ANNONS
PersonuppgifterCookies

Kärlekslivet med Venus i Tvillingarna

/

Så här påverkas stjärntecknens kärleksliv under perioden 23 juni-18 juli

travel love

Väduren: Med Venus i ditt sociala, vänskapliga tredje hus kommer du bli mer kompis och lättsamt inställd i kärlekslivet under den här tiden. Att hålla handen kanske inte känns lika kul som tanken på att vara med vänner och att satsa på din sociala agenda. Du kan också känna dig dragen till någon som du hittills bara kallat för vän.

Oxen: Fråga dig själv vad DU värderar högst i en relation. Antingen du är singel eller stadgad. Med Venus i ditt andra hus kommer dina personliga värderingar att väga tungt i kärleksbeslut. Det andra huset är också känt för pengar och lite lyx. Nu är det den fina restaurangen eller baren som är den perfekta mötesplatsen för kärlek. Vackra kläder och ägodelar får dig att må bättre än vanligt. Klä upp dig och njut av det ljuva livet med en kärlek eller när du är ute och ”letar”.

Tvillingarna: Grattis Tvillingarna! Med Venus i ert eget tecken väntar det härliga veckor! Venus är känd för att bringa med sig kärlek till singlar, mer njutning och dedikation i en relation för stadgade och ett mer harmoniskt liv.

Flöde och tur tycks följa er nu! Kärleken är på era villkor och fler än en person kommer visa sin uppskattning för er. Tvillingarna utstrålar helt enkelt ”det” just nu. Passa på att unna er något vackert och med en aning extra, såsom en vacker väska, topp eller annat som får er att känna er extra fina.

Kräftan: Med kärleksplaneten i ditt tolfte hus kan en hemlig kärleksaffär blomma ut. Du är också mer benägen att drömma, fantisera och tänka på kärlek. Om du välkomnar kärlek i ditt liv så kan en person, som vid första anblick inte alls känns som din typ, visa sig överraska dig rejält. Men först måste du ge personen en chans genom att inte döma ut honom/henne.

Lejonet: Ditt kärleksliv blir mer lättsamt. Sanningen att säga så är du mer inställd på att ha ett kul socialt liv och vara mer kompis än kärlekspartner just nu. För Lejon som kärlekshungrar så kan en person som du redan känner ytligt, eller träffar på ett event eller i gruppverksamhet, ge dig fjärilar i magen. Ni klickar för att ni har så många gemensamma intressen. Stadgade kan få en kick av att bege er i olika riktningar för att hänge er åt en hobby eller liknande. När ni sedan möts igen och berättar om allt som skett skapas en nytändning mellan er. Självständighet är attraktivt!

Jungfrun: Du är i planeringstagen när det gäller framtiden. Livet och strukturen du behöver för att du ska känna dig trygg är något som du talar med din partner om. Singlar söker efter någon som verkar önska sig samma framtid som du. Med Venus i din karriärzon så blir ditt arbete eller branschevent också potentiella platser för kärleksmöten. En chef, en experttyp eller någon väsentligt äldre person än du kan visa sig bli din date under de kommande veckorna.

Vågen: Det väntar dig kärleksveckor som får dig att öppna dina sinnen och ta in mycket nytt. Resor, utlänningar och personer som kan visa dig världen från ett nytt perspektiv förgyller ditt kärleksliv, antingen du är singel eller stadgad. Singlar kan träffa någon som verkar annorlunda, för att de kan så mycket om något som du inte kan. Stadgade sätter sig ned och planerar en härlig resa som de (förhoppningsvis) snart kan ge sig iväg på.

Skorpionen: Venus befinner sig i ditt passionerade åttonde hus och nu kan känslor, intimitet, sex och förförelse bli extra intensivt! Heta sms, mail och snigelpost kan få dig att rodna när du läser dem. Sociala medier kan vara en viktig del i ditt kärleksliv då du och en date kommunicerar via appar eller Messenger. Stadgade har allt att vinna på att tala om kärlek, rädslor, begär och annat som ni vanligtvis håller för er själva. Singlar briljerar, som sagt, genom sina ord. Det hela känns väldigt ”Fifty Shades of Grey”-aktigt. Läkare (särskilt kirurger), forskare, psykologer, poliser/brottsutredare, spirituella medium och finanstyper kan vara någon som du går på date med.

Skytten: Med Venus på besök i ditt sjunde, seriösa, kärlekshus (i motsats till det mer jag-flirtar-för-nöjes-skull-femte-huset) så kan ditt kärleksliv nå en ny nivå. Stadgade Skyttar kan tala om att göra en relation officiell eller ta den till nästa nivå, såsom att förlova sig, flytta ihop eller bestämma bröllopsdatum. Singlar kan träffa en person som verkar vara precis en sådan person som du letar efter. Någon som har framtidspotential och som delar dina intressen för att resa, skriva och läsa. Ni är helt på samma nivå.

Stenbocken: Med Venus i ditt sjätte hus kan det vara nu som du och en partner peppar varandra för att komma igång inför sommaren. Ut i jogginspåret eller till gymmet tillsammans!

Nu är det lagstämning som ger dig en må-bra-känsla i kärlekslivet. Likaså kan stadgade känna ett lugn och en harmoni i att få koll på vardagens alla måsten genom en ”mitt-och-ditt-ansvar-den-här-veckan-lista. Ja, det låter kanske inte så sexigt men det kommer föra med sig en känsla av att ni är ett lag som håller ihop i vått och torr. Det behöver du mer än någon annat nu. Singlar kan träffa en person när de tar hand om sin hälsa eller när de genomför sina vardagliga plikter och rutiner såsom på jobbet, eller när ni handlar på er lokala Ica eller tränar. Våga säga hej eller åtminstone le eller nicka!

Vattumannen: Så himla flirtigt och kul! Okej, det är inte den mest seriösa stämningen som råder men det är roligt! Och du behöver det! Singlar kan gå på date med fler än en person under de kommande veckorna. Din date kan vara en författare, lärare eller pr/sälj/kommunikationstyp. Stadgade kan känna hur de återupplever sin nyförälskelseperiod för att ni ger er iväg och njuter mer av livet mer er partner, såsom på en resa, går på kul kalas eller underhållning (allt inom möjligheternas gränser givetvis) eller bara tar ledigt några dagar tillsammans.

Fiskarna: Det kan blir mer känslosamt än vanligt när Venus sveper igenom ditt fjärde hus. Tal om minnen från barndomen, behov av mycket närhet och omvårdnad och date i hemmiljö får dig att må bra. Singlar kan känna att personen de möter delar samma grundvärderingar som du och att ert möte känns närmast ödesmenat. Familjemedlemmar kan ge kloka kärleksråd och familjehändelser, såsom dop och bröllop, kan bjuda på nya intressanta möten med personer som attraherar dig. Stadgade njuter av att hålla middagar i hemmet för vänner och för att visa upp den trygga borg av kärlek och husväggar som du och din partner byggt upp tillsammans.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00