ANNONS
PersonuppgifterCookies

Horoskop 25- 31 juli, 2022

/

Horoskop för alla stjärntecken, vecka 30, 2022

Kärleksråd för stjärntecknen

Romantisk astromatchning

Tips för att lyckas på första dejten med de olika stjärntecknen

Sommarhoroskop för alla stjärntecken- det här väntar dig i juni, juli och augusti

TAROTKORTENS budskap för dagen- det här väntar dig idag

Astroboken- lär dig tolka dina stjärnor och se in i framtiden med astrologi- nu kan du förboka ditt ex HÄR

Dagar under sommaren 2022 då världen kan skaka

Härlig astroserie på TV

Jupiters tur 2022 och 2023

Veckans energier på stjärnhimlen- den 25-31 juli

Flerveckorshoroskop för den 19 juli- 1 augusti

Väduren 21/3- 20/4

Hålla i plånboken eller unna dig? På måndagen kan det vara så härligt att bara få släppa tankarna på att vara sparsam och köpa dig något fint. Lite lagom ansvarslös behöver inte vara fel. Nymånen på torsdagen aktiverar ditt femte hus för nöjesliv och romantik. Den här veckan kan bli starten på en kärleksaffär, ett nytt kreativt projekt eller chansen att bli gravid. Helgen är fylld av härligheter- kärlek, lyxkänsla och resemöjligheter.

Oxen 21/4-21/5

Vännerna ropar på dig i början av veckan och det tycks finnas mycket kul grejer för dig, om du bara tar dig ur din bubbla där hemma.

Var försiktigt med ditt ordval på tisdagen. Säg inget som du inte kan ta tillbaka. Nymånen på torsdagen ger dig en chans att starta ett nytt kapitel gällande ditt boende. Om du har sökt efter ett nytt hem kan nyheter och händelser de närmaste dagarna ge dig en chans att flytta. Nyheter om en ny familjemedlem kan också dyka upp.

Tvillingarna 22/5-21/6

Din kärleksplanet ger dig chansen att ge efter och bara av romantik och flirt. Kan det bli för mycket av lite drama och sexighet? Kanske, men så länge som det inte sker varje dag, kan det lyfta din energi. När nymånen på torsdag lyser upp ditt tredje hus för vänner och smarta konversationer startar en ny halvårresa då du kan känna ett starkt behov av att få starta ett kommunikationsprojekt, såsom en PR-plan för att ta din tjänster eller service till en mer uppmärksammad nivå, eller att skriva en bok. Kreativitet och passionerat intresse blir viktigt för dig när det gäller interaktion med vänner och syskon.

Kräftan 22/6-23/7

Solen har rest vidare till ditt inkomsthus. Tiden på året för att se över din budget och hur du vill hantera pengar och ägande, är här. Denna vecka väntar en nymåne som ännu mer betonar din chans till en ny, fräsch start avseende hur du ser på dina tillgångar (talang eller saker) och göra mer av det. Kanske inser du att en kreativ touch till hur du säljer din kunskap eller expertis, mer attraktiv. Lite risktagande i pengar kan vara till din fördel nu.

Lejonet 24/7-23/8

Du befinner dig i din tid på året. Solen, din styrare, reser genom ditt stjärntecken. Den här veckans nymåne ger dig chansen att starta om på nytt. Lägga din kraft på det som verkligen är viktigt för dig. Det kan vara en romantisk situation, ett behov av att få uttrycka dig mer, synas mer för det du kan och älskar.

Det kan vara chansen att börja en resa mot en graviditet. När du får en nymåne i ditt eget stjärntecken, som du får på torsdagen, är det fritt val av önskningar som gäller. Du väljer det känns viktigast för dig. Med en härlig aspekt under helgen väntar en chans att resa, se kärleken nå nya nivåer, umgås med personer som vidgar dina livsperson. Du öppnar dig för nya idéer. Det är en lycklig helg, kantad av en lyxig känsla.

Jungfrun 24/8-23/9

Det är full aktivitet i ditt tolfte hus. Se det som en period av förberedelse inför när Solen träder in i ditt tecken. Tankar och energi går in i något som du mår bäst av att hantera i ensamhet. Det kan vara en läkeprocess, ett avslut, ett slutförande av att arbetsprojekt. När nymånen på torsdagen aktiverar den här zonen får du lyckosamma aspekter för att starta en helande resa, släppa, glömma och förlåta. Din spirituella sida är fullt aktiverad. Undvik formella beslut utan låt dig istället svepas med i det flödet av idéer och tankar.

Vågen 24/9-23/10

Vänner och att få vara ute och möta nya människor och ta in nya tankar, ger dig kraft och energi. Solen reser genom ditt elfte hus för dessa ämnen. Utlandsresor för att gå på event där kreativa eller artistiska intressen, såsom dans och teater, lockar dig. Nymånen på torsdagen aktiverar zonen för sociala kontakter, livsdrömmar och samarbeten. En fest eller särskilt kreativt nätverk kan ge dig chanserna du sökt efter för att finna en person som du, med potential för att samverka. Många nya kontakter kan komma in i ditt liv när du tackar jag till seminarier och tillställningar. Ensam är inte stark. Tillsammans med andra kan du ta dig närmare en livsdröm.

Skorpionen 24/10-22/11 

Du befinner dig en tid på året då framtidsplanering upptar din tid.

Disciplin och tålamod tar dig framåt, mot dina mål i karriären och livet. Med en nymåne i ditt tionde hus, i Lejonets tecken, på torsdagen, kan en kärleksaffär kvala in för planering på din framtidsradar. Ett kreativt projekt kan likaså vara det som ger din karriär den där extra guldkanten. Kanske får du chansen att visa upp dina åstadkommande i tidningar eller tv. En stund av offentlig bekräftelse kan dyka upp i samband med nymånen. Din ekonomiska planet är aktiverad och ger dig tur med inkomster och investeringar. Är du redo att uppgradera boendet till något som känns mer chateau, än lägenhet? Ja, det kan hända under det kommande halvåret.

Skytten 23/11-22/12

De intensiva känslorna i en kärleksrelation kan nästan kännas för mycket. Men, samtidigt, vad härligt med lite maxade energier när det kommer det flirt och möten som får hjärtat att slå snabbare. Solen reser genom ditt nionde hus. Det är alltid ett favoritområde för Skytten. Här finns allt du älskar: chansen att träffa nya människor, resa, ta del av ny information och kunskap och ägna dig åt modiga företagssatsningar. Med en nymåne i denna del av ditt horoskop, på torsdagen, kan de kommande 28 dagarna bjuda dig på spännande utveckling i media-eller publishingbranschen, avseende resor eller chansen att studera. Solen och din styrare, Jupiter, befinner sig i en möjligheternas trigon. Nu är allt möjligt- följ ditt hjärta i både kärlek och det du vill få mer av i ditt liv.

Stenbocken 23/12-20/1

Solen besöker ditt åttonde hus för personlig transformation, delad ekonomi, hemligheter och passion. Det är en spännande tid då du får en chans att förändra ditt liv. Ut med det som inte fungerar, in med nytt. Lån och bidrag kan bli aktuellt att hantera, men även frågor kring delat ägande tillsammans med en partner eller annan delägare.

Nymånen i ditt åttonde hus äger rum på torsdagen. Det öppnar för en ny halvårsprocess. Om du velat ansöka om ett lån eller söker en affärsängel för ett kreativt projekt kan nyheter och möjligheter dyka upp för en lyckad lösning. En familjemedlem kan hjälpa dig ekonomiskt. Våga chansa, och ta emot, kärlek och passion. I början av en relation handlar det om mod att våga ta steg in i det okända.

Vattumannen 21/1-18/2

Du befinner dig i din årliga topp för kärlek, socialt liv och partnerskap i affärer. Antalet träffar med vänner, på restauranger och bjudningar, ökar när Solen reser genom det sjunde huset. På torsdagen äger en nymåne rum i samma del av ditt horoskop. Det öppnar för en händelserik period då kärlek och nöjen glittrar. Inbjudningar, dejter och stunder tillsammans med din partner ger dig en tillvaro som känns avslappnad, glad och lättsam. Ett kreativt samarbete kan ta fart och utvecklas under det kommande halvåret. Samvaro och nöjen tillsammans med barn och barnbarn ger dig den där varma känslan som du älskar. En seriös relation kan börja på ett flirtigt och lekfullt sätt. Med en fin aspekt mellan Solen och turplaneten Jupiter kan helgen bjuda på ett party eller tillfälle att möta andra med samma intressen som du. Samtalsämnen kommer tilltala dig. Det känns nytt och fräscht. Innovativt. Här finns även vibbarna för en flirt online eller med någon som du hittills bara tänkt på som en vän.

Fiskarna 19/2-20/3

För dig är konstnärliga intryck inte bara något som intresserar dig, utan även något som får dig att må bra rent kroppsligt. Prioritera alltid att höja glädjenivån om du känner dig svag i kroppen. När du mår bra, hänger dig åt intressen som gör dig lycklig, tillåter dig fest och underhållning, då mår du bättre. Det är som om det lättar på tryck orsakat av stress eller oro.

På torsdagen väntar en nymåne i ditt sjätte hus. Nyheter om din hälsa, eller chansen att kombinera dina kreativa visioner- poesi, fotografi, film eller skrivande- med arbete, gör detta till en bra tid på året för att ta kontrollen över ditt välmående och ditt dagliga arbete. Om du söker ett nytt arbete finns chansen att du får något som ger dig mer bekräftelse inom din bransch. Din karriärplanet, Jupiter, i din zon för inkomster och tillgångar signalerar till nymånen. Din förmåga och talang kan ge dig ett lukrativt uppdrag och/ eller ett eftertraktat arbete under de kommande veckorna.

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00