ANNONS

Tarot för tisdag 24 maj, 2022

/

Tarotkortens budskap för tisdagen

24 ma 2022


Vad väntar dig idag? Välj ett kort och scrolla ned för ditt budskap från tarot

>>>

>>>

>>>

24 maj 2022

Från vänster:

Drottningen i Svärd:

Drottningen sitter på en tron i sten. Hon är fast besluten i att fatta ett beslut och att finna sanningen. Förändringens vindar blåser i luften omkring henne men hon är alldeles stilla för att kunna väga rättvisan i sin hand.

Drottingen i Svärd är väldigt duktig på att använda huvudet, för att tänka och analysera. Om du har valt det här kortet antyder det att du har drottningen gåvor när det gäller att fundera och utvärdera det aktuella läget. Särskilt bra är detta om du ställs inför ett behov av att fatta ett avgörande beslut. Du har förmågan att tillfälligt koppla bort känslor och istället se krasst och praktiskt på situationen framför dig. Du prioriterar att finna sanningen på alla sätt du kan. Sanningen kan komma via personer som du lyssnar till, eller genom att du samlar all fakta du kan hitta om det du har för handen och sedan avkodar den genom analytiskt tänkande. Du är väldigt ärlig med var du står och du förväntar dig detsamma av omvärlden. Du ger ett pålitligt och ärligt intryck. Om det inte är du som står inför ett beslut kan du, alternativt, bli uppsökt av någon som behöver ditt råd. Drottningen kräver respekt och ärligt agerande. Hon kan upplevas som tuff eller till och med kall men det är genom hennes förmåga att vara disciplinerad och rättvis som folk omkring henne till slut ser att hon menar gott och visar samma respekt som hon får, tillbaka mot dem som korsar hennes väg. Idag kommer du i kontakt med denna kraftfulla energi och kan dra nyttan av den.

Tornet:

Tornet på kortet har byggts på en skakig grund. Det gör det svagt för de blixtrar som slår ned. Det rämnar, snabbt och oväntat. Om du har dragit det här kortet kan en hastig och oväntad förändring vänta dig. Du kan få ett meddelande eller ett besked som chockar dig. En förändring i ditt kärleksliv, på ditt arbete eller i ditt boende kan ta dig på sängen. Kanske hade du precis kommit till ro med en uppfattning om ”att allt var lugnt nu”.

Enligt kortet kan du ha lurat dig själv en aning och nu kommer sanningen fram. Har du byggt ett luftslott? Du kan känna dig tvivlande och undra vilket ben du ska stå på i denna tumult. Meningen med situationen är att du ska kunna bygga upp en verklighet som är välgrundad och trygg för dig. På riktigt. Något som står pall för blixtar och tuffa tider. På det sättet är kortet hoppfullt. Efter regn väntar solsken. Du dirigeras om till något som är bättre för dig. Acceptera ditt nederlag eller förlust, ta dig att sörja och känna smärtan, och fokusera sedan på att göra en nystart som ger dig den stabilitet du söker.

Knekt i Svärd:

Här kommer en knekt i glittrande rustning galopperande med massor av energi. Det höjda svärdet tyder på att knekten är motiverad och inte låter sitt uppdrag vänta. Det ser ut som det blåser i bakgrunden. Inte ens en begynnande storm kan stoppa knekten. Knektarna representerar snabbhet. Knekten i svärd visar att intellekt och analytisk förmåga är det som driver energin.

Om du har valt det här kortet tyder det på att du är driven av en idé och siktar mot ett viktigt mål. Inget kan stoppa dig nu. Även om du är medveten om att du kommer möta utmaningar längs vägen mot ditt mål, så stoppar det inte dig. Din inställning gör att du kan ta dig igenom,  och runt, alla hinder.

Risken med kortet är du kanske är lite för snabb och kastar dig in i ett projekt eller tanke som du inte har utvärderat tillräckligt noga. Om du känner igen det, ta dig tiden att fokusera på fördelar och nackdelar med det du överväger att ge dig in på, innan du sätter fart.

Kortet kan också tyda på att du idag möter en man eller kvinna med denna beslutsamma energi.

Att möta andra människor som du kan dela tankar och visioner med, gynnar dig. Se om det finns vänner eller en grupp eller nätverk som du kan interagera med. Diskussioner med andra kan ge dig massor av nya intressanta infallsvinklar och motivera dig som sjutton.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00