ANNONS
PersonuppgifterCookies

Horoskop, vecka 31, 2022

/

På stjärnhimlen den 1-7 augusti

Kommande planetaspekter

Dagens budskap från tarotkorten

På stjärnhimlen vecka 31, 2022:

Tisdag 2 augusti

Mars konjunktion Uranus + Norra Noden, Oxen grad 19

Venus (Kräftan) sextil Uranus (Oxen), grad 19

Jag har redan skrivit om detta ytterst ovanlig planetmöte, HÄR. Vad kan vi förvänta oss när planeten av oväntad utveckling möter högenergiske Mars? Och, ödets norra nod?

Det är starka krafter i luften. Mycket starka krafter. Förändring står inför dörren. Händelser runt omkring kan göra att vi inte har något val, saker och ting bara sker. Detta är en dag då allt kan hända. Förbered dig på det oväntade.

För mer ledtrådar till hur hastiga vändningar och utveckling kan ske i ditt liv, titta efter var grad 19 i Oxens tecken befinner sig i ditt horoskop.

Det råder väldigt fina aspekter på andra håll samtidigt som Mars/Uranus/Norra Noden-konjunktionen. Oxens styrare, Venus, skickar positiva vibbar genom en sextil till Uranus och Mars (den sistnämnda planetaspekten blir exakt på onsdagen den 3 augusti). Detta gör att kärlekslivet vid denna tid kan ta en mycket oväntad men positiv utveckling.

Som alltid med Uranus är det som sker utanför det man trodde skulle hända. Man kan kliva ut genom dörren och springa in i någon när man rastar hunden eller, om man lever i en stadgad relation, få en överraskningspresent eller underbar dag tillsammans. Den sista helgen i juli kan bli en riktigt underbar kärlekshelg präglad av lyx, glädje och positiva överraskningar.

Torsdag 4 augusti

Merkurius in i Jungfrun

Merkurius är Jungfruns styrare och även planeten som styr över kommunikation och mentala processer. Med Merkurius i Jungfrun blir vi fokuserade, effektiva och väldigt noggranna. Kanske till och med lite för petiga eller självkritiska.

Den här tiden är bra för att lägga upp en plan för hur man ska komma i form, ta hand om sig bättre, utesluta onödigt intag av socker eller gifter. För den som vill bli mer effektiv på dagarna kan det vara värt att ta en titt på programvaror eller system som kan avlasta i arbetet. Kanske kan något automatiseras?

Söndag 7 augusti

Venus (Kräftan) trigon Neptunus (Fiskarna), grad 25

Mars (Oxen), kvadratur Saturnus (Vattumannen), grad 22

Kärlekslivet är vackert och inspirerande när drömska Neptunus skapar en trigon till Venus. Romantiska möten kan kännas ”som en dröm”. Neptunus är känd för att måla världen i vackra färger. Och visst kan man väl välja att se allt precis så vackert som man vill att det ska vara. Det är ju så härligt!

Använd lördagen och söndagen för att besöka en mysig restaurang eller en plats vid en sjö, flod eller havet. Boka in en date, fest, firande eller träff med bästa väninnorna. Det finns magi i luften.

Mars och Saturnus kvadratur är en kamp mellan brådska och tålamod. Saturnus krafter är starkare. Ta inga överilade beslut, särskilt inte om det handlar om pengar eller investeringar. Sakta ned och ge en satsning mer tid.

Om du får höra talas om en arbetsmöjlighet som lovar guld och gröna skogar inom mycket kort… då är det läge att säga stopp. Om det låter för bra för att vara sant, så är det troligen det. Långsiktigt arbete och disciplin är det som ger hållbara resultat. Sikta mot det.

Jag önskar er alla en spännande och fin kommande vecka!

Kramar

Helena

4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00