ANNONS
PersonuppgifterCookies

Horoskop 4-10 juli, 2022

/

Horoskop för alla stjärntecken, vecka 27, 2022

Kärleksråd för stjärntecknen

Romantisk astromatchning

Tips för att lyckas på första dejten med de olika stjärntecknen

Sommarhoroskop för alla stjärntecken- det här väntar dig i juni, juli och augusti

TAROTKORTENS budskap för dagen- det här väntar dig idag

Astroboken- lär dig tolka dina stjärnor och se in i framtiden med astrologi- nu kan du förboka ditt ex HÄR

Dagar under sommaren 2022 då världen kan skaka

Härlig astroserie på TV

Väduren 21/3- 20/4

Din styrare flyttar in i ditt andra hus för inkomster, på tisdagen. Under kommande veckor sker det mycket gällande din ekonomi men även hur du väljer att sätta ned foten. Du värderar dig själv högt. Med all rätt. Det du kan är guld värt. Nyheterna på tisdagen bidrar med en stark kraft till det du vill göra. Din helg präglas av spontanitet. Om du får en oväntad inbjudan, eller möjlighet att roa dig med vänner eller en ny cirkel av bekanta- tacka ja.

Oxen 21/4-21/5

Med Mars i ditt eget tecken, från och med tisdagen, väntar veckor då du har extra mycket kraft och självförtroende.

Du tar tag i saker och ting med kraft och en orädd känsla. När du är på det här självsäkra humöret finns risk för att du sätter dig själv före väldigt mycket annat. Du kan behöva backa. Om du har brottats med en utmaning kring hur du får till en balans mellan privatliv och karriär, kan du nå ett genombrott under helgen. Våga tänka i nya banor.

Tvillingarna 22/5-21/6

Ett möte mellan din styrare, Merkurius, och Mars, på tisdagen, präglar din start på veckan. Nu kan du åstadkomma vad du vill. Så vad är det du vill göra? Till stor del kan denna chans handla om att du först behöver släppa något eller förlåta någon annan, eller dig själv, innan du kan gå vidare. Till helgen ser du optimistiskt på framtiden. Kanske drar du upp de stora penseldragen för ett nytt livsäventyr.

Kräftan 22/6-23/7

Med Merkurius i ditt eget tecken, från och med tisdagen, och i kombination med actionplaneten, Mars kommer en stark kraft in i ditt liv. Vänner och nya, inspirerande tankar kan ge dig den spark du behöver för att åstadkomma det du vill. Till helgen möts dina ekonomiska planeter. En oväntad förändring gällande delat ägande, lån eller inkomster/ägande, är på ingång. Tillåt dig att följa flödet för det som öppnar sig för dig.

Lejonet 24/7-23/8

Det blir full fart i din karriärzon den här veckan. Mars besök i ditt tionde hus kommer vara ända till och med den 20 augusti. För din del innebär det att sommaren kan ge dig mycket händelser att vänta avseende dina prioriteringar och ambitioner. En ny plan för arbete och ekonomi kan ta fart bakom lyckta dörrar när veckan startar. Dina visioner är stora och något inspirerar dig på ett sätt som känns pirrigt och roligt. Helgens härliga aspekt mellan Solen och Uranus ger dig en överraskande fin social helg.

Romantiskt kan detta föra med sig något som du inte alls hade planerat men som blir toppen. Tacka ja till spontana inbjudningar. Häng med i det vackra flödet som uppstår.

Jungfrun 24/8-23/9

Med Mars i ditt nionde, internationella hus, från och med tisdagen och långt in i augusti, väntar en tid då du troligen reser. Om du inte sätter dig på ett flyg eller bilar över landgränser, kanske du istället väljer att resa i sinnet. Tankarna på att förkovra dig och expander din värld genom studier eller intressant sällskap, lockar dig.  En oväntad chans att umgås med vänner som talar ett annat språk, besöka en plats som visar dig nya världar, eller göra en spontan resa, väntar till helgen. Det kan bli så kul. Tillåt dig att bara följa med i det roliga som sker.

Vågen 24/9-23/10

På tisdagen flyttar din kärleksplanet, Mars, in i din zon för erotism och passion. Det här kan framkalla starka känslor av intensitet och åtrå under kommande veckor. Nyheter eller meddelanden på tisdagen drar in i ditt liv som en stark kraft. En person i utlandet eller med en bakgrund helt annorlunda än din, kan vara den som skriver till dig. Helgen ser festligt och sexig ut. Du har troligen inte planerat för det som oväntat sker. Det bara tycks dyka upp när Solen och Uranus levererar en kul helg på silverfat.

Skorpionen 24/10-22/11

Händelsernas planet, Mars, reser in i ditt sjunde hus för seriösa relationer och socialt liv, på tisdagen. Det tar Mars två år att besöka alla tecken i zodiaken. Nu väntar det dig flera veckor- ända in i slutet av augusti- av mycket händelser kring kärlek och romantik. Klivet in i en seriös relation kan vara nära för singeln. Bröllop och förlovning, antingen det är din egen, eller en inbjudan kan dyka upp.

Du blir mer populär i din bekantskapskraft. Nyheter som dyker upp på tisdagen sätter tonen för vad som väntar. En glittrande romans, eller härlig upplevelse kan uppstå till helgen. Det finns internationella vibbar här. Möjligen är det en person från dåtiden som oväntat hör av sig till dig.

Skytten 23/11-22/12

Det är mitt i sommaren men med Mars i ditt sjätte hus för plikter och hälsosamma rutiner, från och med tisdagen, väntar någon form av detaljerat minutschema. Kanske handlar det om planlagda träningstillfällen med en PT på gymmet, eller mer arbetsuppgifter som landar på ditt bord.  När helgen kommer ser du med positiva ögon på din framtid avseende kärlek och socialt liv. Helgen kryddas av oväntade nyheter som kan ha att göra med nöje, kreativitet eller en flirt. Du är helt redo för att ta ett nytt steg i livet. Förändringens vindar blåser i ditt liv, på ett positivt sätt.

Stenbocken 23/12-20/1

Det lär inte råda brist på uppslag för att roa dig. Konserter, sommarteater, bio och annat roligt lär öka när Mars från och med tisdagen flyttar in i ditt femte hus. En fertilitetsresa kan ta fart. En flirtig tid kan bli det som singeln prioriterar. En nyförälskelsekänsla kan leta sig in i den stadgades liv. Nu handlar livet om att ha kul. Nyheter, samtal eller idéer som poppar upp på tisdagen kan peka dig i en kul riktning. Till helgen aktiveras härliga överraskningar i ditt kärleksliv. Ha din bästa gå-ut-och-roa-dig stass redo för spontana inbjudningar eller dejter.

Vattumannen 21/1-18/2

Nivån i ditt hem- och familjeliv höjs från och med tisdagen. Händelsernas planet, Mars, kommer resa genom denna privata och känslomässiga del av ditt horoskop. Umgänget med barn/familjemedlemmar eller händelser kring dina närmaste och ditt boende kan ge dig mycket att tänka på eller göra. Mars kommer ofta med dunder och brak.

En renovering i ditt hem eller risken för att högljudda diskussioner med din familj är närvarande under kommer veckor. Till helgen väntar en genombrottskänsla alternativt en överraskande vändning, kring en nöjesresa eller fest med dina närmaste. Tacka ja till det som sker och häng med i det oväntade.

Fiskarna 19/2-20/3

Mycket nyheter, information och fakta väntas in i ditt liv under kommande veckor. Mars aktiverar din zon för kommunikation och intellektuella satsningar. Kanske dras du under kommande veckor till chansen att läsa en sommarkurs, eller göra utgifter till lokala utflyktsmål. Mars är din inkomstplanet. Det du tar dig dig att läsa om eller samtala kring kan vara ren och skär ekonomisk planering för dig och ditt ägande. Din planet för återhämtning och ensamtid, Uranus, möter din hälsoplanet till helgen. En spontan träff med barn, en fest eller annan kul händelser, ger dig en må-bra-känslan som får dig att må toppen. Om du dras till det kreativa kan ett besök från musan ge dig inspirationen du väntat på.

8

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00