ANNONS
PersonuppgifterCookies

Horoskop 20-26 juni, 2022

/

Horoskop för alla stjärntecken, vecka 25

20_26_juni_2022

Sommarhoroskop för alla stjärntecken- det här väntar dig i juni, juli och augusti

TAROTKORTENS budskap för dagen- det här väntar dig idag

Astroboken- lär dig tolka dina stjärnor och se in i framtiden med astrologi- nu kan du förboka ditt ex HÄR

Väduren 21/3- 20/4

Nyheter och händelser på måndagen är otroliga. Skriv under ett kontrakt, boka ett viktigt möte, boka en resa eller djupdyk i kunskap och information. Energin på tisdagen är riktigt sexig. Med Solen i ditt hus för privatliv från och med tisdagen väntar en månad som lämpar sig bra för att återhämta dig, ta tid för familjen och trappa ned i takt.

Oxen 21/4-21/5

På måndagen väntar goda nyheter om pengar och ekonomi. Du kan få ett besked om ett banklån eller nyheter om ett beviljat stipendium. Venus och Plutos möte ger dig en intensiv känsla i kärlekslivet. Det är starka krafter i luften men med bägge planeter i grundade jordtecken finns det trots allt något stabilt kring det som sker. Solen börjar resa genom ditt tredje hus för vänner, grannar och kortare resor. Boka in en roadtrip genom Sverige för att träffa dina närmaste, under de kommande fyra veckorna.


Tvillingarna 22/5-21/6

Dina önskemål får all kraft av tursamme Jupiter. Den stora turplaneten är din kärleksplanet. Det kan ge dig en särskilt fin kärleksdag på måndagen. Om du istället vill sikta på att formalisera ett avtal med en affärspartner, är det också en bra dag för att mötas och diskutera detaljer och ta fram papper. Tisdagen för med sig ett möte mellan Venus, styrare av din flirtiga zon, och Pluto, nu transiterande i din passionerade zon. Det tycks vara allt eller inget och mycket starka känslor i luften för din del. Satsar du på en kreativ dröm eller inleder du en kärleksaffär? Med Venus i ditt eget tecken från och med onsdagen är kärlek och mysiga upplevelser med dina närmaste på rak väg in i ditt liv.

Kräftan 22/6-23/7

När Merkurius och Jupiter möts gynnas resor, publishing, mediavärlden, resor, studier och att skriva kontrakt eller kommunicera. Måndagens möte kan präglas av nya möjligheter och positiv utveckling gällande just något av detta. På tisdagen flyttar Solen i i ditt eget tecken och din tid på året startar. Det är en bra tid för att ta lite extra hand om dig, skämma bort dig och uppmärksamma dig själv. Den sexiga vibrationen mellan Venus och Pluto på tisdagen kan ge dig en riktigt stark känslomässig dag med intensiva känslor. 

Lejonet 24/7-23/8

Din inkomstplanet möter Jupiter på måndagen. Du kan få en fantastisk chans att sälja något som du har skapat såsom en pjäs, bokmanus eller tavla. Resor till utlandet gynnas då bägge planeter styr över resor och då Jupiter befinner sig i ditt internationella hus. Nyheterna i ditt arbete fortsätter att stråla på tisdagen. Det ser ut som att chansen att göra upp en ny framtidsplan, gällande boende eller familjeliv, dyker upp.

Snabb och intensivt, men härligt. Med Solen i ditt tolfte hus för återhämtning från och med tisdagen väntar fyra veckor då du mår bäst av att få sakta ned, logga ut och fokusera på vila och tid i stillhet.

Jungfrun 24/8-23/9

Din styrare, Merkurius, möter Jupiter. Det ger dig en måndag då fokus på nyheter och möjligheter gällande ditt privatliv, boende och familjerelationer, ger dig tursamma möjligheter. Använd dagen för att initiera kontakter, gå på visning eller buda på en bostad.  Solen reser genom ditt elfte hus för vänner och sociala cirklar, från och med tisdagen. Nyheter om pengar kan ge dig en tisdag som känns omtumlande men positiv. En flirt eller romans kan äga rum om du är ute och reser eller med en person från ett annat land. Alternativt har personen en väldigt annorlunda bakgrund än din egen, vilket attraherar dig. Den kommande månaden handlar om att träffa vänner och kanske landa en aning känslomässigt. En ögonöppnande bok eller mental teknik kan hjälpa dig att hitta nycklar till ditt inre.

Vågen 24/9-23/10

Nya möjligheter i relationer ger dig en måndag då det kan bli dags att ta ett viktigt kliv framåt, tillsammans. Dagen är tursam för kontrakt och kommunikation. En kärleksresa till utlandet kanske blir av vid denna tid, eller planeras för. Din styrare, Venus, möter intensive Pluto, på tisdagen. Din utstrålning blir intensiv och sexig. Det här bådar mycket gott för kärlekslivet. Du vill dela på en djupare nivå. Det kan ske både genom att våga ta ett nytt kliv med din partner, eller våga steget från intresserad till att gå på dejt. Med Solen i ditt hus för framtidsplanering och ambitioner i karriären kommer den kommande månaden erbjuda mycket fokus på att bygga livsstruktur för framtiden. Kanske är du nu redo att tänka i nya banor.


Skorpionen 24/10-22/11

Veckan innehåller två riktigt positiva dagar. På måndagen möter din inkomstplanet, Jupiter, nyhetsbärare, Merkurius. Ett avtal eller ett nytt arbete kan ge dig goda nyheter. Passa på att boka in en anställningsintervju eller ett viktigt möte gällande ditt ägande och pengar. Tisdagens möte mellan din styrare, Pluto, och kärleksplaneten, Venus, ger dig en otrolig energi och sexig energi. Känslorna är väldigt starka och medsvepande. Sms och samtal med en person kan förändra allt er emellan. Mycket av den kommande månaden handlar om att vidga livsperspektiven, resa och öppna upp för nya medvetandenivåer. Nu ska du klicka hem de där inspirerande böckerna du tänkt köpa så länge!

Skytten 23/11-22/12

När din styrare, Jupiter, möter din kärleksplanet, på måndagen, kan det bli fyrverkeri i ditt romantiska liv. Personerna som står dig närmaste, inklusive de du har valt att investera ditt förtroende i, såsom en samarbetspartner, ger dig goda nyheter och upplevelser. Ett kreativt projekt eller en glädjande nyhet gällande barn eller fertilitet kan också göra måndagen till en drömdag. En flirt med en person som tränar på samma gym eller någon som arbetar inom hälsa- eller sjukvård kan attrahera dig på tisdagen. Solen reser från och med tisdagen genom din zon för innerlig passion och transformation, under den kommande månaden. Våga för att vinna- känslorna kan bli riktigt stora under sommaren.

Stenbocken 23/12-20/1

Nya steg i arbete och dagliga rutiner kan triggas vid måndagens möte mellan tursamme Jupiter och nyhetsplaneten Merkurius. Är du redo för en förändring i boende eller familjeliv ska du passa på att titta på hus eller intervjua potentiella hyresgäster.  Venus reser genom en passionerad och flirtig del av ditt horoskop. På tisdagen uppstår en mycket sexig vibration till Pluto i ditt eget horoskop. Du får en chans att leva ut hela ditt innersta i en kärlekssitation, eller kanske visa världen ditt sanna väsen när du får ta plats på en scen eller tala din sanning.

Solen träder in i ditt sociala och kärleksfulla sjunde hus på tisdagen. Det ger dig fyra veckor av mycket fester, bjudningar och mer harmoni i kärlek och relationer med dina närmaste.

Vattumannen 21/1-18/2

Kontraktens dag. De goda nyheternas dag. Resornas dag. Ja, måndagen blir en härlig upplevelse! Redan dagen därpå möts kärleksplaneten, Venus, i din zon för hem och boende, med passionerade Pluto i din zon för hemligheter och avskildhet. Man kan ana att något är på gång i ditt privatliv. Är det en kärleksrelation som blommar ut eller smidandet av en plan kring familjelivet som innebär en stor förändring? Solen reser från och med tisdagen genom ditt sjätte hus för smart vardagplanering, organsation och välmående. Antingen du arbetar mitt i sommaren eller följer en nyttig handlingsplan för din hälsa kommer det att flöda i en positiv riktning under de kommade fyra veckorna.

Fiskarna 19/2-20/3

På måndagen väntar nyheter som gynnar ditt hem- och familjeliv. Jupiter reser genom ditt andra hus för ägande och inkomster. Budbäraren Merkurius reser genom ditt fjärde hus för familj och boende. Ljuva toner kan uppstå när du vinner en budgivning eller en familjemedlem berättar goda nyheter. Är du singel? Tisdagens intensiva och sexiga energier kan erbjuda ett möte online eller via vänner. Du kan attraheras av någon du redan känner. Om du har en partner kan en ny upplevelse eller djupt samtal med din älskling ge dig en känsla av att ha upptäckt en ny dimension i relationen. Solen flyttar in i ditt femte hus för glädje och nöjen på tisdagen. Under de kommande veckorna går vägen till strålande hälsa genom att leva livet, flirta, ha kul och släppa ut håret! En bra tid för att boka in en resa eller ha semester och lägga plikterna åt sidan.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00