ANNONS
PersonuppgifterCookies

Kärlekshoroskop- Venus i Kräftan

/

18 juli- 11 augusti- Kärleken blir mer omvårdande.

18 juli-11 augusti

Med Venus i Kräftan kommer vi börja uttrycka våra känslor genom att visa omvårdnad, hålla handen, fixa och ge trygghet.

Nu är tiden för att njuta av känslomässig närhet, tillbakadragna dates, kärleksmiddagar i hemmet och mys med din partner.

Tiden för party, resorts, kulturella tillställningar, sexiga historier och annat festligt kommer när Venus transiterar Lejonets tecken. Detta startar den 11 augusti.

Här nedan följer min lathund för vad Venus i Kräftan innebär för stjärntecknen:

Väduren: Venus berör ditt fjärde hus och ser till att hemmet och familjen står i centrum för både kärlekslivet och ditt sociala umgänge. Om du har träffat en ny kärlek i ditt liv kan det nu vänta dig möten med hans/hennes familj eller kanske samtal om att flytta ihop. Stadgade kan känna att kärlekslivet når en djupare, känslomässig nivå, kanske för att ni delar med er av tankar och minnen, eller för att ni sätter fart mot IKEA och målarbutiken för att renovera hemma. Tal om barn/graviditet eller resor med familjen kan också bli aktuellt. Tips: Låt din familj få agera matchmaker!

Oxen: Det kommer bli mer fart och fläkt nu när Venus besöker ditt tredje hus. En ny kärleksattraktion kan uppstå med en vän eller någon du finner nära, såsom i dina närmaste kvarter eller bostadshus. Det kan vara en granne! Stadgade har roligt genom att dra nytta av allt det sociala som vänner bjuder in till. Se er om i närheten där ni bor och utnyttja alla möjliga chanser till att gå iväg på teater, pub/barer eller spelningar. När ni går ut tillsammans har ni väldigt roligt!

Tvillingarna: Nu vill du ha mer lyx och skönhet omkring dig! Du vill känna dig trygg och säker på din partner så det är bara för din kärlek att visa att han/hon menar allvar och behandlar dig som du vill! Du själv kommer också bli mer benägen att behandla din kärlekspartner på ett generöst sätt. Dags att boka överraskningsmiddag på en fin restaurang eller satsa på att åka iväg på en härlig helg med lite guldkant?

Kräftan: Grattis! Det väntar dig underbara veckor då din självkänsla och utstrålning glittrar. Det är som om du gått igenom en make-over på alla plan: du kommer dra blickarna till dig och må toppen i dig själv. Det är en klassisk tid för att finna en ny kärlekspartner, man mår helt enkelt underbart bra och ser så snygg ut att det vore konstigt om inte kärleken fann singlar som längtar efter kärlek. Stadgade kommer märka att kärleken är på dina villkor. Din partner vill ge dig allt för att du ska vara nöjd. Njut! Singel eller stadgad: Passa på att köpa dig något lite extra vackert eller lyxigt under den här perioden.

Lejonet: Du är lite mer drömsk och inåtvänd under den här perioden. Singlar kan finna kärleken samtidigt som de söker efter spirituella upplevelser eller åker på retreat för att återhämta sig.

Stadgade mår bra av alla typer av aktiviteter som syftar till att ni ska återhämta krafter eller lära er om ert inre och andlighet. När Venus den 11 augusti flyttar in i ditt tecken förvandlas ditt kärleksliv till rena rama följetongen i härlig utveckling. Tiden innan dess ska du satsa på att ladda krafterna och ta hand om dig och ditt kärleksliv i lugn och ro.

Jungfrun: Du kan börja dejta en tidigare vän eller finna en partner via en kärleksapp eller onlinedating. Eftersom det elfte huset är förknippat med självständighet kan stadgade finna det mer spännande att släppa iväg varandra åt olika håll för att sedan stråla samman och berätta för varandra om upplevelserna. Det kan bli en riktigt attraktionshöjare att skapa lite mer avstånd mellan er.

Vågen: Du kommer fundera på framtidsutsikter för ditt kärleksliv. Om du lever i en ny relation kan det vara dags att stämma av att du och din kärlekspartner verkligen har samma mål inför framtiden. Par som är stadgade sedan flera år kan likaså vilja dra upp nya mål inför framtiden för att skapa en känsla av ordning och struktur i livet. Singlar kan finna en ny kärlek i samband med arbetet såsom på en konferens eller i kontorsbyggnaden. Personen du attraheras av kan vara betydligt äldre, antingen till åren eller till sättet, och förknippas med att vara väldigt erfaren inom det han/hon arbetar med.

Skorpionen: Tanken på att ge sig in i ett långdistansförhållande med någon som bor i utlandet kan bli verklighet för singlar. Du söker efter en partner som kan visa dig helt nya världar och perspektiv. Lärare, coacher, advokater och författare kan också attrahera dig nu. Om du reser kan kärleken slå till med full kraft på en strandrestaurang eller hotellbar. Stadgade: Om det känns tryggt och säkert, planera för en härlig resa, möjligen med hela familjen samlade.

Det skulle bli varmt, härligt och roligt och ni skulle alla må toppen tillsammans.

Skytten: Detta kan bli en intensiv tid då dina känslor och begär kommer upp till ytan. Kanske måste du göra en djupdykning i ditt eget emotionella bagage för att kunna komma vidare i ditt kärleksliv. Singlar kan möta en person som är passionen personifierad. Du vet, röda rosor, blickar som skjuter som pilar genom kroppen och knän som skakar. Läkare, poliser, deckare, psykologer eller självhjälpsexperter kan intressera dig. Sommarkärlek! Stadgade: Satsa på ett hitta tillbaka till förälskelsens tid och avsätt tid bara för er tillsammans.

Stenbocken: Med Venus i ditt seriösa kärlekshus är det en underbar tid för att ge dig och din partner mer tid och omtänksamhet. Gör det där lilla extra för din partner och visa hur mycket du bryr dig. Om du är singel är detta en period då du kan träffa en person som inte bara attraherar dig utan också ger dig en känsla av att söka efter precis samma sak som du. Framtidspotential!

Vattumannen: Med kärleksplaneten i ditt praktiska sjätte hus handlar ditt kärleksliv om att få ihop vardagen och ekorrhjulet. Det låter kanske inte så sexigt eller överväldigande men du kommer må bra av att veta att du och din partner har koll på läget och arbetar som ett team för att få allas scheman att gå ihop. Nu är en väldigt bra tid för att börja träna tillsammans. Ni mår toppen av det. Singlar kan finna en kärlek på jobbet, det skulle kunna vara en kollega men inte nödvändigtvis en chef eller överordnad, eller när ni tar hand om er hälsa genom att träna, promenera eller yoga.

Fiskarna: Venus besöker ditt femte hus vilket gör detta till en period som är perfekt för att resa, njuta och roa dig.

Singlar kan flirta åt höger och vänster, one-night-stands är mycket möjliga och det är bara roligt och småfnissigt. Men inte så seriöst. Du vill bara njuta nu. Stadgade kan ha väldigt roligt genom att ta med barnen och åka iväg på kul grejer. Eller roa er som om ni vore barn igen! Du kan komma på dig själv med att känna dig nyförälskad i din partner samtidigt som ni har roligt tillsammans igen. Om du inte har barn i din närhet kanske du istället engagerar dig i ett kreativt projekt som ger dig massor av glädje. Passa också på att unna dig något vackert i klädväg eller uppdatera skönhetshyllan i badrummet.

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00