ANNONS

Dagens horoskop fredag 27 maj, 2022

/

Dagens astro för alla stjärntecken

Dagenshoroskop

Veckans horoskop 23-29 maj

De otroligt tursamma aspekterna denna vecka-MISSA INTE DE HÄR TURDAGARNA

*** För första gången sedan 2010/2011: Jupiter i Väduren- Här har du din tur under 2022/2023***

Ta din livstalang till en ny nivå under perioden maj- juli

Ser du änglanummer? Betydelsen av siffrorna

SOMMARHOROSKOP 2022- Det här väntar i juni, juli och augusti

Väduren 21/3- 20/4

Du har en otrolig attraktionskraft idag. Om du kan försöka smycka den med en ödmjuk attityd kan det inte bli vackrare. Lockas inte av att övertala någon med din magiska utstrålning. Det vore att missbruka din kraft.

Oxen 21/4-21/5

Om du arbetar idag kanske du stressas av allt som du anser att du måste ha gjort klart innan dagens slut. Sänk kraven på dig själv. Risken finns att du hamnar i paralyserat läge och inte får något gjort alls. Unna dig något härlig till kvällen. Självkärlek.

Tvillingarna 22/5-21/6

Det kan finnas en ulv i fårakläder bland dina vänner och bekanta. Behåll dina innersta tankar och hemligheter för dig själv. Något du vill behålla för dig själv kan annars föras vidare. Njut av det härliga i att umgås utan att gå in på för personliga detaljer med de du träffar.

Kräftan 22/6-23/7

Du kanske upptäcker något om en kärlekspartner, som du inte gillar idag. Detsamma kan gälla om du har en affärspartner. Det kan vara bäst att ta tjuren vid hornen och ta upp saken till diskussion direkt.

Lejonet 24/7-23/8

Du är redo att galoppera fritt, rakt ut på nya vidder. Men, idag, fall inte för frestelsen att följa alla infall och begär. Det är inte samma sak att vidga dina vyer genom resor och nya projekt, som att testa hur du mår genom att äta eller dricka för mycket. Det ena ger dig nya livserfarenheter, det andra… eh, baksmälla.

Jungfrun 24/8-23/9

Flirt och romantik är aktiverat i ditt horoskop. En del av de du möter kan ha ett one-night-stand i åtanke, andra är mer seriösa. Vad vill du satsa på?

Vågen 24/9-23/10

Relationen till en kärleks-eller affärspartner kan bubbla av starka känslor. Om något gjort att du känt dig fången eller utnyttjad kan det komma upp till ytan nu. Är du redo att acceptera relationen för vad den är, eller är det dags att släppa och gå vidare?

Skorpionen 24/10-22/11

Håller du tillbaka dina känslor, av rädsla för att du ska bli sårad? Ta ett ärligt samtal med dig själv. Kärlek är härligt och det lockar dig så. Du kan bara ta del av kärlek och passion om du vågar gå igenom rädslobarriären. Satsa. Lita på personen du är attraherad av.

Skytten 23/11-22/12

Brukar du sätta av en del av lönen och säga till dig själv att ”det här är till semestern eller sparkontot”? Fall inte för frestelsen att nagga i kanten på den summan. Spärra kontot eller lämna kortet hemma när du går ut. Du kommer tacka dig själv senare.

Stenbocken 23/12-20/1

Ett privat ärende tar all din uppmärksamhet. Känslor gällande en familjesituation, eller gamla minnen som kommer upp till ytan, kan få din annars så samlade fasad att krackelera. Försök att dra dig undan för att hantera tankar och din reaktion.

Vattumannen 21/1-18/2

Ditt skarpa öga kan notera någon form av orättvist beteende eller fejkad försäljningstaktik. Vad ska du göra åt saken? Du behöver ta personen på bar gärning om du ska lyckas som superwoman, och ställa ordningen till rätta, i det här fallet.

Fiskarna 19/2-20/3

En person i din bekantskapskrets kanske inte är att lita på. En viss person kan vara den som ständigt för in låga energier eller en dränerande attityd. En person kan sänka stämningen för alla på ett event eller väninneträff. Om du samarbetar med en grupp av personer, eller planerar att bygga upp ett arbetsteam, ta då din tid att utvärdera samtliga personer innan du tar ett beslut för framtiden.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00