ANNONS

Snabba energier + lite om bokens bonus

/

Mars in i Väduren

Kära läsare,

Hur upplever ni dagarna i den här veckan hittills?

Solen och Jupiter i sextil i måndags, Mars in i Väduren idag och så energierna som byggs upp för Mars och Jupiters möte på söndagen.

Jag kan bara sammanfatta det med: SNABBT TEMPO.

Sommarbloggande

Jag arbetar massor här hemma. Det blir verkligen mycket gjort men nu börjar jag längta till semester och vila. Jag har det nionde och tredje huset (skriva, skriva, skriva) hyperaktiva i horoskopet just nu. Det börjar kännas i fingertopparna efter allt knattrande på tangenterna!

Jag har lite vilotid inlagd under sommaren. Det är därför jag försöker arbeta extra mycket nu. Bloggen kommer rulla på i stort sett som vanligt. Jag tittar långt framåt under sommaren och förbereder redan nu inlägg för att ni ska ha semesterläsning- och jag semester :-)

astroboken

Igår fick jag se den första satta inlagan av boken. Med alla de grafiska detaljerna. Det blir verkligen otroligt snyggt med guldig grafik och symboler, planeter och horoskop.

En roligt grej som vi har bestämt att göra är att följa upp boken här på bloggen.

När det närmar sig boksläpp kommer jag lägga upp skärmdumpar av horoskop, i bloggen. De är till min fiktiva person i boken, som visar hur hon tyder sitt horoskop. Vi gör det som en bonus. Läsare av boken kan då få ytterligare insyn i horoskopen som jag tagit fram. Bloggläsare som inte läst boken kan också lära sig något matnyttigt om hur man tar fram och tolkar sitt personliga horoskop.

Jag gillar kombinationen av att röra sig mellan olika medier med samma författare som följer med hela vägen.

Jag hoppas att ni också ska tycka om det.

Nu ska jag göra en stor kopp kaffe och skriva morgondagens horoskop. Det är visserligen röd dag och klämdag på fredagen men jag kör nog på helt som vanligt här på bloggen. :-)

Ta hand om er!

Kramar

Helena

4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@helenashoroskop
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00