ANNONS
PersonuppgifterCookies

Horoskop för den 24-30 januari, 2022

/

Veckohoroskop för alla stjärntecken, vecka 4, 2022

24_30_januari

Dagens tarotbudskap väntar på dig HÄR

Missa inte kärleksläggningen för den 20-27 januari

Tarotläggning för karriär och arbete, den 21-28 januari

Väduren 21/3- 20/4

Merkurius backar in i ditt hus för framtida ambitioner. Mars besöker samma del av ditt horoskop. Under kommande två veckor är det en bra tid att dubbelkolla att du är på rätt spår gällande arbete och framtidsplanering. Till helgen kan du kläcka en riktigt smart idé som kanske besparar dig onödiga utgifter. På söndagen kan ett överraskande besked eller nyhet överrumpla dig.

Oxen 21/4-21/5

Med Mars i ditt hus för internationella förbindelser, resor och utbildningar kan du få att göra med ett ärende som berör inresetillstånd, visum eller liknande. Studenter kan lägga in i högsta växeln för att avlägga en tentamen eller slutföra studier. Merkurius ger dig en chans att se över dina kunskapsambitioner. Behöver du komplettera en utbildning eller läsa in dig på nya kunskaper för ditt arbetets skull? En nyhet som berör ditt arbete kan överraska dig på söndagen.

Tvillingarna 22/5-21/6

Energiske Mars besöker ditt åttonde hus för delad ekonomi, personlig utveckling och skatter/skulder/lån.

Dags att ta tag i en bankman för att planera om låneupplägg eller lösa en fråga om underhållsbidrag eller försäkringsutbetalning. Ett ärende som berör något från det förflutna kan vara det som du tar hand om under de närmaste veckorna då Merkurius backar i samma del av ditt horoskop.

Kräftan 22/6-23/7

Med Mars i ditt sjunde hus för kärleksrelationer och dina närmaste så kan du känna en kraft och lust att planera för framtiden med din kärlek. Alternativt tillsammans med en företagspartner, om du har en sådan, eller funderar på att ingå ett samarbete med en likasinnad. Merkurius backar i samma zon så ta in information och tankar och utvärdera dina möjligheter. Efter den 4 februari kan du officiellt sätta fart framåt.

Lejonet 24/7-23/8

Ditt sjätte hus för dagligt arbete, rutiner och din hälsa, får besök av Merkurius retrograd. Nu kanske du väljer att boka ett återbesök hos en läkare eller se över dina redan påbörjade projekt på jobbet. Få dem klara och använd sedan Merkurius framåtläge, efter den 4 februari, för att ta dig an nya uppdrag eller kost/träningsrutiner. Mars kommer ge massor av energi och motivation till att få koll på de små detaljerna som är de avgörande för att arbetet ska bli effektivt och att du laddar dig med energi och vila varje dag. En god nyhet, som kan beröra ditt hem eller din ekonomi, väntar på lördagen.

Jungfrun 24/8-23/9

Ditt femte hus för kreativitet och nöjesliv får besök av Mars från och med måndagen. Om du önskar sätta fart med något som ger dig stor glädje, såsom en hobbysatsning eller att ge ditt kärleksliv lite extra krydda, kommer händelsernas planet att hjälpa dig på traven. Eftersom Merkurius backar in i samma del av horoskopet kan de möjligheter som dyker upp, vara en del av en tidigare kontakt, idé, person eller händelse i dåtiden. Helgens nyheter och händelser ser spännande ut. Kanske är det en hemlig flirt eller hastig attraktion från förr som blossar upp igen.


Vågen 24/9-23/10

När Mars besöker din zon för hem och familjeliv kan det bli mer ljud och rörelse där hemma. Kanske är det dags att riva en vägg, spika upp nya tavlor, måla om eller reparera en skada. Mars styr över ditt seriösa kärleksliv. En bra tid för att mysa hemma med din kärlekspartner och bara ta det lugnt för att komma ned i varv känslomässigt. En nyhet om pengar på lördagen får dig att notera något intressant kring boende och pengar. Nu kan du kanske spara pengar och börja satsa på tillväxt.

Skorpionen 24/10-22/11

Zonen som styr över nyheter, grannar och kommunikation aktiveras av Mars. Samtal och kontakt med vänner och grannar kan öka i antal under de kommande veckor. Du kanske pendlar och rör dig mer i dina kvarter eller näromrde. Eftersom Merkurius, kommunikationsplaneten, backar in i samma del av ditt horoskop så kan vänner från dåtiden utgöra en stor del av anledningen till att du håller extra koll på din telefon och konton i sociala medier. Till helgen väntar nyheter som berör dig på djupet eller påminner dig om dina mål framåt i livet. Kanske plockar du upp en tidigare målsättning och väljer att satsa på den igen.

Skytten 23/11-22/12

På måndagen flyttar Mars, händelsernas planet, in i din inkomstzon. Nu får du chansen att ta ett målmedvetet grepp om din ekonomi. Kanske ökar utgifterna under kommande veckor men du har samtidigt förmågan att skapa mer intäkter på samma gång. Något som du redan har lagt grund för, genom arbete, kan visa sig ge en positiv utdelning i form av nyheter om en extraintäkt eller bonus. Den kan dyka upp mot slutet av veckan, fredagen- söndagen. Din kärleksplanet backar in i din zon för pengar och ägande på onsdagen. Kärleken kan uttryckas genom en vacker gåva.


Stenbocken 23/12-20/1

Du kommer laddas upp med en enorm kraft tack vare Mars besök i ditt eget stjärntecken, från och med måndagen. Du kommer bli mer motiverad och beslutsam gällande sådant som du vill åstadkomma och önskar dig. Det finns en liten risk för att du blir så stursk att du framstår som lite aggressiv mot andra. Tänk på det. Till helgen kan nyheter från vänner, alternativt gällande något som rör sociala medier eller ett kommunikationsprojekt, ge dig intressanta tankar. Kanske får du chansen att ta upp en tidigare tråd om en idé för arbete/hälsa och kan se på den från ett annat håll.

Vattumannen 21/1-18/2

Ditt tolfte hus för avskildhet och förlåtelse får på måndagen besök av energiske Mars. Nu kan du lägga in i extra kraft på att ta igen dig, släppa saker från det förgånga och sluta cirklar i livet. Intellektuelle Merkurius, backar in i samma del av ditt horoskop på onsdagen och kanske är det en satsning på en resa eller plan för mer kul i livet som du utvärderar en aning under de kommande veckorna. Behöver din tidigare plan för kreativitet, nöje och avslappning, revideras på något sätt? Boka om en resa eller kärleksdate du hade satt sikte på, till ett senare tillfälle?

Fiskarna 19/2-20/3

Du kan uppleva att kontakter med bekanta och vänner tar fart när Mars på måndagen flyttar in i ditt elfte hus. Merkurius reser bakåt i samma del av ditt horoskop vilket kan föra med sig att vänner från dåtiden korsar din väg eller hör av sig till dig. Din aktiviteten online kan öka markant under kommande veckor. Det elfte huset styr även över dina livsdrömmar vilket kan göra att du med mod och bestämdhet tar dig an planering för hur du ska uppfylla några av dem.

På lördagen kan nya livsvyer eller chansen att planera om gällande en resa eller träff med vänner och bekanta (möjligen i utlandet) dyka upp. Det kan faktiskt bli bättre än du först hade planerat det vilket kan kännas som en lättnad.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00