ANNONS

Ser du nummer som upprepar sig?

/

Änglanummer- tecken från universum

Änglanummer

Så här får du klara svar från andevärlden (fungerar för alla)

Dagens budskap från TAROTKORTEN

Dagens Horoskop

Ser du ofta nummer som upprepar sig? Kanske noterar du att du tittar på klockan och den ofta är 11:11. Eller att tre siffror i rad dyker upp fler gånger än vanligt i din närhet? För den som tror på universums magi, spirituella guider och änglars närhet är de att se som en viskning från ovan. En uppmuntran eller ett tecken när man kanske behöver det som mest.

Änglaummer är oftast en sekvens av tre siffror såsom 111 eller 444. Men de kan också vara fyra siffror såsom 11:11 eller 1111.

Det som är så magiskt med änglanummer är att de kan dyka upp varsomhelt, på en bilskyt, en mobiltelefon, på tv-nyheterna, i reklammaterial.

Det finns många sätt att tolka betydelsen av numren. Surfar man runt på nätet finns det en uppsjö av betydelser. Jag väljer att se på siffrora som unika budskap som kan variera beroende vem som ser det. För en person kan 11:11 stå för ”Starttecken- kör på” , för en annan kan det vara en signal för att stana upp och grunda sig i sina tankar.

När du ser nummer, gör detta:

Notera dem. Var är du? Vad tänker du på just nu? Har du någon fråga i ditt huvud? På det sättet kan du börja urskilja mönster och kan lägga grunden för en kontakt med ditt högre jag/änglar/guider som sker på regelbunden basis.

De numerologiska betydelserna

000 / 0000

Dags för en ny start. Du står på randen till en ny början. Du är fri att skapa det du vill.

111/1111

Du har universum gröna ljus för att köra vidare. Ettorna är oftast förknippad med en stark bekräftelse från änglarna att man är på rätt väg. ”Kör på”.

222/2222

Tvåsamhet betonas. Du kan söka och få hjälp av någon. En ängel arbetar vid din sida. I kärlek är det ett tecken på att ni kompletterar varandra.

333/3333

En stark kreativ kraft finns med dig. Du kan sammanföra två kunskaper eller idéer till en blomstrande, tredje variant. Kommunikation med flera personer.

444/4444

Du behöver grunda dina energier. Samla dig. Denna siffersekvens kan särskilt dyka upp när man arbetar med ett projekt som kräver mer tid och tålamod. Håll och och håll riktningen mot målet.

555/5555

Om du har känt dig stressad eller ”på fel väg” antyder femmorna att det kan pågå mer än du känner till. En chef kanske gör sig redo för en förändring som påverkar dig. En oväntad vändning kan snart bli synlig. Förändring är på väg in i ditt liv.

666/6666

Det här numret förknippas med att följa ett flöde som uppstår. Budskapet är att du ska ha tillit till att allt sker för ditt bästa, precis på det sätt som gynnar dig mest.

777/7777

Sjuorna symboliserar enorm tur, särskilt i pengar, samt spiritualitet. Din andliga resa bekräftas om du ser detta nummer. Våga dig också på ett modigt steg i ekonomisk satsing om du ser sjuorna. De säger att projektet kommer lyckas.

888/8888

Detta är manifestationens och överflödets siffror. Formen på siffran åtta är en oändlig symbol. Åttan är förknippad med övernaturlighet och det esoteriska. Dyk in i självutvecklande böcker och lyssna efter meddelanden från andevärlden. Ett tecken att praktisera lagen om attraktion. Det vi ger ut, kommer tillbaka till oss. Karma.

999/9999

Detta är en avslutande energi. Du har fullbordat en cirkel och nu är det dags att kliva in i en ny process av utveckling. Du har änglarnas hjälp med dig att gå vidare i livet. Niorna symboliserar kunskap. Budskapet är att använda kunskap för att ta dig till nya mål. Kanske väntar studier.

6

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00