ANNONS
PersonuppgifterCookies

Dagens horoskop tisdag 28 juni, 2022

/

Dagens astro för alla stjärntecken

Dagenshoroskop

Dagens TAROT- det här väntar dig idag

KÄRLEKSLIVET för stjärntecknen den 23 JUNI-18 JULI

Veckohoroskop 27 juni-3 juli

Datum som kan skaka världen, sommaren 2022

Nästa flerveckorshoroskop samt bloggen under sommaren

Resetips för stjärntecknen- resedestinationerna där stjärntecknen trivs extra bra

Väduren 21/3- 20/4

Neptunus börjar backa i ditt tolfte hus för drömmar, visioner och andlighet, idag. Under tiden fram till och med december kan du djupdyka i spiritualitet eller göra en viktig healingresa. Om du behöver förlåta någon för att kunna gå vidare i livet, får du en chans att göra det från ett kärleksfullt håll.

Oxen 21/4-21/5

Under kommande månader, fram till och med i december, kan en viss vänskap eller en social cirkel som du tillhör, behöva en översyn. Har du missbedömt någon, eller anförtrott dig för mycket? Ägnat tid åt ett välgörenhetsprojekt som inte är så vackert som det vill ge sken av. Du får en chans att se vilka som verkligen är på din sida, eller delar dina visioner. Övriga kan du fundera över om du helt enkelt ska släppa.

Tvillingarna 22/5-21/6

Kom ihåg att dubbelkolla fakta och information när det gäller karriärfrågor. Neptunus börjar backa i din zon för ambitioner och status. Fakta kan bli riktigt snurrigt, eller karriärutveckling ta en oväntad vändning under tiden fram till och med i början av december.  Var noga med att bena ut detaljerna kring arbete och ansvarsområden.

Kräftan 22/6-23/7

Resor och suget efter att få en chans att vidga din värld, särskilt efter pandemins begränsningar, griper tag i dig. Under tiden fram till och med december kanske du bokar en resa för att återse en kär plats vid vatten, sjö eller en flod. Detaljerna kring resandet såsom vaccinpass, visum m m kan kärva en aning. Ha en plan B, eller C, redo!

Lejonet 24/7-23/8

Intensiva känslor kan välla upp från djupet av ditt sinne under kommande månader8 t o m början av december). Spirituella Neptunus backar genom din zon för passion och delad ekonomi. Frågor kring lån, bidrag eller skatter kan bli snurriga, eller svåra att få grepp om. Försöka att dubbelkolla fakta, så mycket som du kan. Du kan känna dig redo att inleda en relation där du är redo att dela allt. Personen kan vara någon från dåtiden som åter griper tag i dig med en enorm kraft och attraktion.

Jungfrun 24/8-23/9

När Neptunus nu backar genom ditt sjunde hus för seriös kärlek och samarbetspartners kan en sanning om er duo komma fram i ljuset. Neptunus reser bakåt genom denna del av ditt horoskop till och med början av december. Se tiden fram till dess som en bra chans att se vad din partner i kärlek eller affärer, verkligen går för.

Vågen 24/9-23/10

Om du känt att vardagen och rutinerna snurrat på i en lite för snabb takt kommer Neptunus retrograd genom ditt sjätte hus för hälsa och arbete att hjälpa dig.

Neptunus kommer backa i den här delen av ditt horoskop fram till och med början av december. Nu kan du få koll på träning, kost och de där tidsbesparande tricken för att bli mer effektiv på jobbet. Återuppta en tidigare träningsform som du trivdes med. Ett tidigare arbete eller uppdragsgivare kan komma tillbaka till dig.

Skorpionen 24/10-22/11

När spirituella Neptunus nu nu backar i din zon för kärlek, passion, hobbies, kreativitet och törst efter rampljuset och att få visa upp dig, är det en bra tid att praktisera tillit. Följ det som kommer lätt till dig. Ödets vägar äro outgrundliga. Det bästa du kan göra att bara hänga med i det som sker, antingen det är en ny kärleksaffär som tar dig med storm eller ett kreativt projekt som får oväntad framgång. Det kanske inte blir som du hade tänkt dig från början. Det kan bli bättre.

Skytten 23/11-22/12

Familjemedlemmarna kan påverkas av Neptunus retrograd under tiden till och med i början av december. Det kan bli extra känsliga vibbar i ditt hem, eller kring en boendefråga. Nostalgitrippar kan gripa tag i dig eller din familj. Kanske känner du dig i perioder väldigt emotionell. Neptunus är förknippad med spiritualitet men också mystik. Under de kommande månaderna kan det behövas lite mer fasta rutiner eller struktur kring uppdelningen i hemmet så att alla känner sig älskade och uppskattade.

Stenbocken 23/12-20/1

Vänner, grannar och syskon hamnar under din lupp när Neptunus backar genom ditt tredje hus. Neptunus kommer vända framåt först i början av december. Tiden fram till dess kan få dig att se på någon av dessa personer, på ett nytt sätt. Om du har trott en sak om en väninna, och får reda på motsatsen, se det då som en befrielse att sanningen visar sig för dig.

Vattumannen 21/1-18/2

Dags att skapa din visionboard och fokusera på vad du vill åstadkomma avseende din ekonomi och ditt ägande.

Neptunus, din inkomstplanet, backar genom ditt andra hus för ägande och tillgångar. Neptunus är förknippad med spiritualitet och manifestationskraft- koppla på energin för att attrahera det du vill genom att fantisera och tänka på det dagligen. Lev som om du redan hade det i din ägo eller en viss summa på ditt konto. Affirmera det du vill få in i ditt liv. Tiden fram till och med i början av december kan få dig att se på dina pengar och ditt ägande, på ett nytt sätt. Utifrån det kan du hantera din ekonomi på ett annat sätt än tidigare.

Fiskarna 19/2-20/3

Stoppa tiden och låt oss dyka in i det inre! Med din styrare, Neptunus, retrograd i ditt eget tecken till och med i början av december, väntar en chans att stanna upp. Du kommer reflektera, dras med i känslor och visioner. Vad är verkligt och möjligt? Vad är det från dåtiden som du önskar åter? Din syn på dig själv och dina förmågor kan förändras när du ser allt du kan och är kapabel till. När Neptunus vänder framåt i december kommer dina valmöjligheter, självförtroende och önskemål att ha klarnat och du kan sätta kurs mot ett nytt kapitel i livet.

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00