ANNONS

Horoskop vecka 21, 2022

/

Planetaspekter den 23-29 maj, 2022

Denkommandeveckansplanetaspekter

Dagens budskap från Tarot- det här väntar dig idag

På stjärnhimlen vecka 21, 2022:

Måndag 23 maj

Solen (Tvillingarna) sextil Jupiter (Väduren), grad 2

Merkurius retrograd in i Oxen

Vi startar veckan med en mycket lyckosam aspekt. Solen och Jupiter signalerar möjligheter och nya livschanser. Detta är verkligen en dag för att agera på. Det du fokuserar på kan bli ditt om det är vad du verkligen önskar.

Vädurens tecken styr över personligen styrda satsningar men även egenföretagande. Tvillingarna styr över kommunikation, PR, sociala medier, hemsidor, kodning, översättning, skrivande och studier.

Har du något möte eller presentation som berör något av dessa ämnen? Grattis, här kan det ske positiv utveckling!

Men, som sagt, använd din egen kraft och initiera något du vill ska röra på sig mer.

Merkurius backar så om det skulle bli kontraktsdags, minns att noggrannt utvärdera klausuler och villkor. Efter den 3 juni har du Merkurius med dig så om du kan vänta med att underteckna tills efter det datumet, är det bäst.

Om du inte kan vänta, gör då ditt bästa för att dubbelkontrollera fakta och uppgifter. Information tenderar att uppdateras när Merkurius vänder framåt.

Det är bra att vara beredd på att sådant som man bestämt när Merkurius backar, kräver en korrigering när Merkurius får fart igen. Missförstånd eller tekniska felaktigheter ska rättas till.

Tisdag 24 maj

Merkurius (Oxen) sextil Mars (Fiskarna), grad 29.

Venus (Väduren) sextil Saturnus (Vattumannen), grad 25

Trots att Merkurius backar så är detta ändå en otroligt bra dag för att med full kraft ta sig an studier, kommunikationsprojekt eller kortare resor. Mars ger all sin kraft till Merkurius.

Allra mest välsignat är chansen att ta upp något från det förgånga, en vänskap, en resa till ett härligt hotell eller en restaurang med särskilt god mat.

Oxens tecken styr över praktiska planer och ekonomi. En liten budgetkontroll inför sommaren så att du känner dig trygg med att pengarna räcker till det du vill göra, hade inte varit fel.

Venus och Saturnus möte antyder att em hjälpande hand kan komma från en äldre person. Det kan vara en fader/fadersgestalt, en chef eller någon med stort inflytande inom sitt ämnesområde och bransch. Kärleken kan blomstra med en äldre person, eller genom att man firar kärleken på ett romantiskt sätt enligt mer konservativa normer. Singlar kanske blir uppvaktade på ett sätt som känns mer 1950-talet än 2022 :-)

Onsdag 25 maj

Mars in i Väduren

Merkurius (Oxen) trigon Pluto (Stenbocken), grad 28

Tävlinsbenägne Mars flyttar in i sitt hemmatecken. Där får planeten fullt utlopp. Nu får vi faktiskt grönt ljus att fokusera på ”mig, mitt och mina”. Vad är viktigast på din personliga agenda just nu? Vad vill du ger mer kraft och energi?

Mars visar oss alltid var vi kan förvänta oss mer händelser och snabb utveckling. Mars kommer inte sällan med ljud, dunder och brak. Det kan bli både diskussioner och snabb händelseutveckling avseende det område som Mars reser genom.

Nu är det värt att kolla upp var i det personliga horoskopet som du har Väduren. Det som är så härligt är att Mars kommer ha kommit ikapp turplaneten, Jupiter, redan i slutet av denna vecka.

Det är fantastiska dagar som vi har att vänta när det gäller personliga initiativ och snabba händelser, på egna villkor.

Merkurius och Pluto välsignar oss med ett ovanligt slipat sinne. Tankarna är kvicka, påhittiga och samtal kan präglas av en förförisk övertalningsförmåga. Använd kraften för ett gott syfte. Med den här energin kan du göra en lyckad försäljning eller ta ett intellektuellt grepp kring ett knepigt ämne.

Fredag 27 maj

Venus (Väduren) kvadratur Pluto (Stenbocken), grad 28

När Merkurius och Pluto slår sig samman blir vi smartare.

När Venus och Pluto slår sig samman påverkas kärleks- och socialt liv. På fredagen äger en kvadratur rum mellan Venus och Pluto.

Här gäller det att se upp för någon som kan agera på ett kontrollerande eller svartsjukt sätt. Det finns bättre dagar för en första date eller viktigt kärlekssamtal. Plutos benägenhet för ”lågt” beteende- skvaller, spioneri, lögnet- går inte väl ihop med Venus ständiga strävan efter balans och harmoni.

Lördag 28 maj

Venus in i Oxens tecken

Ännu en planet som återvänder till sitt hemmatecken. Venus i Oxen är en härlig tid då det ljuva livet får mer utrymme. Gourmetmat, bekväma hotell och efterlängtad lön för mödan är Venus i Oxens melodi.

I kärlek kommer ekonomisk trygghet och en stabil grund för framtiden att prioriteras. Kärleken kan uttryckas genom vackra gåvor eller besök på härliga resorts eller spa-hotell.

Det är en bra tid för att försköna sitt hem och din trädgård. Oxen styr över mark och fastigheter.

Personer födda i Oxen eller med ascendenten i Oxen mår gott under denna period. Kärleken är på Oxens villkor. Under den tid som Venus stannar är det en bra tid för att unnar sig något fint inför i klädväg.

Venus stannar i Oxen till och med den 23 juni.

Söndag 29 maj

Mars konjunktion Jupiter, Väduren, grad 3

Energin känns av under hela veckan.

Det är en söndag när mötet mellan actionplaneten och gåvorna och turens planet, kulminerar. Det ger oss fantastiska turdagar för att initiera något som vi verkligen känner ligger i linje med våra personliga önskemål.

De satsningar och nystartssteg som tas under dagarna onsdagen- söndagen kan ge mycket lyckosamma ringar på vattnet och snabba resultat. Bägge planeter är förknippade med entreprenörskap. Graferna för intäkter och ekonomiska resultat kan gå spikrakt upp. Använd veckan för lönsamhet i ditt företag eller för satsandet på en personlig dröm.

Vi har en kraftfull vecka, fylld av möjligheter och snabb utveckling, framför oss.

Jag önskar er alla en fin kommande vecka!

Kramar

Helena

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@helenashoroskop
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00