ANNONS
PersonuppgifterCookies

TAROT- Karriärläggning 21-28 januari, 2022

/

Vad säger tarot väntar i karriären den närmaste veckan?

Dagens budskap från tarotkorten

Kärleksläggning för den 20-27 januari- vad väntar i kärlekslivet enligt tarot?

Karriärreading_21-28_jan_2022

Intuitiv tarotläggning för karriären för perioden den 21-28 januari:

Perioden startar med Kärleksparet. Här finns det potential för en tvåsamhet i samarbete och affärer. Nu handlar det om att hitta balansen mellan de egna behoven och jämka dem med behoven som en chef eller affärspartner kräver. Unionen har stor potential. Rådet är att lusläsa villkor för den gemensamma satsningen, ta in alla fakta och begrunda beslut innan man tar fart. (Merkurius backar vilket bekräftar behovet av försiktig framfart. Bra för att återgå i tjänst eller samarbete från tidigare dock.)

Under mitten av perioden väntar Nio i Mynt. Det är en känsla av lättnad och stolthet som infinner sig. Wow, se vad jag har skapat! Man begrundar resultaten av sina ansträngningar- och det ser väldigt bra ut! Den satsningen man har gjort tidigare, ger utdelning och äntligen är det skördetid. Man kan få fina referenser, ett nytt arbete eller en välförtjänt bonus eller annan form av erkännande i en jobbsituation.

Nu är rådet att göra det bästa av vinsten eller den nya chansen att få en bättre tjänst eller ett nytt arbete. Slösa inte bort pengar som du tjänat, även om du kan njuta av en del av dem, utan placera och spara dem väl. De krävde trots allt hårt arbete av dig.

Slutet av perioden präglas av behovet av ett beslut. Sju i Mynt antyder att du står inför många olika möjliga vägar att välja mellan. Det kan kännas svårt att välja. Alternativt har du så många drömmar och visioner att du har svårt att agera på ett praktiskt sätt. Du kan distraheras från det som verkligen behöver göras. Du uppmanas att använda stark vilja och bestämdhet för att ta dig an det som faktiskt är viktigast för stunden.

Jag drog några förtydelsekort: Fem i Bägare, Avlägsna horisonter samt Oväntad inkomst.

Summering: Ett viktig beslut i karriären. Dags att välja ny bana. Glöm inte att se vad du har (kontra vad du lämnar bakom dig) Fokusera på det. Håll huvudet lite kallt. Risk för att annars sväva iväg i drömmar eller fantasier lite för mycket. Nu kanske inte är läge att bege dig på ledighet utomlands, eller drömma dig bort till utlandsvisioner, utan för att ta tag i det rådande läget här hemma. Ett extra tillskott i kassan genom en bonus eller löneförhöjning eller annan överraskande inkomst.

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@helenashoroskop
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00