ANNONS

Så kärleksmatchar stjärntecknen varandra

/

Hitta den perfekta kärlekspartnern för dig med stjärnorna

kärleksmatching för stjärntecknen

Tarotkortens budskap idag (och tidigare dagar)

Guide: Det här gillar stjärntecknen när de går på en första date. Så här får du en vinnande datekväll.

Vill du hittar den perfekte partnern för dig? Eller kolla hur du och din partner matchar varandra så att du kan få mer förståelse för vad du och han/hon attraheras av?

När man använder stjärnorna för att hitta kärleksmatchningar så finns det vissa aspekter som är särskilt fina. Som den som uppstår mellan en Vädur och en Våg. På samma sätt så finns det andra kombinationer som kommer med mer utmaningar och behov av att arbeta på relationen för att den ska flyta och bli lycklig.

När en astrolog tittar på två personers horoskop är det främst fyra planeter som ger ledtrådar till vad som attraherar personerna och vad de söker hos en kärlekspartner: Sol, måne, Venus och Mars.

Här följer några enkla steg för att tolka sina kärleksstjärnor:

 • Att vara födda i samma soltecken eller ha samma soltecken som sin kärlekspartners ascendenttecken, utgör en god grund för ett lyckligt kärleksförhållande.
 • Var den natala månen befinner sig, är ett mycket bra sätt att få insikter om kärleksrelationens potential. Månen styr över våra känslor varför den är en utmärkt vägledare i kärleksastrologi. Man behöver alltså ta fram sitt personliga horoskop för att ta reda på var den egna natala månen finns, samt var den finns för en potential partner. I
 • min guide för hur du tar fram ditt personliga horoskop
 • , visar jag dig hur du gör.
 • Nästa steg är för att tolka kärlekslivet är att titta på kärleksplaneterna Venus och Mars. Venus är kvinnlighetens planet. Mars är manlighetens planet.
 • Venus position i en kvinnas födelsehoroskop visar hur hon uttrycker sig i ett kärleksförhållande. I en mans horoskop visar Venus vilka kvinnor han attraheras av.
 • Mars placering i horoskopet visar hur en man agerar mot sin kärlekspartner. Mars natala position i en kvinnas horoskop visar vilken typ av partner som hon attraheras av.

Tecken på en lycklig kärleksrelation och hett sexliv

 • Den natala månen befinner sig i samma tecken som ens romantiske partners sol. Exempel: En kvinna med månen i Väduren, matchar väl med en partner född i Vädurens tecken.
 • Letar du efter sexuell energi? Då ska du kolla in Venus position. Allra bäst är om den natala Venus befinner sig i din partners soltecken. Ex. En kvinna med Venus i Stenbocken, har en sexig energi med en Stenbocksman. Det finns stora chanser för harmoni och balans i relationen.
 • Om din Venus befinner sig i samma tecken som din partners ascendenttecken, eller omvänt, tyder det på lyrhördhet respekt för varandra.
 • När din Venus befinner sig i samma tecken som din partners Mars, attraheras och tänder ni på samma saker. Passionerat!
 • Om din Mars är i samma tecken som din partners måntecken, eller tvärtom, är det ett tecken på ett väldigt aktivt sexliv.
1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00