ANNONS

Horoskop 23-29 maj, 2022

/

Veckohoroskop för alla stjärntecken, vecka 21, 2022

23_29_maj_2022

Dagens Tarot- budskapet från tarot berättar vad som väntar dig idag

Så här maxar du din livstalang i maj-juli med hjälp av asteroiden Talent

Ser du änglanummer? Betydelsen av olika änglanummer som dyker upp i vardagen

De otroligt tursamma planetaspekterna på stjärnhimlen den 23-29 maj- här är dagarna du ska hålla koll på!

Väduren 21/3- 20/4

Ett ärende gällande pengar, eller en fråga om ett rent moraliskt ställningstagande, aktiveras när Merkurius på måndagen backar in i ditt andra hus för personlig ekonomi och värderingar. Finns det något nytt sätt att se på hur du tjänar pengar? Måndagen är en lyckodag för kommunikation och goda nyheter. Dagens präglas av nya livschanser. Fånga de positiva energierna! Se upp för taskigt spel på fredagen. Du laddas med superkrafter till helgen. En bra tid för att lägga upp din nya framtidsplan.

Oxen 21/4-21/5

Merkurius backar in i ditt eget tecken på måndagen. Dina tankar kring val och planering inför framtiden kan behöva en noggrannare utvärdering. Som en andra chans om du känner att något inte blivit som du vill.

Med Solen i ditt inkomsthus och Jupiter i ditt hus för hemligheter kan någon lotsa dig fram, utan att någon annan ser. Nya planer smids. En chef eller annan beskyddare tar dig under sina vingar. Personen kan vara äldre eller med stort inflytande inom sin bransch. På lördagen flyttar Venus in ditt tecken. Ljuva sommartid. Du blir snygg som få och nu tycks det du önskar dig, levereras på silverfat. Unna dig något snygg, lite lyxigt rent av. Kärleken jagar dig…

Tvillingarna 22/5-21/6

Solen i ditt tecken skapar en positiv aspekt till tursamme Jupiter, på måndagen. Du känner av energierna redan dagarna innan. Måndagen kan bli en personlig lyckodag för dig. Nya möjligheter och chanser att ta nya kliv i livet aktiveras. Du kanske väljer att göra vissa korrigeringar gällande några val eller beslut från ditt förflutna. Merkurius reser genom ditt tolfte, avslutande hus. Din hälsa, eller ett något i ditt förgånga får en chans till utvärdering och korrigering. Till helgen satsar du på en ny start i sociala kretsar. Det sker i ditt elfte hus. Ett modigt steg rakt in i ett samarbete eller nya umgängeskretsar kan dyka upp.

Kräftan 22/6-23/7

Vad är det som händer i karriären och framtidsplaneringen? Något stort om du frågar stjärnorna. Under den här veckan signalerar tursamme Jupiter i ditt karriärshus till Solen och actionplaneten Mars. Innan veckan har tagit slut kan nyheter om möjligheterna inom media, undervisning eller i internationella kretsar, gett dig möjligheter som känns stora och lyckosamma. På lördagen flyttar Venus in i din sociala umgängeszon. Vänskap och kärlek frodas i samvaro med andra, men även online. Singel? Testa onlinedating under de kommande veckorna. Eller bekänn dina känslor för en vän.

Lejonet 24/7-23/8

Din styrare, Solen, möter upp med den stora lyckans planet, Jupiter, på måndagen. Du känner troligen energierna byggas upp redan dagarna innan.

Måndagen ska du ringa in som en lyckodag. Solen befinner sig i ditt elfte hus för samarbeten, kontakter och vänner. Jupiter reser genom ditt nionde hus för utlandskontakter, resor, utbildning och publishing samt media. En av dina kreativa idéer kan få kraften och möjligheterna att flyga mot högre idéer. Din kunskap kan leda dig till undervisning eller författande. Din energi och erfarenhet inspirerar andra. På lördagen flyttar din karriärplanet in i Oxens tecken. Återigen ett starkt tecken på att du är redo för nya kliv i livet och att du har tur och flöde, samt pengar, med dig. Mars och Jupiter möts i ditt medvetandehöjandehus på söndagen. Det är som om du kliver upp ett steg, till ett högre plan. Fantastisk vecka då du har en hjälpare i nöden med dig. Någon som är vis av erfarenhet och som är äldre. Du kan också flirta med någon höjdare eller äldre person ;-)

Jungfrun 24/8-23/9

Solen i din zon för ambitioner och karriär skapar en lyckosam aspekt till Jupiter i ditt område för delad ekonomi och större klumpsummor. Woho! Nya chanser i arbete och ekonomi väntar dig under veckan som kommer. Solen och Jupiter möts på måndagen. Senare i veckan hänger actionplaneten, Mars, på och sluter upp med Jupiter. Deras möte sker på söndagen. Återingen betonas chansen att göra en lyckad satsning avseende pengar som du delar med någon annan. Det åttonde huset styr över banklån, skulder, skatter, arv, gåvor och bidrag samt försäkringsersättningar. Har du några ärenden gällande dessa områden? Använd dig i så fall av veckan för att ta ett nytt initiativ. Det kan gå väldigt mycket lättare och snabbare än du tror att få fin vilja igenom.

Vågen 24/9-23/10

Solen reser genom ditt internationella hus. Jupiter besöker ditt hus för kärlek- och affärssamarbeten. De två planeterna möts i en gynnsam aspekt på måndagen.

Ett kontrakt kan signeras, en kärleksallians med någon utomlands kan offentliggöras eller inledas. Detta är härliga, tursamma aspekter med en starkt lyckosam vibration. Din styrande planet, Venus, sluter upp med stabile Saturnus i början av veckan. Det som sker kring ett boende eller familjesituation ser tryggt ut för för framtiden. En satsning du gör till helgen, har mycket goda förutsättningar för att ge dig resultatet du önskar dig. Kärlek och socialt liv, men även ett företagssamarbete, syns återigen på din horisont. Fånga veckans fina möjligheter att ta ett nytt steg i kärlek eller affärer. Det leder dig till emotionell balans och lugn. Dags att landa energierna.

Skorpionen 24/10-22/11

Med Solen och Jupiter aktiva i ditt sjätte respektive åttonde hus kan den här veckan erbjuda dig chansen att ta ett nytt, tursamt kliv i hälsa och arbete. Men även pengar. Skytten är planeten som styr över din ekonomi och ägande. Om du är redo för en försäljning eller stort köp, såsom en bostad, kan du få goda nyheter under denna vecka. Merkurius är med dig efter den 3 juni. Ha det i åtande om det blir aktuellt med kontrakt eller formella beslut. På onsdagen är du smarttänkt och kan konsten att lura ut sanningen ur lögner eller mörker. Du tar reda på det du behöver för att få din vilja igenom. Söndagen är en fantastisk dag för att agera för ett arbete eller ekonomisk fråga. Du lägger grunden för god avkastning eller kommande intäkter.

Skytten 23/11-22/12

Solen reser genom ditt sjunde hus för seriös kärlek och affärssamarbeten. På måndagen signalerar din styrare, Jupiter, i ditt femte hus för stjärnstatus, kändisskap, kreativitet och kärleksflirt, till solen. En dag som anses väldigt tursam, oavsett stjärntecken. Eftersom du styrs av Jupiter påverkas du starkt. Ser du de härliga kärleksvibbarna som uppstår? Du strålar precis som du är och någon noterar det.

Chanserna för att ta ditt kärleksliv till en ny nivå, eller satsa på dina favoritämnen- studier, resor eller skrivande- kan ge dig det gröna ljuset du har väntat på. På söndagen möts Mars och Jupiter i ditt femte hus och det du gör den dagen lägger grunden för något fantastiskt att utvecklas. Det sker i ditt femte hus för hjärtats önskningar. Antingen det är en flirt, en dröm om en graviditet, en resa med ett barn eller en kreativ dröm, tursamma dörrar är på väg att öppnas för dig. Och det kan gå snabbare än du tror! En mycket lyckosam vecka med fantastiska aspekter för dig!

Stenbocken 23/12-20/1

Veckans lyckodag, måndagen, aktiverar ditt horoskop i zonerna för ditt hem/familjeliv samt ditt sjätte hus för detaljerade planer, organisation, hälsa samt arbete. Nyheter kring ett arbetsprojekt strålar i början veckan. Nya världar av möjligheter öppnar sig för dig. Med händelsernas planet, Mars, i ditt fjärde hus för boende och familjeliv, från och med onsdagen, kommer denna del av ditt liv bjuda på mycket händelser. Till helgen möts Mars och Jupiter i samma område. Den grund eller satsning du gör för att byta boende, utvidga familjen eller köpa ett lantställe, ger dig goda möjligheter att utvecklas som du önskar dig. Gå och titta på hus eller lägenhet till helgen? Med vackra Venus i ditt femte hus från och med lördagen har du allt att vinna på att låta din unika stil få skina. En flirtig och lekfull energi letar sig in. Om du har talang framför kameran eller kan sjunga, kanske du lockas av att satsa på att gå på auditions eller castings.

Vattumannen 21/1-18/2

Nyheter om barn/fertilitet, kreativitet eller en internationell resa är starkt lyckosamma för dig under veckan. Nya livsmöjligheter öppnar sig för dig. Saturnus i ditt eget tecken signalerar till kärleksplaneten, Venus, på tisdagen.

Emotionell balans och trygghetskänsla är på ingång. Passa på att piffa ditt hem från och med lördagen. Med Venus kan nya möbler och en gnutta färg ge dig precis den där känslan av harmoni som du söker efter. En fastighetsaffär som går igenom kan också vara precis det du önskat dig. Pengar kan inte köpa lycka men det kan ge dig lugn. Notera att Merkurius backar till och med den 3 juni. Söndagens möte mellan händelsernas planet, Mars, och lyckosamme Jupiter, äger rum i ditt tredje hus för pendlande, resor och nyheter, men också grannar, vänner och syskon. Du kan lägga grunden för nya sociala cirklar eller knyta kontakter för ett samarbete med någon som har samma livsdrömmar som du. Fantastiskt härliga aspekter!

Fiskarna 19/2-20/3

Styrarna för dina hus som styr över arbete och framtidsambitioner, Solen och Jupiter, möts i en tursam sextil på måndagen. En dag som inom astrologi betecknas som en riktig turdag. Nyheter om nya möjligheter att planera för framtiden är på ingång. Detta kan gälla även din hälsa. Nyheterna gör att du får en chans att strukturera upp dig långsiktigt. Ett nytt arbete eller en möjlighet att uppleva nya världar genom resor, eller ett återfrisknande/läkeprocess, väntar. Till helgen flyttar Venus in i ditt tredje hus. Det väntar dig flera veckor av mer möten med vänner,  mingel med grannar, samtal med syskon. Singel? Kärleken kan finnas närmare än du tror- håll utkik i dina närmaste kvarter eller på den lokala restaurangen. Låt vänner matcha ihop dig med någon de tror du skulle gilla. En vän kan också attrahera dig.  På söndagen möts din inkomstplanet med Jupiter. Engergierna för att hitta ett drömjobb är fantastiska. Det du gör den här veckan, för att lägga en stark ekonomisk grund för framtiden, kommer ge dig god utdelning och resultat.

10

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00