ANNONS
PersonuppgifterCookies

Mars, Uranus och den norra noden i konjunktion juli/augusti 2022

/

Snabb utveckling och framåtkraft juli/augusti 2022

Kära läsare,

Sedan en längre tid tillbaka har jag haft ögonen på ett datum som äger rum i slutet av juli och början av augusti. Vi har ett väldigt speciellt möte (konjunktion) då Mars, Uranus och den norra noden möts i Oxens tecken på grad 19, den 1 augusti.

Effekten av detta möte är kännbar inom datumen 22 juli-15 augusti. Om du redan nu känner att det känns ”rörigt” och osäkert i vilken riktning världen går så tolkar jag detta planetmöte som upptakten till en extrem kulmination.

Först, för att se vad planeterna innebär:

Mars– krigarens planet och handlingarnas kraft. Ofta fokuserad på den egna viljan eller egot. Aggression och ilska.

Uranus– de oväntade nyheternas tid. En ny era. Chock. Samarbeten, grupptillhörighet.

Norra noden– Ödesmenat, ny början. tillströmning av energi.

Oxens tecken: Pengar, tillgångar, ägande, fastigheter, mattillgång

Summerat: Framtiden kan göra sig synlig, på ett extremt sätt.

Minns ni vad som skedde den 6 januari 2021?

Stormningen av Kapitolium. Det var under tiden då energin mellan Mars och Uranus i Oxens tecken byggdes upp för konjunktion sist- vilket ägde rum den 20 januari. Ett aggressivt uppror.

Skorpionen befinner sig i opposition till trippelkonjunktion i Oxens tecken.

Starka krafter är i görningen. Missbruk av förtroende och makt, hamnar i centrum.

Det finns även en svag kvadratur till Saturnus vid samma tid. Den har redan har pågått ett tag. Det kvadraturen gör är att utmana strukturen och auktoriteter och myndigheter som styr vår värld. Konjunktionen kommer ge denna utmaningen av de styrande krafternas struktur, kraft.

En sextil till Venus uppstår vid samma tid, vilket är positivt. Venus styr ju Oxen. Det kan hjälpa upp energierna en aning.

Har du planeter på graderna 18-19 grader, och cirka 4 grader upp eller ner, så kan det här datumet påverka dig starkt. Som en förebyggande åtgärd, undvik hård träning och alla former av risktaganden, särskilt om du har din sol i opposition eller kvadratur till trippelkonjunktionen. Alla former av vassa objekt-knivar, såg, saxar, nålar- låt dem vila.

En fundamental förändring är att vänta. Den kan komma chockartat, som vid stormningen av Kapitolium. Ett plötsligt uppror. Tillgången på mat och tillgångskedjorna över världen för att vara självförsörjande, kan bli ett oerhört viktig tema vid denna tid. Svält i världen, till följd av stoppade leveranser av mat kan leda till globala uppror och instabilitet. Värdet på våra pengar kan påverkas på ett hastigt och oväntat sätt. Tillgången till våra pengar kan påverkas. Aktiemarknaden, banker och låneinstitut samt ländernas ekonomiska reserver kan förändras snabbt.

Oxen och Skorpionen styr över ekonomi, världsmarknaden, aktiemarknaden.

Ett starkt uppvaknande är att vänta. Man vet aldrig exakt vad Uranus nyheter innebär. Planeterna energi är den av chock och överraskning.

Tillsammans med Mars är det ett enorm kraft som riktas mot de områden som Oxen och Skorpionen styr över. Det kommer inte längre gå att blunda för sådant som man inte vill se. Moder jord kan också slå tillbaka i form av jordbävningar, vulkanutbrott eller våldsamma eldsvådor som härjar.

Det är uppenbart att en förändring är nödvändig, när sanningen kommer fram i ljuset på detta ögonöppnande sätt.

Nästa år, i mars 2023, kommer Pluto att byta tecken. Förändringar gällande bankväsende och aktiemarknaden äger ofta rum i samband med att Pluto byter tecken. Upptakten till en stor ekonomisk förändring är igång. Behöver du göra någon personlig förändring gällande din ekonomi för att ta höjd för höjda räntor, sjunkande bostadspriser, lån eller pengar? Se det som en god tid att lägga upp en säkerhetsplan redan under denna sommar.

Jag gillar egentligen inte att komma med ”varningar”, ni som läser här regelbundet vet det, men det här datumet är ett väldigt kraftfullt sådant och jag tänker att ”bättre förberedd på det värsta men med förväntningar på det bästa”, istället för helt överraskad.

Hoppas ni tycker samma sak och förstår varför jag ville skriva detta inlägg.

Energin är kännbar under flera veckors tid. Under perioden mitten av juli till och med mitten av augusti är när jag tror att vi kan få se vad som väntar. Det troliga är att händelserna visar sig under upptakten av energin, d v s innan den 2-3 augusti.

Kramar

Helena

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@helenashoroskop
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00