ANNONS
PersonuppgifterCookies

Dagens horoskop, torsdag 7 juli, 2022

/

Dagens astro för alla stjärntecken

Dagenshoroskop

Dagens TAROT- det här väntar dig idag

KÄRLEKSLIVET för stjärntecknen den 23 JUNI-18 JULI

Veckohoroskop 4-10 juli

Datum som kan skaka världen, sommaren 2022

Flerveckorshoroskop för perioden 5-18 juli 2022

Resetips för stjärntecknen- resedestinationerna där stjärntecknen trivs extra bra

Fullmånen och nymånen i juli- det här väntar!

Vill du få mail från mig? Mitt astrologiska nyhetsbrev

Väduren 21/3- 20/4

En person som finns i din närhet, kan vara personen du längtar efter. Idag kanske du inser att du är intresserad av en vän eller person som finns i din bekantskapskrets. Gemensamma intressen kan vara det som förenar er.

Oxen 21/4-21/5

Känslan när du arbetat hårt och får bekräftelsen på att det du gjort är uppskattat. Där har vi dagens energi. Kanske till och med mer än så. Det du gör och den kunskap du delar med dig av, kan inspirera andra idag.

Tvillingarna 22/5-21/6

Ditt behov av att följa ditt hjärtat och bara satsa på det du önskar, går inte att stoppa idag. Laddad med stora visioner och nya idéer far du fram som en stark, kreativ kraft.

Ditt självförtroende är starkt idag. Om du behöver leda andra i en ny riktning så är du helt redo att anta ansvaret och ta det första steget på vägen mot ett nytt äventyr.

Kräftan 22/6-23/7

Den här dagen är perfekt för att ringa dina närmaste och synka era kalendrar. Prioritera familjemiddagar och framtidsplaner för träffar med din mamma, syskon eller barn. Om du har saknat dina närmaste, kan dagens händelser och planer på att ses, ge dig en varm känsla.

Lejonet 24/7-23/8

Full fokus på kärlek, flirt och romantik när kommunikationen mellan dig och en partner eller date får fritt spelrum. Vad vill ni för framtiden? Finns det något ni behöver tala ut om? Det som har varit på gång i kulisserna- sker nu. En attraktion kan leda till den första kyssen. I en relation kan ett ärligt samtal ge en befriande, lättad känsla.

Jungfrun 24/8-23/9

Våga be om en högre lön, eller gör slag i att öka ditt frilansarvode. Du vet att ditt arbete och din kunskap är värd mycket. Om du velat byta arbete kan du hitta precis det du sökt efter. Nu handlar det om att våga ta första steget.

Vågen 24/9-23/10

Du framstår som en riktig stjärna idag. Andra ser på dig som en person som är framgångsrik och lever efter ditt hjärta. En rolig fest eller flirt kan få dig att släppa allt och bara ge dig hän och njuta fullt ut. Du kan också få en stund i rampljuset när du visar upp en kreativ förmåga eller kanske dansar eller sjunger.

Skorpionen 24/10-22/11

Din familj och dina närmaste kan få dig att bli en aning sentimental idag. Dela med dig av det du känner och låt dig svepas med i alla känslorna. En person från ditt förflutna kan, alternativt, vara personen som får alla känslorna att bubbla upp. Dela med dig av dina ärliga känslor. Ett känslomässigt samtal kan bli fantastiskt fint.

Skytten 23/11-22/12

Idag får du chansen att samla dig för att ta ett nytt grepp kring ett kommunikationsprojekt eller plan på kortare resa. Tillåt dig att testa nya vägar och att möta nya typer av människor än de du vanligtvis rör dig med. Innovation och internet ger dig tur. En ny mjukvara eller system för att kunna programmera dina inlägg online eller annonsera och skapa passiva inkomster, kan dyka upp.

Stenbocken 23/12-20/1

Har du sökt efter lättnad i arbete och ansvar, men vill inte svika din vision inför framtiden? Med en skicklig partner vid din sida kan du åstadkomma det du vill, men dela ansvar och arbete. Samarbete gör dig starkare. Chansen att slå dig samman med en likasinnad eller få stöd från ledningen i ditt företag finns idag.

Vattumannen 21/1-18/2

Du tar hand om detaljer idag. Om du är på väg att ge dig iväg ut och resa kan noggrann packning, ned till minsta detaljer och viktgram, vara viktigt för dig. Kanske reser du med minimal packning och måste planera noga för att få med det viktigaste du behöver. Om det är din hälsa det gäller kan intressanta influenser- möjligen från utlandet- ge dig nya kunskaper som kan hjälpa dig att bli mer hälsosam och vältränad.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är känd för att ha en väl utvecklad magkänsla och intuition. Idag är den extra slipad. Du ”känner” vilken riktning du ska gå i, särskilt när det gäller kärlek och delad ekonomi. Ett passionerat kärleksmöte kan kännas ödesmenat idag. Njut och låt dig svepas med i flödet som uppstår.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00