ANNONS
PersonuppgifterCookies

Så här tar du fram ditt personliga horoskop

/

Guide: Kika in i dina stjärnor

Dagens budskap från tarot

Den kommande veckans planetaspekter (vilken kärleksmagi!)

Kära läsare,

Jag får ofta frågan om hur man gör för att ta fram sitt eget horoskop. Det är ju lite av en magisk karta som kan vägleda- i alla fall för den som tror på astrologi!

Här finner ni min enkla guide:

Användar-guide- Ta fram ditt personliga horoskop

Om du vill ha en steg-för-steg guide för hur man gör för att ta fram sitt personliga horoskop samt ascendent i astro.com (som jag använder) så ska du kika in i min användarguide. Där visar jag både hur du kan ta fram horoskopet samt se efter var transiter äger rum. Sist i användarguiden visar jag hur man tar fram datum för planetaspekter som äger rum, exempelvis en nymåne.

När jag lärde mig astrologi skrev jag ned fusklappar för att snabbt kunna få koll på stjärntecken, planeter och viktiga punkter i horoskopet. Det var en rätt luggslitna A4-sidor :-) I höstas skapade jag ny, vacker grafik och mallar för att få en snabb överblick av grunderna i astrologi. Du hittar de astrologiska fusklapparna HÄR.

Bokning av personligt årshoroskop

Vill du att jag tolkar dina stjärnor i ett personligt årshoroskop? Då ska du anmäla dig till mitt astrologiska veckobrev. Några gånger per termin öppnar jag bokningen för personliga horoskop. I veckan som gick var det dags igen. Platserna är just nu fullbokade. Men jag återkommer med nya tider under våren.

Jag önskar er alla en härlig lördag!

Kramar

Helena

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@helenashoroskop
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00