ANNONS

Dagens horoskop tisdag 24 maj

/

Dagens astro för alla stjärntecken

Dagenshoroskop

Dagens budskap från TAROT- det här väntar dig idag

Veckans horoskop 23-29 maj

De otroligt tursamma aspekterna denna vecka-MISSA INTE DE HÄR TURDAGARNA

*** För första gången sedan 2010/2011: Jupiter i Väduren- Här har du din tur under 2022/2023***

Ta din livstalang till en ny nivå under perioden maj- juli

Ser du änglanummer? Betydelsen av siffrorna

Väduren 21/3- 20/4

Du dundrar fram med kraft. Listor som ska bockas av. Planer som ska inledas. Under de kommande veckorna kör du stenhårt på projekt ”mig, mitt och mina”. En bra tid för att tävla. Se dock upp för risken för gräl och konflikter med andra om du glömmer bort att de runt omkring dig också har önskemål och egna planer.

Oxen 21/4-21/5

Tillåt dig att dra ned på tempot och fokusera inåt, på dig och dina tankar. De kommande 6 veckorna kan ge dig chansen att avsluta vissa tankeprocesser. En form av aggressivt healingarbete kan ta form. Kreativitet och fantasi samt meditation kan hjälpa dig.

Tvillingarna 22/5-21/6

Med Mars i din zon för samarbeten, användandet av internet och vänskapscirklar, kan de kommande veckorna ge dig en riktig kraftskjuts gällande de du umgås med.

Ensam är inte starkast eller smartast. Välj ut medlemmarna till lag Tvillingarna. Satsa på en innovativ livsstil där laptop eller mjukvara är grunden i strategin.

Kräftan 22/6-23/7

En ny era i karriären är på väg att öppnas upp gör dig. Med actionorienterade Mars i ditt tionde hus under de kommande veckorna, samt ett möte med turplaneten Jupiter denna vecka, väntar bekräftelse och drömjobbschanser. Satsa stort och du kan ro hem en befordran eller knipa jobbet alla drömmer om.

Lejonet 24/7-23/8

Om du har känt som om livet saknat krydda och äventyr, kommer de kommande veckorna att peppa upp dig till maxnivåer. Äventyr, resor, nya kunskaper och exotiska destationer, allt som tar dig utanför din vanliga rutt, attraherar dig. Kicka igång ett soloprojekt inom det du älskar eller teama upp med en mentor för att lära dig mer om något du älskar.

Jungfrun 24/8-23/9

Nu kan vara tiden då du känner en stark gnista tändas inom dig. Du kanske väljer att fokusera den på att satsa allt med en partner, låna pengar för att investera i en fastighet eller gör en djupdykning i ditt inre för att bli kvitt rädslor och blockeringar. De kommande veckorna kan bli starkt transformativa för dig.

Vågen 24/9-23/10

Det kan gå undan i en kärleksrelation eller ett affärssamarbete. Mars kommer resa genom ditt sjunde hus för relationer under de kommande veckorna. Nu är en tid för att ta aktiva beslut. Ett kontrakt kan läggas på ditt bord. Invänta Merkurius framåtläge efter den 3 juni.

Skorpionen 24/10-22/11

In med mer organisation i vardagen! Under de kommande veckorna kan du göra upp listor och ställa in notiser för att få koll på allt från hur många steg du tar per dag till idealiskt antal gröna smoothies per vecka. Hur du använder din tid för att hitta en balans mellan hälsa och dagliga plikter kommer inleda din sommar. Det är de små detaljerna som gör skillnaden. Nyttigt och disciplinerat som sjutton.

Skytten 23/11-22/12

Du är redo att visa världen hur du känner dig inombords. Det är inte en trött fasad utan en inre eld av kreativitet, flirt och party som vill ut. In med mer glamour och kärleksvänliga miljöer! Under de kommande sex veckorna kan du få chansen att visa din talang för världen. Gör dig redo för din tid i rampljuset. En kärleksaffär kan också utvecklas i snabb takt.

Stenbocken 23/12-20/1

Under vissa tider i livet är det dags att tacka nej till omvärlden och dra sig undan. Det är som att ladda de emotionella batterierna för att sedan kunna träda ut på banan igen. Satsa på att skapa den hemmiljö som stärker dig. Relationer med dina närmaste kan också hamna i starkt fokus. Om det finns någon fnurra på tråden att reda ut med dina närmaste, har du din chans under kommande veckor.

Vattumannen 21/1-18/2

Det väntar dig en mycket aktiv period under kommande veckor. Vänner, mingel träffar, kortare resor inom landet, en fullproppad social agenda, möten med syskon och grannar. Papper och dokument att ta ställning till… Det kommer rusa på snabbt för dig ända in i början av juli. Är du redo? Om du har papper att signera, notera att Merkurius vänder framåt (=hjälper dig) efter den 3 juni.

Fiskarna 19/2-20/3

En stark grund är det bästa man kan ha för att bygga vidare på visioner och önskningar. Det är precis det som väntar dig. Planering kring pengar, ägande och din budget kommer ta upp mycket av din tid från och med nu och in i juli. Det är en tid för att fatta personliga beslut där dina moraliska värderingar är avgörande. En ny plan för framtiden växer fram.

4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00