ANNONS
PersonuppgifterCookies

Ny astroserie i augusti

/

Astrologi på tv

Kära läsare,

För bara ett litet tag sedan tipsade jag om den här härliga astrologiserien på tv.

Jag slukade den med hull och hår under en helg. Den var så roligt upplagd med ett avsnitt för varje stjärnteckens karaktärsdrag samt en romantisk bakgrundshistoria. Väldigt underhållande.

Igår såg jag att det väntar ännu en ny astroserie. Det är astrologerna från astrostyle.com som är med och skapar något som liknas vid en korsning mellan The Bachelor och astrologisk kärleksmatchning i dejtingprogrammet Cosmic Love”.

Fyra personer, som i sin tur representerar ett av de fyra elementen, ska under programmets gång få hjälp att hitta sin kärlekspartner.

Astrologi är så otroligt populärt och nu när det börjar synas mer i tv-formatet glädjer jag mig här hemma. Kombinationen kärlek och stjärnor är ett härligt upplägg. Kan tänka mig uppföljare med fokus på karriärval eller relocation astrology m m. :-)

Någon annan som kikat på Astrologi för brustna hjärtan? Och som är nyfiken på ”Cosmic Love”?

Ta hand om er! Fortsatt glad lördag till er alla!

Kramar

Helena

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00