ANNONS

Tarot för fredagen 28 januari, 2022

/

Ditt dagliga budskap från tarotkorten.

28 janu 2022

Välj ett av de tre korten och scrolla ned för rättvända kort och ditt budskap för dagen:

>>>

>>>

>>>

28 jan 2022

Från vänster:

10 i Bägare:

Det här kortet signalerar att du befinner dig tillsammans med personer som du har en särskilt stark relation eller koppling till.

Det kan vara din närmaste partner och dina barn. Likt paret på bilden så strålar livet emot er alla. Regnbågen symboliserar att det svåra ligger bakom dig och att du kan njuta av allt det goda, och kärleken, som du har. Om du befinner dig i en ny relation kan samtal om att gifta er, flytta ihop eller skaffa barn komma på tal idag. Det känns så hoppfullt och härligt! Kanske upplever du det som att du sluter en viktig livscirkel och börjar känna dig hel igen. Följ ditt hjärta och du kommer att hitta rätt väg.

Månen:

Ditt inre och det undermedvetna kan påverka dig starkt idag. En rädsla, minne eller felaktig föreställning kan trigga en reaktion som egentligen inte har så mycket att göra med verkligheten som du kanske upplever det. En upplevelse som du var med om när du var liten, kan påverka din tro på din förmåga som vuxen. Månen råder dig att arbeta med blockeringar och felaktiga uppfattningar. Du kan, alternativt, ställas inför ett behov av att fatta beslut som gör dig osäker men där din magkänsla trots allt vägleder dig bättre än fakta. Idag kan fakta och logik kännas som de styr mindre i ditt liv. Våga istället lita till det som man inte kan se och ta på, såsom drömmar och meddelanden från ditt inre.

Lyckohjulet:

Detta kort är även känt som Karmahjulet. Livet går i cykler och ger oss upp- och nedgångar. Det tumlar runt och kan snabbt vända. Det är våra handlingar som dömer oss. Det vi ger ut, kommer tillbaka på oss på något sätt. Vår lycka hänger på oss själva. Ett sätt att tolka Lyckohjulet är att säga att man ska anamma kraften i att leva varje dag. Att vara närvarande och lycklig för det man har, för livet kan förändras fort.

Om du har gått igenom en svår period i livet så kan hjulet antyda att du snart står inför en vändning till det bättre. Oväntade händelser kan ge dig en nystart eller möjligheter som du inte hade kunnat förutse. Lyckohjulet betyder generellt att livet är som en tombola och att det bästa vi kan göra är att ha tillit till att det som sker oss, är för vårt bästa. Som en spirituell vägvisare som föser oss i den riktning vi ska gå. Vilka tecken eller händelser som tyder på förändring kan du se i ditt liv idag?

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00