ANNONS

Guide: Det här gillar stjärntecknen när de går på en första date

/
stjärntecknen på date

På en första date vill du göra ett gott intryck, givetvis. Du gillar verkligen den här nya personen som du ska gå ut med. Men vad gillar han/hon?

Om du känner till din dates stjärntecken kan du använda de här tipsen när du planerar för din date.

Guide: Så här kärleksmatchar stjärntecknen varandra (Bäst SEX får du men denna person!)

VÄDUREN

Om du ska gå på date med en Vädur kom ihåg att det är snabba puckar som går hem. Vädurar blir snabbt raslösa och gillar inte att sitta stilla i flera timmar. En bra första date kan vara en långpromenad eller uppförscykling följt av en kaffe eller lunch. Om du gillar din Vädur kom då ihåg att inte bli för klängig- då sticker Väduren oftast snabbare än kvickt. Så länge som Väduren inte är riktigt säker på att du verkligen gillar honom/henne, håller du intresset uppe.

OXEN

Detta sensuella tecken förförs av det vackra och det goda. En 5-stjärnig restaurang eller hemlagad middag med ett särskilt gott vin eller exklusiv råvara är precis i Oxens smak. Vad redo att spendera pengar och erbjuda en upplevelse av lyx och guldkant.

TVILLINGARNA

Personer födda i det här tecknet behöver konstant mental stimulans. Om du vet med dig att du inte kan hålla igång samtal för länge, satsa på en miljö där det händer saker. Musik att lyssna till, eller en bar där det rör sig mycket folk. Var redo med att antal samtalsämnen som verkligen engagerar dig. Tvillingarna är snabba i tanken och kan med lätthet skifta mellan olika ämnen, snabbt. En lokal restaurang eller utflyktsmål är där Tvillingarna trivs bäst. Undvik att mötas för långt bort från deras hemmakvarter. De gillar devisen, borta bra, men hemma bäst.

KRÄFTAN

Lugn och känslomässig balans är ett stort behov för hemmakära Kräftan. Om du ska gå ut med en Kräfta är en middag med bekväm hemmakänsla den rätta melodin. Om du inte känner till en plats som din Kräfta redan älskar så kan en middag i ett chambre separée gå hem. Eller varför inte bjuda in till hemlagat hos dig. Undvik händelserika miljöer med mycket folk. De stör Kräftan och gör det svårare att nå fram.

LEJONET

Lejonet älskar lite drama och kändisskap. Varför inte bjuda din Lejon på en kabaréföreställning, senaste biosuccén eller en show som slår alla besöksrekord just nu. Kolla om det finns någon världsstjärna i stan- Lejonen älskar det! Lejonen är lekfulla och flirtiga i sitt sätt. Var beredd på att Lejonet får ögonkontakt med fler personer än du. Det är inte av illvilja, de gillar bara uppmärksamheten. Lejonens hjärta är stora och varma och deras ego kommer älska om du visar att du inte vill att någon annan ska titta ditt Lejon i ögonen för länge.

JUNGFRUN

Tagga ned. Skala av. Gör det enkelt. Med Jungfrun ska man inte göra något för stort. Eftersom de är duktiga på att ta hand om sin hälsa och kropp kan den nya trendrestaurangen som erbjuder nyttig mat, bli en riktig hit.

Ett annat förslag är en promenad i naturen eller en träningsrunda. Jungfrun kan vara vansinnigt självkritiskt. Kom ihåg att inte trampa snett genom att kommentera Jungfruns utseende på ett sätt som de kan uppfatta på fel sätt.

VÅGEN

Detta skönhetsdrivna stjärntecken älskar balans, konst och stil. Ta din Våg till ett konstgalleri, en inredningsbutik med kafé/restaurang eller en den senaste snackisen inom restaurang/nattklubbsvärlden. Vågen älskar att skapa relationer och i kärlek vill Vågen ha din fulla uppmärksamhet så att han/hon kan känna av om ni är en perfekt match. Släpp inte din Våg med blicken utan visa att du bara har ögon för hen.

SKORPIONEN

Detta är passionens och den stora intensitetens tecken. Skorpioner agerar snabbt när de gillar sin partner. Skorpionens tecken styr över mörker och sexiga platser. En dans på en nattklubb med tända ljus eller dämpad belysning tänder Skorpionen. Alla former av samtalsämnen om sex, hemligheter, personlig utveckling och liv och död, uppskattas av Skorpionens briljanta sinne. De behöver djup hos den de dejtar.

SKYTTEN

Detta är det mest äventyrslystna stjärntecknet. De älskar en upplevelse som kan ge dem en ny erfarenhet, som om den vore en resa eller kort besök in i en annan värld. De älskar att resa och studera. Ta din Skytt till en restaurang som serverar mat från en annan kultur eller en klubb där man kan dansa salsa. Om du verkligen vill imponera (och redan vet att ni är sååå nära att bli ett par), överraska med en flygbiljett till ett annat land. Din Skytt älskar ljudet av resväskor som packas. Om du vill ge din Skytt en present kan den senaste internationella bestsellern vara ditt bästa val. De älskar att läsa, skriva och lära.

STENBOCKEN

Nu är det tradition och konservativa roller som gäller. Stenbockskvinnan vill bli uppvaktad med rosor, hämning vid porten och ett bord med vit duk och kristallglas.

Stenbocksmannen uppskattar om hans date visar prov på god uppfostran, har intresse och respekt för traditioner och sedvanor. Stenbockar imponeras alltid av framgång. Om du kan ta din Stenbock till en bar eller restaurang där de framgångsrika rör sig, kommer det imponera på honom/henne. Samtal om mål och ambitioner i livet intresserar alltid en Stenbock. De har långa listor med sådant de vill uppnå- perfekt konversationsstartare.

VATTUMANNEN

Detta stjärntecken älskar en unik stil. Deras tecken älskar alla som är annorlunda och modiga nog att gå emot strömmen. Samtalsämnen som för nya forskning eller trender på tal, uppskattas av Vattumannen. Vattumannen älskar att slå sig samman med likasinnade. Ta med din Vattumannen på ett coolt event eller digital konstutställning. Första dejten kan faktiskt gå bättre om du har en avslappnad, vänskapsattityd, än en väldigt romantisk stil. Vattumannen vill se att ni fungerar som vänner innan han/hon är redo att släppa dig vidare till nästa nivå.Att gå på dubbeldate kan faktiskt fungera toppen. Vattumannen skulle absolut kunna vara någon som du hittar när du går på speeddating. Snabbt kul, socialt och annorlunda är Vattumannens ledord.

FISKARNA

Åh romantiska Fiskarna- de ser alla de fina gesterna och ansträngningar du gör. Kör på allt vad du kan med vackert dukade bord, små detaljer som rosor, tända ljus och lite violinspel. Fiskarna älskar miljöer som känns som drömmar och de befinner sig gärna vid vatten. Boka ett bord med utsikt över en flod, en sjö eller kanal. Fiskarna älskar musik, konst och ljussättning som påminner om något från en saga. En konsert eller spirituellt magisk plats, får Fisken att trivas. De är väldigt måna om att hjälpa andra och högaktar de som är snälla. Visa dem samma sak och du får en mycket fin date.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00