk. Den passionerade delen av ditt horoskop aktiveras av tisdagens ovanlig planetmöte mellan Mars, Uranus och den norra noden. Detta skapar utrymme för passionerad kärleksaffär, möjligen i utlandet eller med någon från utlandet, eller verksam inom utbildning eller resebranschen. 

Alternativt kan en stor förändring äga rum gällande delad ekonomi eller personlig utveckling. Det åttonde huset är ett intensivt hus. Ta lite extra hand om dig dagarna kring den 2 augusti.  En fest eller bjudning med vacker dukning enligt konservativt manér kan kröna veckoslutet för dig. Kärlekslivet är också väldigt drömskt och vackert. Du får precis det du önskar dig.

Skorpionen 24/10-22/11 

Mars och Uranus möter den norra noden i ditt sjunde hus för seriös kärlek och socialt liv, men även samarbeten i affärer, på tisdagen. En snabb vändning kan äga rum i kärlek eller affärer. Uranus styr över din familj. Det är klokt att vara lite extra försiktig, undvika stress och att hasta på överilat. Detsamma gäller för Skorpionens familjemedlemmar. Din kärleksplanet skickar fina vibbar till både Uranus och Mars, vilket ger en guldkant till kärlekslivet under veckan. Allra vackrast blir det mot veckoslutet då Venus möter styraren för ditt femte, flirtiga hus, Neptunus. Det kan ge singeln en riktig drömhelg för känslor, sex och intensiv närhet. Släpp den inre kritikern och njut av det som är vackert.

Skytten 23/11-22/12

Du är troligen peppad och helt i startgroparna för att starta en ny livsresa. Du önskar dig mer äventyr och känns mer redo att satsa för att bryta ny mark. Kanske vill du resa, följa en kärlek eller byta bana i karriären. Mars i ditt sjätte hus för hälsa och arbete ger dig mycket att ta hand om. Detaljerade jobb- och/eller träningsscheman är något du uppmärksammar och prioriterar. Du är redo att fightas för att vinna i en rekryteringsprocess eller få nya frilansuppdrag. På tisdagen möts Mars, Uranus och den norra noden i ditt sjätte hus. Goda nyheter om arbete, resor eller, kärlek eller studier/undervisning kan dyka upp och ge dig rivstarten du längtat efter. På torsdagen flyttar din kärleksplanet, Merkurius, in i ditt tionde hus.

Du är motiverad och siktar på framtiden med din kärlekspartner. Singelskyttar prioriterar att finna en en person som delar gemensamma framtidsdrömmar. Viss risk finns för att vara för kritisk i kärlek, försök att undvika det. En gammal kärlek, eller tillvaro med familjen eller i familjemiljö, kan ge dig en underbar upplevelse till helgen.

Stenbocken 23/12-20/1

Starka krafter är aktiva på stjärnhimlen. Mars och Uranus möts i Oxens tecken på tisdagen. Det hela äger rum i ditt femte hus för barn, nöjen, sex, flirt och fertilitet. Kärleksplaneterna befinner sig en positiv aspekt till varandra. Det bådar gott för kärlek och romantik. I ditt horoskop styr Uranus över din ekonomi. Mars styr över din familj och ditt boende. En förälder eller familjemedlem kan överraska dig med hjälp ekonomiskt. Din hälso- och arbetsplanet, Merkurius, byter tecken på torsdagen. Internationella möjligheter kan öppna dörrar för dig i karriären eller inspirera dig avseende ett sätt att förbättra din hälsa. Till helgen kan flirtiga meddelanden och samvaro med vänner ge dig en riktigt rolig helg. Samtalen kan handla om allt mellan himmel och jord men kännas som de lyfter sinnet till en skön må-bra-nivå. Spirituella samtal eller tarotkort? Varför inte blanda inte lite andlig vägledning eller intuitiv känsla i samtalsämnena.

Vattumannen 21/1-18/2

Din styrare, Uranus, står i centrum för det ovanliga planetmöte som väntar under tisdagen. När Uranus möter Mars och den norra noden kan stora förändringar ske. Plötsligt och snabbt händer det saker. Planetmötet äger rum i ditt fjärde hus för ditt hem, dina känslomässiga rötter och familjerelationer. Relationen till ett syskon, eller någon som känns som en syster eller bror, kan kännas extra viktig eller betydelsefull vid denna tid. Samtidigt kan du ha lättare än vanligt för att brusa upp. Kom ihåg att praktisera djupandning om du känner på dig att du är på väg in i ett viktigt samtal eller diskussion.

Ta det varligt i trafiken eller cyklar. Härlig samvaro i ditt hem eller hemma hos någon i din familj känner särskilt speciell till helgen. Utsmyckning, såsom bordsdukning, musik, dekorationer eller ljussättning, är vacker eller skapar en fantasifull miljö som ger ytterligare dimension till träffen.

Fiskarna 19/2-20/3

Veckans stora astrologiska händelse  är Mars och Uranus konjunktion tillsammans med den norra noden i Oxens tecken. Oxen styr över ditt tredje hus där dina vänner, kommunikation, nyheter, kortare resor och utbildningar finns. Hastiga nyheter om pengar eller ekonomi är möjliga. En förändring avseende en resa eller utbildning, eller kontakt med en vän eller syskon, kan markera den här veckan för dig. Uranus styr över ditt tolfte hus för återhämtning, förlåtelse och avslut. En förändring ligger för dig men du behöver släppa det gamla innan du kan gå vidare.  I slutet av veckan möts din styrare, Neptunus, med kärlekens planet, Venus. Du har aspekterna för någon som firar ett barn, en graviditet, njuter av kärlek eller har/går på fest. Livet känns lite extra inspirerat och härligt till helgen. En riktig femstjärnig helg för romantik och hoppfulla känslor.

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@helenashoroskop
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00