ANNONS

Flerveckorshoroskop 14 juni- 4 juli

/

Horoskop för de kommande tre veckorna

14 juni_4 juli_2022

Missa inte:

Veckans horoskop- 13-19 juni

Dagens budskap från TAROT-ledtrådar till vad som händer dig idag

Väduren 21/3- 20/4

En resa eller studieprocess, som du började för ett halvår sedan, når en avgörande punkt den 14/6. Du kan också nå slutet på ett juridiskt ärende såsom en utredning. Jupiter och Mars ger dig styrka och självförtroende så att det räcker och blir över. Nu är livet på dina villkor.

Kärlek: En intensiv och sexig tid väntar den 20-22/6 Du och din partner visar känslorna för varandra. Singel? Ett möte kan kännas som det är ödet och känslorna kan upplevas som ovanligt starka från första blicken. Vänskapslivet är harmoniskt i början av sommaren och det är med vänner som kärleksmöjligheter kan dyka upp. Vänskap är en stark grund i en kärleksrelation. In med smart folk!

Bäst just nu: Skriv under ett kontrakt den20/6. Du får nyheter och möjligheter att påbörja ett nytt kapitel i ditt hem- och familjeliv den 29/6.

Oxen 21/4-21/5

Pengar tycks jaga dig när sommaren startar.

Den här fina trenden fortsätter i flera veckor framöver. Tacka och ta emot. Zonen för återhämtning och vila är stark i ditt horoskop under sommaren. En bra tid för att reflektera över livet. Kanske finns något som du vill avsluta och lämna bakom dig. I slutet av juni ser det ut som att flera resor inom landet, är aktuella.

Kärlek: Kärleksplaneten rör sig genom ditt tecken till och med den 23/6. Använd dagarna till att tacka jag till sociala händelser och bjudningar. Venus kan ge singeln ett möte som förändrar relationsstatus. Hetaste dagarna väntar den 20-22/6. Kärlekslivet är passionerat och hett. Känslorna tar över och kan markera en väldigt speciell tid i ditt kärleksliv.

Bäst just nu: Du når en avgörande punkt gällande pengar och delat ägande den 14/6. Din ekonomiska planet ger dig tur med kommunikation och media. Den 29/6 kanske du tar ett nytt kliv gällande en utbildning eller satsning i sociala medier.

Tvillingarna 22/5-21/6

Din styrarplanet har vänt framåt och du når klarhet gällande dina prioriteringar. Solen reser genom ditt stjärntecken till och med den 21/6. Du njuter av livet. Din utstrålning är magnetisk från och med den 14/6. Det är en flirtig må-bra-tid då ditt självförtroende är på topp.

Kärlek: Med en fullmåne i ditt hus för seriös kärlek och romantik, den 14/6 väntar en avgörande punkt gällande sin relationsstatus. En ny etapp i kärlekslivet tar vid och det ser ut att vara helt i linje med det du önskar dig. Kärlekslivet strålar den 19-21/6. En vänskap kan hetta till. Testa onlinedejting efter midsommarhelgen.

Bäst just nu: Drömmer du om en flytt, att bilda familj eller köpa ett lantställe kan nymånen den 29/6 ge dig möjligheterna du önskat dig.

Kräftan 22/6-23/7

Din ekonomiska intuition är strålande till och med den 21/6. Därefter är det som att planering för framtiden blommar ut i möjligheter.

Pengarna tycks dras till dig, utan att du gör något. Du kan få dem i gåva eller genom en löneförhöjning eller ett bättre arbete. Du befinner dig i din tid på året och njuter av livet.

Kärlek: Din kärleksplanet skapar mycket fina aspekter den 15-18/6. Underbara dagar för att planera inför framtiden med din älskling. Singeln kan möta en person med likadana framtidsdrömmar och förhoppningar. Njut av dessa dagar. Från och med juli kommer utveckling och händelser i kärlek att ske mycket långsammare. Det händer fortfarande grejer, med det går långsammare.

Bäst just nu: En personlig nystart väntar den 20/9.  Solen i ditt tecken ger dig en ökad energi och starkare hälsa. Livet är gott mot dig. I juli kan en före detta kärlekspartner komma in i ditt liv igen.

Lejonet 24/7-23/8

Chanserna för att Lejonet reser är riktiga högoddsare i juni. Du är sugen på nya vyer och vill vädra ny luft. Du har arbetat av dina plikter och är redo för semester. Flyg iväg! Vid fullmånen den 14/6 kan en resa som bokades för ett halvår sedan, bli av. Du checkar in i vilo-och nöjesläge.

Kärlek: Du mår toppen den 19/6. Fulladdad med energi och vila. Samtal och träffar med vänner är glada och flirtiga. Singeln kan inleda en kärleksaffär med någon i samma bransch eller en kollega, den 19-22/6. Den 28-30/6 ger dig chansen att börja ett nytt känslomässigt kapitel i livet.

Bäst just nu: Ekonomin är till din fördel. Som lön för mödan efter allt hårt arbete. Mumma för semesterkassan. I samband med nymånen den 29/6 är du redo för att göra en personlig omstart. Du agerar för planer gällande boende och förändringar som leder dig mot en större känslomässig balans.

Jungfrun 24/8-23/9

Du är dig själv med full kraft. Dina aspirationer är höga och du känner styrkan i din egen förmåga. 

Omvärlden ser dig som framgångsrik. Under sommarmånaderna får du en chans att sopa rent hus och förändra livet, på dina villkor. Fullmånen den 14/6 tar du ett viktigt känslomässigt beslut som kan ha att göra med boende och familjerelationer.

Kärlek: Du flyter fram, stabilt. Drama saknas och du verkar rätt nöjd med livet som det är. Du är mer sugen på socialt liv. Antalet träffar med vänner, grillkvällar och kalas ökar efter den 21/6 och ger dig en fartfylld månad. Ditt kärleksliv behöver tid för eftertanke i sommar. Stressa inte fram något.

Bäst just nu: Du kan få underbara kärleksdagar den 19-20/6. Du har tur i bostadsärenden den 20/6. Skriv ett kontrakt! Vänner och satsningen på en livsdröm står i fokus den 29/6.

Vågen 24/9-23/10

Oh, la, la, Vågen. Du har en närmast magisk utstrålning med dig. I relation till andra framstår du som den självklara medelpunkten. Omvärlden kommer se på dig med nyfiken beundran, förälskat rent av. Vid fullmånen den 14/6 kulminerar en avgörande punkt som kan ha att göra med ett kontrakt eller stor köp eller försäljning.

Kärlek: Du är lyckligt lottad som får en sommar med tursamme Jupiter i ditt område för seriös kärlek, bröllop och ett glittrande socialt liv. Du är självsäker och kommer flirta när du får chansen. Singlar kan hitta den rätte under sommaren. Samboskap och bröllop, fester, firanden. Wow! Hetaste dagarna får du den 20-22/6.

Bäst just nu: Din popularitet leder till massor av kul inbjudningar att gå på.  En resa eller kontrakt har internationell anknytning den 20/6. Det som sker ser väldigt positivt ut. Du startar en ny era i ditt arbetsliv den 29/6.

Skorpionen 24/10-22/11

Du är redo att satsa stort på din hälsa. Pengar kan läggas på en ny träningsgarderob eller tider med en personlig tränare. Dina energinivåer i takt med att du tar kontroll över dina dagliga rutiner. Efter den 23/6 mår du toppen. Den 29/6 är du redo för en resa för att vidga vyerna.

Kärlek: Tassa fram försiktigt. Ditt kärleksliv är fullt av överraskningar. En partner agerar på ett impulsivt sätt. Kärlekslivet för en singel uppleva en berg-och-dalbane-effekt. Chanserna för ett härligt kärleksliv finns när du går ut och roar dig och går på fester och middagar.

Bäst just nu: Sexig passionerade vibbar väntar den 20-22/6. Precis som du gillar det. Efter den 23/6 blir ditt kärleksliv ännu mer intensivt. Otippade chanser till kärleksmöten dyker upp. Sexlivet kan bli fantastiskt i slutet av juni.

Skytten 23/11-22/12

Det rör sig mycket folk i ditt liv. Du står i mitten och bara hänger med i det vad som sker. Det är en bubblande social inledning på din sommar. Du når en viktig personlig tidpunkt den 14/6. Dina satsningar det senaste halvåret har lett dig fram till det här och… Ja, nu vad? Juni är perfekt för att släppa ut håret, ha kul och fundera ut dina nästa steg i livet.

Kärlek: Härliga dagar i kärlek väntar dig den 19-21/6. Det är rena rama fest- och ledighetsfesten i ditt liv. Du njuter av att slappna av och bara ha kul. En resa kan bjuda på en eller flera flirtar. Sexiga och hemlighetsfulla vibbar råder den 20-22/6. En kärleksaffär kanske inleds dagarna innan midsommar.

Bäst just nu: Du får chansen att förändra något känslomässigt viktigt den 29/6. Det kan vara en ny bostad eller möjligheten att bryta dig fri från något som har hållit dig fast såsom ett olyckligt äktenskap eller en samägandesituation. Sommaren 2022 kommer du minnas som flirtig och kul. Du blir den person som du vet att du alltid har varit, innerst inne. Du kommer till din rätt.

Stenbocken 23/12-20/1

Något väldigt härlig sker i din familj. En ny bostad eller nyheten om att en ny familjemedlem är på väg kan vara det som ger dig så mycket glädje.

Du tar stänger ett kapitel i livet den 14/6 och välkomnar något nytt. Den 21/7 träder du in i en väldigt festlig månad. Det ger dig en härlig midsommar med personerna du älskar att umgås med.

Kärlek: Solen lyser upp ditt kärlekshus. Det är en underbar tid för den som längtat till mer harmonis och flöde med sin partner eller chansen att få träffa den rätte. Sex och attraktionsstaplarna går i taket på den kärleksmätare. En viktig början i kärlekslivet äger rum den 29/6.

Bäst just nu: Attraktionen, flirten och filmstjärneglansen över ditt liv den 20-22/6 är imponerande. Ett frieri eller planering för ett bröllop eller firande kan starta, eller äga rum, den 29/6.

Vattumannen 21/1-18/2

Juni är en stark månad för studenter eller den som vill avverka ett antal resor inom landet. Kanske är det work-shops eller helgkurser som är anledningen. En försäljning och ett kontrakt kan också landa på ditt bord.  Dina livsdrömmar skiftar riktning den 14/6. Barn och kreativitet ger dig mycket glädje innan den 21/6.

Kärlek: Det råder en festlig stämning i ditt liv när perioden startar. Chansen för kärleksaffärer är stor till och med den 21/6. Personerna i din omgivning är inställda på kul och fest, precis som du.  Den 19-21/6 har potential att bli särskilt mysiga och fulla av attraktion och flirt.

Bäst just nu: Passa på att köpa en ny bil eller dator i juni. En positiv nyhet som berör ditt hem och framtidsplanering väntar den 20/6. Efter den 21/6 är du sugen på att ta hand om dig. In med gröna drinkar, meditation och långpromenader. Du kommer må toppen av att rensa ut både bland tankar och rent kroppsligt. Kanske smittar det av sig så att du rensar i förråden på samma gång.

Fiskarna 19/2-20/3

Det råder full fart kring ditt hem och något i din familj.

Kopplingen mellan känslomässig balans och hemmet är viktigt. Du fokuserar fullt ut på det. Något i din framtidsplanering når en avgörande punkt den 14/6. Kanske når du i mål med ett viktig karriärsteg eller gör dig redo för att söka ett nytt arbete.

Kärlek: Början av juni kan du ha känt dig lite osäker på vad du vill ha i kärlek. Nu når du mer och mer klarhet i situationen.  Singlar hittar kärleksmöjligheter när de rör sig med vänner och besöker kaféer eller barer i grannkvarteren. Efter den 14/6 väntar kärleken i familjära cirklar, en vän till en släkting eller ett möte på en familjemiddag.

Bäst just nu: Positiva nyheter om karriären väntar den 20/6. Drömmar och planer på att resa eller köpa ett utlandsboende kan dyka upp. Söndagen den 19/6 glittrar dina kärleksmöjligheter på ett mycket harmoniskt sätt.

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00