ANNONS
PersonuppgifterCookies

Asteroiden Talent i de olika stjärntecknen

/

Läsarfrågor: Hitta din talang med Talent

skrivbord 2

Dagens tarotkort- vilket budskap får du idag?

Flerveckorshoroskop 1-21 mars, 2022

Stjärnorna: Då tar kriget slut

Veckohoroskop + Planetaspekterna vecka 11- full koll på stjärntecken och gradtal där veckans planetmöten äger rum

Så här använder du dig av månfaserna för att nystarta, kontemplera och avsluta

Kära läsare,

I det här tidigare inlägget skrev jag om hur man kan använda sig av asteroiden Talent för att hitta sin talang. (Det brukar stämma vansinnigt bra med det man gör) Där skrev jag även om hur man hittar asteroiden i sitt personliga horoskop.

I det här inlägget finns du också vägledning för vad Talent i de olika horoskophusen betyder.

Ni var många som undrade vad det betyder att ha Talent i ett visst stjärntecken. Här följer en kort summering:

Väduren: Talang i sport eller fysiska aktiviteter eller inom något som kräver passion och enormt personligt engagemang. Militär eller eget företagande.

Oxen: Talang för konst och särskilt musik och sång. Känsla för matlagning, inredning och dekoration eller förvaltande av mark och fastigheter.

Tvillingarna: Talang för ord, skrift och tal. Medling och undervisning. Nyhetsvärlden.

Kräftan: Talang för att hantera känslor, familjerådgivning eller känslomässigt stöd för andra. Omhändertagande, rent praktiskt, såsom att hjälpa till med sysslor i hemmet, matlagning eller hotellverksamhet.

Lejonet: Talang för att skapa, underhålla eller stå på en scen, lättsamhet med barn. Skapande för barn. Lätthet för att stå på en scen.

Jungfrun: Talang för att effektivisera system och organisera, särskilt gällande arbetsplikter och hälsa. Personliga tränare, kostrådgivare, revisorer, allt som kräver öga för de små detaljerna. Husdjurs välmående.

Vågen: Talang för att gjuta olja på vågor och medla mellan människor. Alla former av rådgivning inom konst, inredning, skönhet och relationer.

Skorpionen: Talang för psykologi, esoterik, personlig utveckling, medicin och kirurgi. Förvandlingsmästare. Utredare och detektiver.

Skytten: Talang för filosoferande, högre kunskap och ny kunskap. Förmåga att lära sig flera språk och ta till sig andra kulturer och livssätt. Rådgivare och gurus. Juridik och rättvisa. Lärare.

Stenbocken: Talang för att lägga upp en struktur för hur man når mål. Chefstyp och ledare. Statusdrivna företagsledare med mycket ansvar och höga mål.

Vattumannen: Talang för att uppfinna nya vägar att leva livet. Forskning. Teknik och internet kan vara en viktig del i det nya. Personer med unik talang och banbrytande idéer.

Fiskarna: Talang för det intuitiva och omhändertagande. Arbetar ofta med barn eller inom sjukvård. Artistiska förmågor.

5

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00