ANNONS
PersonuppgifterCookies

Tarot för torsdagen 30 juni, 2022

/

Vad väntar dig idag?

30 jun 2022

Välj ditt kort och få ett meddelande från tarotkorten.

Scrolla ned för rättvända kort och budskap:

>>>

>>>

>>>

30 juni 2022

Från vänster:

Kejsaren:

Kejsaren symboliserar en mäktig ledare som kräver respekt. Hans energier utstrålar auktoritet. Precis som kejsaren kan du vara den som är ”företagsledare” i ditt liv och din familj.

Du antar fadersrollen, antingen du är en man eller kvinna. Du försörjer familjen, skyddar och tar hand om dina närmaste. Din familj förlitar sig på att du kan ge dig styrka och trygghet.

Du är stark och leder din familj, och/eller ditt företag, med en stark hand. Kortet påminner dig om att fortsätta att agera som den ledare du är. Lyssna till andras åsikter men gå till dig själv innan du tar beslut. Du har en klar och tydlig bild av dina mål och du vet hur du ska organisera livet och jobbet för att lyckas.

Kejsaren bygger upp ett eget system över ”vad som fungerar och inte”. Förlita dig på det som du har testat själv. Det är ditt system för att få alla trådar att gå ihop.

Kejsaren symboliserar den vise läraren, coachen eller chefen som lärt sig allt genom egen erfarenhet. Idag kan du ikläda dig rollen som den gode vännen som ger ett klokt råd eller på annat sätt delar med dig av din kunskap. Det är också, alternativt, möjligt att en vis, erfaren person/företagsledare ger dig goda råd idag.

Page i Mynt:

Pagerna står för nya energier som kommer in i vårt liv. Det är ännu ett frö men om du fortsätter kan det gro och ge dig en skörd. Page i Mynt hänför sig till pengar, tillgångar, mark, ägande, fysisk hälsa och karriär. Idag kan du så det första fröet till något nytt inom ditt sätt att hantera eller attrahera pengar. Din förmåga att förstå överflöd och rikedom kan få en nystart. Likaså hur du tar hand om din karriär och dina kunskaper. En stark positiv känsla råder över dagen och det som sker. Plötsligt ser du möjligheter som fyller dig med hopp och glädje! Page i Mynt visar sig som en påminnelse om att du ska slipa dina kunskaper i den riktning som du känner glädjen.

Om du håller i din dröm och bestämmer dig för att lyckas, så kan idag vara den dag som blir den officiella startdagen för din resa. Testa något nytt, lär dig något nytt idag! Du kan, alternativt, få ett meddelande om att ingå ett partnerskap eller välja en ny karriärväg. Det är så spännande och nytt för dig- men den vägen kallar på dig! Våga utforska den för du har alla förmågor som krävs för att lyckas och nå framgång!

Kejsarinnan:

Kejsarinnan befinner sig i total kontakt med skogen och naturen. Hennes stjärnor på huvudet symboliserar hennes spirituella sida. När Kejsarinnan framträder i en reading är det ett tecken på att du ska ta vara mer på det feminina i dig. Även om du är man. Ge dig själv mer skönhet och omvårdnad och lyssna till din magkänsla. Kejsarinnan kan också ses som ett kort som symboliserar fruktsamhet. En ny idé eller möjlighet kan födas ur ditt inre. En graviditet kan prägla de nyheter du får under dagen. Kejsarinnan visar dig också att ditt liv är fullt av välsignelser. Om du uppmärksammar dem och tackar för dem, får du mer att glädjas över. Om du har ett viktigt beslut att fatta eller känner dig vilsen i dina känslor, kan ett besök i naturen eller en promenad under stora träd eller vid ängar ge dig klarhet.

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00